Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Aaaaaaaaaa Fedeeeeerrrrrreeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ah, da. Komentator je imao 2 komentara na racun Rezai, na koja sam se od muke zasmejao. Da li je moguce da je neki komentator uspeo i duhovit da ispadne... :blenta: :lol:

Prvo se, navodeci pobede i poraze u toku godine (od strane Rezai), nad cifrom od 17 poraza zamislio, te zakljucio: "Kako li ih je samo nanizala, kad ovako igra?!? :blenta: "... :smeh:

Takodje je konstatovao da je Rezai bekhende (paralele) igrala "k'o da ih je skinula sa PlayStation-a"... :smeh:

:kisa:
Korisnikov avatar
By Oziris
Play Station hahahahahahahhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Clijsters ne igra na RG zbog povrede levog stopala...
By Ulix
Ne znam šta se desilo Veneri od prošle nedelje, ali odlično je proigrala na šljaci.

A Šahar Per toliko mlati po lopti, da imam utisak da je nesretnica rešila da nadjača Venus. Ha! :vruce: :hand:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I, da li cemo jos jednom gledati finale Nadal Vs. Federer? :tumble:

Pa da Rafu Rog jos jednom isprashi reketom po turu:spank:... :lol:

:fige:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bas navijam za Almagra! Kreten je imao 4:1, i dozvoli brejk nakon toliko muka!!! :zacepi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Ja bas navijam za Almagra! Kreten je imao 4:1, i dozvoli brejk nakon toliko muka!!! :zacepi:

I ja sam navijao za Almagra, tj. zeleo da trijumfuje, ali sam ipak imao neki predosecaj da nije u stanju da pobedi Rafu. :)

Prosto mi se cini da shljakashi (shpanska shkola) nikako ne mogu da savladaju na sljaci najboljeg medju sobom - Kralja shljake. Za njih Rafa uvek ima oruzije, uvek moze jos vise, jos bolje. Mislim da jedino igraci sa poptuno drugacijim (ofanzivnim) stilom imaju sanse protiv njega na toj podlozi (Fed, Nole, Soderling prosle godine)... :)

Dobro je, izvuche se Roger protiv Ferrera. U jednom trenutku sam pomislio na najgore... :vruce:

:yay: :yay: :yay:

Bice napeto sutra... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj, nazovi me pesimistom, ali ja rezignirano ocekujem dosta ubedljivu pobedu Nadala... :(
Korisnikov avatar
By Berserker
Finale u 15.30

:opacupa:

Navijam za Rezai :)

A drugo u 18.30 :)
Korisnikov avatar
By Oziris
A bar se nije obrukao... Ja ocekivala poraz 6:2, 6:3 recimo...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
To je tacno. :)

Samo, sada sam definitivno izgubio iluziju da ga moze pobediti na RG-u... :sigh: Ako uspe da udje u finale...

Moja fantazija se rasprshila... :rida:

:giggle:

Dobro, zivot ide dalje... :lol:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Oziris
A i Federer brate mili!!! Koji kreten moras biti pa da na mec lopti promasis lopticu?????????? :nope:

A sto se tice igre, tako se ne igra protiv Nadala, sa mlakim forhendima, defanzivnim slajs udarcima i ocajno losim volejima!

Pogledaj Nadala! Prikucao ga je na bekhend tako da je Federer igrao forhend otprilike svaki 7-mi udarac!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
I to jos uzevsi prvi set sa 6:2. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
:lol: Davaj jos takvih tekstova. :tos:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix

Jbt, na kojim drogama je ova Rezai????? :hypno: :hypno: :hypno: :hypno: :hypno:
Ovo pitanje je i dalje aktuelno, pošto je uspela da pobedi Veneru u dva seta. :qqlele:

Veruj mi, jos je bolje lemala loptice u mechu protiv Jelene. Jer, Jeja se bolje brani od Venere, duze drzi lopticu u igri te je Rezai morala u pauzi izmedju gemova da ushmrche dodatak... :smeh:

Venus u poslednjih godinu-dve ima puno neiznudjeniih gresaka, kada je u nezavidnoj situaciji,vec posle 3-4 razmene udarca hitne lopticu u aut... :)

Mada je, priznajem, u Madridu bila u izvrsnoj formi posle duzeg vremena... :)
Korisnikov avatar
By Marvin

Boze, kako je kod zena lako se popeti na listi!!! Jeca vezala mesec i po, dva dobre igre, i eto je, vec sa sansama da se popne na No.3!!! Ovi riknuse od igre i niko da pomeri Del Potra ili Murray-a!!! Da ne pominjem da je Djokovicu trebalo 3 fucking godine da dodje sa No.3 do No.2!
Mislim da ovo dole govori sve:

Since Justine Henin was dislodged by Amélie Mauresmo in September 2004, the lead has changed hands 21 times, with Lindsay Davenport, Maria Sharapova, Kim Clijsters, Ana Ivanovic, Jankovic, Serena Williams, Dinara Safina, Henin and Mauresmo again all enjoying top spot.

Over the same period the men's No 1 ranking has changed hands just twice. Roger Federer became No 1 in February 2004, was replaced by Rafael Nadal in 2008, only to return to the top last July.

Ali ne treba toliko da pljujemo žene, bilo je perioda kad su se muškarci smenjivali a žene imale jednu ili dve dominantne.

Go WTA :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ovaaaaj, da li iko od vas misli da je Sharapova gay?

Pitam to zato sto naidjoh na neki forum na nety gde su zene naprosto UBEDJENE da jeste, i ona i Kuznjecova.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mislim da sam za Kuzi stvarno chuo... ;)

Ali, za Sharapovu ne bih znao... :neznam:
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!