Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By KorisnickoIme
Negde u julu prosle godine sam primetio da imam analne kondilome i... Bio sam neodgovoran i jos nisam otisao kod lekara...

Da li je neko ima takva iskustva? Koliko mi je poznato oni se skidaju hirurskim zahvatom, ali kakvim? Da li je to opreacija u totalnoj narkozi ili samo lokalna anestezija ili kako se vec pravilno kaze. Da li zdravstveno osiguranje pokriva troskove ili moram sam da placam? Hoce li to biti rutinska operacija ili cu morati vise dana da ostajem u bolnici, ako uopste to moze jednom operacijom da se resi...
By KorisnickoIme
Informisao sam se o kondilomima na internetu maksimalno koliko jedan laik za zdravstvo moze, nego nisam nigde naisao na odgovor na ova pitanja - da li je to ozbiljan hirurski zahvat sa totalnom anestezijom, da li je potrebno zadrzavanje u bolnici, pokriva li zdravstveno osiguranje troskove...?
Korisnikov avatar
By spliff
mislio sam na pretragu na ovom forumu
a koliko znam kod nas je zdravstvo besplatno
By KorisnickoIme
Nisam ni na ovom forumu nasao podatke o tim pitanjima... Jeste besplatno, ali ne za sve vrste lecenja...
Korisnikov avatar
By spliff
meni je facinantna chinjenica da vetj godinu dana imash kondilome - i to ti je izgleda ok, a sada se brinesh koliko tje to da te koshta...
By KorisnickoIme
To je samo jedno od pitanja...

Hvala na komentarima, mada bi vise voleo ako neko moze da mi pomogne nekim konkretnim odgovorom na pitanja koja me muce...
By LeDeNa_
Originally posted by KorisnickoIme

Negde u julu prosle godine sam primetio da imam analne kondilome i... Bio sam neodgovoran i jos nisam otisao kod lekara...

Da li je neko ima takva iskustva? Koliko mi je poznato oni se skidaju hirurskim zahvatom, ali kakvim? Da li je to opreacija u totalnoj narkozi ili samo lokalna anestezija ili kako se vec pravilno kaze. Da li zdravstveno osiguranje pokriva troskove ili moram sam da placam? Hoce li to biti rutinska operacija ili cu morati vise dana da ostajem u bolnici, ako uopste to moze jednom operacijom da se resi...
Mislim da se to spaljuje...Nije bolno...Mislim da dobijes lokakalnu anesteziju ili bez....Moj prijatelj je morao privatno da ide...Platio je znaci, i koliko se secam skupo je.....Ne moras da ostajes u bolnici...Znam samo da se to cesto i vrati....Eto toliko, ako sam pomogla...
p.s.Idi kod lekara sto pre i sl put nemoj da cekas da vreme prodje....Nadam se da nece ni biti sl puta ali ja ne mogu da shvatim da toliko vremena prodje a da ne odes....Pozdrav ***
Korisnikov avatar
By mitrandir
Spaljuje se tečnim azotom. Ne bi trebalo da bude bolno. Mada ne znam kako to ide ako ih ima i u unutrašnjosti rektuma. Ali pregled ne boli :)
Idi kod lekara,bre!
By KorisnickoIme
Hvala na informacijama Ledena i Mitrandir! :)

Vec sutra idem kod lekara...
Korisnikov avatar
By Burak
Drug mi nedavno reče da na se internetu može naručiti neka krema koja uklanja kondilome..
By KorisnickoIme
Hvala, mada ja nisam u Beogradu pa mi je ovakva vrsta savetovanja daleko... Ali hvala u svakom slucaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!