Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, mada je moja keva pričala na tu temu i pre mog ispovedanja, kako bi verovatno nekada, uz odgovarajuću ženu i to probala.
Naglašavala je da bi to morala biti ženstvena riba, dakle femica... iako je i moja keva femica.

A tebi skroz cool, super.

Za oca nemam pojma, razvedeni su dugo, s njim i nisam preterano blizak.

Koliko sve to ima veze i koliko ima veze sa genetikom, nemam pojma!
Korisnikov avatar
By krpica
moji su asexualni :smeh: . u familiji imam dosta lgbt ljudi . i mislim da je genetski faktor jedan od bitnijih .
By Kragi
nekad imam utisak da su i moji asexualni :lol:

inace je prica sa pocetka teme meni divna :D
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Moji roditelji su homofobi ali zato tetka i ujak su mi mnogo sumljivi...
By Kragi
^ ok. tvoje dete je tako vaspitano da prihvati razlicitost :klap:
Mene zanima odnos njegovih vrsnjaka prema njemu? Znaju li njegovi drugovi/drugarice da su mu roditelji gay? Kako se dete nosi sa tim (s'obzirom da znam koliko deca mogu da budu surova)?
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Da dodam mozda je majka F2M...Kad god gleda one vojnike na TV-u sto marsiraju ispred parlamenta uzdahne i kaze Eh,sto nisam musko...
Korisnikov avatar
By Dexter White
Ovo je cool trip jbt :D
Šta bi dao da sam u istoj situaciji :DDD
Korisnikov avatar
By Oziris
Nope, strejt, i pokojni otac, i moja mama.

To, naravno, ne smeta mojoj mami da bude skroz supportive i da obozava moju devojku i nase dete. :)

I, kao i Andjelika, i ja sam roditelj, i nase dete zna za nas dve. :)
Korisnikov avatar
By Dexter White
Originally posted by Oziris

Nope, strejt, i pokojni otac, i moja mama.

To, naravno, ne smeta mojoj mami da bude skroz supportive i da obozava moju devojku i nase dete. :)

I, kao i Andjelika, i ja sam roditelj, i nase dete zna za nas dve. :)
Divno :-)))) Siguran sam da je i vaš mali anđeo ponosan na svoje mame :) Bitno je da ljubav cveta
By str00ja
Moji su str8 i blago homofobicni, nije strasno, ali ipak su kao protiv cele gej price. Za mamu sam ubedjen da je skroz str8, ali cale mi je sumnjiv, mislim da postoje sanse da je bas bi, nekako to mogu da zamislim...
S druge strane, u svojoj ogromnoj konzervativnoj familiji, imam par striceva i ujaka "vecitih nezenja", naravno da niko ni ne pomislja, ali meni sumnjivo skroz skroz... I sa nekima od njih sam uvek imao neku cudnu vrstu bliskosti i naklonjenosti (nemojte na incest pomisljati xD), ne mogu da opisem, tako da ko zna... Samo mi je zao sto mi se po svoj prilici cini da su oni sami usled datih okolnosti - autohomofobi...
Elem, moguce da je meni, izmedju ostalih faktora, malo proradio i genetski. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!