Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Koja je najluđa kombinacija hrane koju ste jeli?

Slika
Ilustracija: Doručak Teda iz serije "Better Off Ted" sa svojom ćerkicom Rouz. Doručkuju jaja sa jagodama.

U mom slučaju: Čorbast pasulj sa senfom. Sve kineske mešavine sa ananasom, mandarinom nisu ni blizu ove egzotike.
Korisnikov avatar
By bothways
Imaju kinezi onu piletinu u karamel sosu sa ananasom... drugovi kazu da im je bilo cool, meni delovalo gadno. Mislim da mi je "najludja kombinacija" (ako ne racunamo sushi rolnice sa ananasom, krastavcima i kojecim meni nepoznatim) milk shake od cokolade + hamburger (McD).

BTW, :up: za seriju. Steta sto su je izgleda ukinuli. Bas mi se svidjala :)
Korisnikov avatar
By maka
svasta nesto.
obozavam kinesku hranu,npr : kiselo ljuta supa :love: , hrskava piletina u sosu od ananasa i sl.

meksicku hranu takodje volim. Kesediljasi :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
čorbast pasulj sa kečapom. piletina i med :barf:
Korisnikov avatar
By maka
šlag s pice

AHHAAHAHAHAHAAHHAH
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ HAHAHAHAHAHAHA kobasica sa slagom :lol:

Uf... Crni luk i sirce i med :barf: To valjda kad sam imao 40 stepeni temperaturu...

Ali inace volim da mesam

Npr, u meku mi je omiljena hrana pomfrit + sladoled (jedenje sladoleda pomfritom :bale: )
By str00ja
^ e da, pomfrit i sladoled u meku je i kod mene vec standardno, toliko da ne percepiram vise kao ludu kombinaciju xD

ja volim da stavljam kecap na iseckani (sirov normalan) paradajz, to je zapravo takav match i toliko logicno da prelazi u drugu krajnost i svakome kome kazem izazove gadjenje u stilu "kako to dvoje mozes zajedno", a meni odlicno ^^

i da, imam neki trip da volim da grickam soju (zrnevlje jelte) par minuta, pa rknem i pojedem jednu onu negro bombonu, pa opet soja pa negro bombona, to mi gotivno mnogo :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja obozavam da mesam ukuse, narocito slatko i slano, mmmmmmmh, to je divno. Kazu da ljudi koji mesaju ukuse, da im fali neki vitamin bitan u krvi.. :misli:

Najneobicnije sto sam probala je bila divljac, sa prelivom od visanja, sa ceeelim visnjama.. :love:
Korisnikov avatar
By nsc
to mi lici na lovacke snicle sa sosom od visanja koje moja mama najbolje sprema (stari banatski recept) :doh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Uf, to je fino :lovee: Ma da, ja više volem pileće belo sa sosom od višanja :yes:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Najludja kobinacija.. koja mi je pala na pamet....

... ali vise iz zezanja..nego iz stvarne potrebe za hranom je

... kiseli krastavci sa eurokremom preko ili dzemom od kajsije

:pervert:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By tintily
Meni su sve kombinacije super dok god sastojci jedni drugima poboljsavaju ukus , a sto se uvodnog posta tice recimo sve kajgane sa vocem su fantasticne , potpuno neodoljive.
Najludja kombinacija koju sam videla da neko jede je mladi luk sa euro kremom , to definitivno ne bih mogla da probam
By loreenche
A sta ja znam... Dosta toga je bilo

:njam:

Przenice sa eurokremom i salamom...

Cips u hot dogu...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Pileca dzigerica na seckanom celeru flambirana viskijem, sa pavlakom i persunom, bacena na testeninu i zapecena.

Musaka od kejla sa kaprom.

Piletina sa ananasom na belom pirincu.

Seckana piletina i mesano povrce brzo przeno, pa preliveno domacim sosom od kikirikija.

Sampinjoni sa prazilukom i testeninom.

Biftek u sosu od borovnica.

Pivo sa vocnim sirupom (jagoda ili borovnica).
By dukkehjem
kad sam nezdravo ziveo - kackavalj, pavlaka, sunka i komadi narandze sa susamom u tortilji...
a otkako zdravo jedem (i dalje ima ispada), tipa juce za rucak, proklijali mungo pasulj u jogurtu sa ovsenim pahuljicama uz kasicicu malteksa i kockice tofu sira....
Korisnikov avatar
By mitrandir
Kažem ja-to što ti jedeš nije hrana. To hrana jede :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Null
piletina i med
^
meni je ovo super
piletina se premaze medom, malo odstoji i onda se isprzi njam njam

na salasu sam jeo suve sljive rolovane slaninom, mlince sa curetinom i opet suvim sljivama i koziji sir preliven medom i visnjama... u startu deluje cudno
ali ima super ukus
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Piletina sa dzemom od kajsija. I dalje najukusnija, a moja prva slano - slatka kombinacija. Obozavam.

A u periodu isprobavanja jaja na 1001 nacin, probala ih sa cokoladom, ali przena. Ne valja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Trpam kikiriki uz svaku kuvanu piletinu. Nije nesto luda kombinacija, ali je savrsena :bale:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam.Inace sam jako probirljiv.
Secam se drugaricinog decka koji jeo pasirao sarmu i medeno srce:barf:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
najludje sto sam jela je eurokrem i jogurt... ne mogu da se hvalim sa experimentisanjem sa hranom...nije da necu, vec nemam uslova :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da, Amerikanci doruckuju omlet sa tostom i dzemom ili svezim vocem, i naravno sveprisutni sirup od javora (klena?).

Navikao sam se ovde na razne mesavine - slatko-slano, slatko-kiselo, pivo s ukusom borovnice, salate s brusnicama, marokanski kuskus sa prazilukom i urmama, piletina/povrce sa pomorandzama, limunovima, losos u slatkom sosu od susama ili slatkom teriyaki-sosu i sl.

Slatki sosovi se generalno odlicno slazu sa mesom, samo kad covek prevazidje nacelne predrasude. U stvari koliko sam primetio takve kombinacije postoje u vecini svetskih kuhinja, pre bi se reklo da srpska kuhinja ima tendenciju da bude masna, teska i kisela.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam od mađara pokupio naviku kompot sa mesom,i nema mi bolje,ne luđe kombinacije,nego recimo pečeno pile sa kompotom od višanja...

a šta je stvarno ludo je bilo pre neko veče-jeo sam leba masti soli i paprike,maldi luk i jabuku...

posle je bilo ne daj ti bože nikom...:zvezdice:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
colorado je za ove stvari car!

da se razumemo - ta mesa sa vocnim prelivima nisu neka vanredno neobicna stvar...isto mislim za mesanje slatko-slanih ukusa...

ako govorimo o potpunim brljama - kao taj eurokrem sa kojecim i tako to...

meni te stvari uopste nisu jasne...mislim...sasvim sam zadovoljna kakav eurokrem ima ukus sa palacinkama, hlebom, mlekom i tako to....
Korisnikov avatar
By horus.
pa nesto i ne volim te slatko-slane kombinacije... :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!