Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Naravno, mislim na pravo meso... :njami:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ko mi nađe slovo t nešto si tela mnogo je veliki car i dužna sam mu instant
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, pa, beše takva kutija, al' drukčija etiketa.

A morali su da ga naprave da izgleda kao da je kopija Nesquika. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz

E, pa, beše takva kutija, al' drukčija etiketa.

A morali su da ga naprave da izgleda kao da je kopija Nesquika. :oklagija:
piše da su mi naziv promenili kasnije :) a da je kutija bila slična
Korisnikov avatar
By Tungi
Lecio sam glavobolju:lol:

Pa i ne bas...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by constantine

Slika
Ja sam skoro ubedjena da ovo i dalje prodaju (nisam sigurna jer ne volim nista iz te Simka fabrike, sve cokolade koje sam probala bile su :bljak: )

Nema vise Bolero sladoleda... imao je u sebi divnu, kremastu cokoladu sa valjda kremom od lesnika, takva nije postojala u drugim proizvodima. Nisam srecna sa novim macho sladoledom koji ga je nasledio.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by spliff

Slika
:lol: I meni je to bila prva asocijacija! :sweet: Nemam ćasu, ali imam šolje :)

'' :sweet:

- Što se Žvazbuke tiče, pa davili smo se u tim žvakama, kasnije su bile popularne Shock zvake XD Samo ne mogu da se setim da li je onih žvaka u obliku cigareta bilo pre ili posle Žvazbuke. Čak me je jedan komšija tužio kod mame, nije provalio da je žvaka u pitanju..pajser jedan :prst:

- Hani sokići, koje sam pila kao frajer, iz flašice :giggle:
Slika

Omiljene reklame:
''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Bey9H-2 ... re=related[/youtube]

:sweet:
Korisnikov avatar
By constantine
jao divno... mnogo mi je drago sto ste oziveli temu... hvala svima ljubim vas
Korisnikov avatar
By bothways
Slika
Stalno gledam tu sholju sa tom kravom svaki put kad sednem na WC sholju. Nalazi se u kupatilu i iz nekog razloga stoji tu sve vreme.

Mmm, kamene bombone.. kako sam njih obozavao. Voleo bih da ih opet je'm.

Moj prilog temi:

Slika
Mada, nisam siguran da su totalno nestale sa trzista, ali bar ih ja nikad ne vidjam u prodavnicama.
Korisnikov avatar
By Zonche!
BANINI!!!!

I to kad kazem mislim na one divne kolace sto su pravili koji izgledaju ovako nekako:

Slika

nisam ni sliku mogao da nadjem
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Zonche!

BANINI!!!!

I to kad kazem mislim na one divne kolace sto su pravili koji izgledaju ovako nekako:

Slika

joj znam ovo. bila i reklama neka..
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bothways
Slika
Stalno gledam tu sholju sa tom kravom svaki put kad sednem na WC sholju. Nalazi se u kupatilu i iz nekog razloga stoji tu sve vreme.
ovo na slici je neka zdelica, nije sholja

ja sam imao sve sholje, nekoliko kravica i sve diznijeve junake... sada imam samo sholju sa shiljom na biciklu
a imao sam i gomilu staklenih chasha od kinderlade, sa nekim narandzastim prugama pri dnu
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Zonche!

BANINI!!!!

Slika

Jesu divni kolačići bili.
I jeftini.
Šta li se desilo sa tim...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by spliff
Originally posted by bothways
Slika
ovo na slici je neka zdelica, nije sholja

ja sam imao sve sholje, nekoliko kravica i sve diznijeve junake... sada imam samo sholju sa shiljom na biciklu
a imao sam i gomilu staklenih chasha od kinderlade, sa nekim narandzastim prugama pri dnu
mi tu :trampolina:
samo mislim da mi je ostao paja patak
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Darling

- Što se Žvazbuke tiče, pa davili smo se u tim žvakama, kasnije su bile popularne Shock zvake XD Samo ne mogu da se setim da li je onih žvaka u obliku cigareta bilo pre ili posle Žvazbuke. Čak me je jedan komšija tužio kod mame, nije provalio da je žvaka u pitanju..pajser jedan :prst:
Cigaret-žvake su jako stare, ja ih se sećam još kao predškolac (a to znači da su još bile 1970-te), koštale su tačno 1 dinar
Mislim da su lizalice bile dinar i po, a možda je to bilo nešto drugo, sećam se da su cigaret-žvake bile najjeftinije

(a u jednom stripu Paja Patak dobija platu i kada plati sve račune ne zna da li da za ostatak kupi žvaku ili lizalicu)

Mikijev zabavnik mislim da je koštao tri dinara, a sećam se da prvi put kada sam shvatio da uopšte postoje sladoledi Rumenko, Hladiša i Kupinela oni koštali 3.5 dinara (tj. koštali su četiri, ali je onaj karton sa cenama i slikama kod sladoledžije bio od prošle godine pa je stajala stara cena). Tada sam shvatio da stvari ne ostaju sa istom cenom zauvek... onda su jednog dana i cigaret žvake poskupele... to je bio kraj detinjstva... :hik:

E da, sećam se da je postojao med sa ukusom kafe... to su bile male providne tubice (u obliku tube za pastu za zube).
Kad bih se najeo šećernog meda sa dodatkom kafe bio sam :happy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!