Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by UlixGde ste našli prevod za ovaj film?
Originally posted by maka
![]()
Danas sam ga gledao sa dečkom. Prelep, prelep film. Svaki kadar, od početka do kraja je umetničko delo.
8/10
Originally posted by ...Sitnicava...Film je na engleskom, šta će mi prevod?
Originally posted by UlixGde ste našli prevod za ovaj film?
Originally posted by maka
![]()
Danas sam ga gledao sa dečkom. Prelep, prelep film. Svaki kadar, od početka do kraja je umetničko delo.
8/10
Originally posted by Ulixja sam nasao na rumunjskom i preveo gugl translejtom na engleski.
Film je na engleskom, šta će mi prevod?![]()
Originally posted by SimorJezivo je dosadan.
"Ils".
Originally posted by Dzelajza RouzSlažem se. Meni je dramatično sick samo bio detalj kada jedan od dečaka kaže: "Samo želimo da se igramo! Zašto nam to ne dozvolite? Dozvolite nam."
Nije dovoljno dramatizovana ta istinita priča.
Originally posted by ArmandJedan je Vincent Price!
iako ni blizu filmu The tomb of Ligeia
Originally posted by SimorTo je verovatno najbolji a u isto vreme i najstrašniji momenat u filmu.
Originally posted by Dzelajza RouzSlažem se. Meni je dramatično sick samo bio detalj kada jedan od dečaka kaže: "Samo želimo da se igramo! Zašto nam to ne dozvolite? Dozvolite nam."
Nije dovoljno dramatizovana ta istinita priča.
![]()
Originally posted by Simorma daj?!?! bastilja ga bas iznenadi
Odgledao pre neki dan na TV Aleksandar Tijanić "Ils". Mislim da sam završio sa hororima na duži period (sada me već mentalno smaraju, iako ovaj nije bio klasičan horor nego filmovana istinita priča), ali je bilo lepo ponovo videti (u prvom delu filma) ulice i bulevare prelepog Bukurešta.
Originally posted by erkondisnJa bih pre nazvao 'The Eden Lake' nekom vrstom remake-a.
ma daj?!?! bastilja ga bas iznenadinecu da ti spomenem da je napravljen nesluzbeni remake pod nazivom Strangers 2 godine kasnije s Liv Tyler, pa cak ni taj nije toliko toliko los, ali, kad si vec gledao Ils, nije potrebno ovo drugo...
inace meni jedan od omiljenijih predstavnika 'invazivnog' horrora u zadnjih par godina (francuze je bas krenulo ovih godina s tim)
![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by SimorJezivo je dosadan.
"Ils".
Nije dovoljno dramatizovana ta istinita priča. Ostavlja utisak koji imaš posle čitanja nekog članka iz "crne hronike".
Originally posted by Azdaja
Originally posted by ChristianTroy
odlican!
+ rasplakala sam se![]()
Originally posted by Azdaja
ali, film je divan - moras ga odgledati![]()
skinula sam the box, preskacem ga danima...ev' odgledacu ga veceras, valjda...
![]()
Uploaded with ImageShack.us
sinocke na tv, verovatno smo ga svi gledati...o'lican film
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!