- 01 Jun 2008, 19:46
Polagao sam ispit na drugoj godini (ili trecoj, zaboravih vec). I primetim da me jedna devojka non stop gleda. Kad smo zavrsili prakticni deo, krenem da kupim cokoladicu i da smislim gde cu provesti tih sat vremena do usmenog, i opet primetim krajem oka da me gleda. Meni vec neprijatno... Nista, pridjem joj, pruzim ruku i predstavim se, i ona se nasmeje ''Pa vec je bio red da se upoznamo, nekoliko ispita sam prepisivala od tebe'' I mic po mic, nas dvoje u kantini pijemo kafu...
U jednom trenutku izvadi kalendarcic da vidi kad je neki datum i skontam mog drugara na njemu i logo neke modne agencije. I ja se iznenadim, posto sam mislio da su to bile slike iz njegovog privatnog sesna. I ona se nasmeje, kao, pa to je brat mog najboljeg druga. I ja se iznenadim, kao svet je mali bla bla bla.... I kao, jao pa ja sam njih upoznao preko svog bivseg decka, kako su oni blesavi bla bla bla...
A ona me gleda sirom rasirenih ociju, a ja u momentu shvatim sta sam rekao...
No, slatko smo se ismejali i posle se to pretvorilo u jedno divno drugarstvo...
U jednom trenutku izvadi kalendarcic da vidi kad je neki datum i skontam mog drugara na njemu i logo neke modne agencije. I ja se iznenadim, posto sam mislio da su to bile slike iz njegovog privatnog sesna. I ona se nasmeje, kao, pa to je brat mog najboljeg druga. I ja se iznenadim, kao svet je mali bla bla bla.... I kao, jao pa ja sam njih upoznao preko svog bivseg decka, kako su oni blesavi bla bla bla...
A ona me gleda sirom rasirenih ociju, a ja u momentu shvatim sta sam rekao...
No, slatko smo se ismejali i posle se to pretvorilo u jedno divno drugarstvo...