Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By _miki_
Sta mislite o ovoj frizuri?
Koliko bi meni trebalo da nagovorim lokalnog berberina da me osisa i ofarba ovako?Deset-petnaest godina?
Slika
Korisnikov avatar
By ultraviolet
đe živiš ti to u pm, ovo je gotovo prelako za napraviti, ništa komplikovano, samo je dobro namešteno..
prvo ova spodoba sa fotke ima tako retku kosu da to nije humano, pa mu sigurno nije problem da je ovako raštrka [štagod]
drugo, svakome sa iole normalnom (neretkom!) kosom bi trebalo vremena i cimanja i laka i gela i opet laka da bi ova zurka stajala na mestu i eventualno presa/fen za šiške
a treće

ružniju kosu u životu nisam videla
Korisnikov avatar
By _miki_
Meni se bas svidja ova frizura.
Korisnikov avatar
By Insorcer
frizura je ogavna i spržena sredstvom za izbeljivanje.. model tek!

Na stranu što se može namestiti za 5 minuta, za malo više od toga ošišati... hajde ti gukni kakvu kosu imaš (gustina, kvalitet..) pa da udelim neki predlog...

...recimo kada je ta vrsta kratke kose u pitanju, a kombinovano svetlo i tamno.. Maksim je primer lepo sređene frizure:

Slika
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ali zašto, zašto bi neko kombinovao svetlo i tamno? :]
a onak' svetlo ne mere da se izvuče bez blanš-hidrogen varijante, pa ako te neko 'stručan' odradi i ispadne žuto.. aajme, muke. u svakom slučaju svetli deo mora bit' pregoren. ili makar suv. :D

off: baš je seksič taj lik. yumm.
Korisnikov avatar
By Insorcer
off:da, Maksim Mrvica je baš bio maca...

on: ne, kosa ne mora biti spržena ukoliko podloga nije pretamna..recimo prirodno svetlo-smeđa ili plava kosa je idealna podloga za ovu gore boju.
A svetlo i tamno je super kombinacija...ukoliko nekome pristaje
Slika
Slika

:roflmao:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ispravih se još malopre, ne mora pogoreti, al' osuši se svakako (:
tretiranje tim čudesima je zlo.
a onda nedajbože presovati ili često fenirati.. samo puca (: i krca (:
kruela hahaha
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Armand

frizura je ogavna i spržena sredstvom za izbeljivanje.. model tek!

Na stranu što se može namestiti za 5 minuta, za malo više od toga ošišati... hajde ti gukni kakvu kosu imaš (gustina, kvalitet..) pa da udelim neki predlog...

...recimo kada je ta vrsta kratke kose u pitanju, a kombinovano svetlo i tamno.. Maksim je primer lepo sređene frizure:

Pa imam relativno gustu i kvalitetnu kosu,crne boje.
Korisnikov avatar
By _miki_
A sta mislite o ovoj frizuri?I koliko bi mi trebalo vremena da lokalnog bricu(koji jos uvek leci visok pritisak pijavicama),nagovorim da me osisa ovako?
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Insorcer
nije stvar u nagovaranju, takve frizure ne potiču od lokalnih brica..

:sarana:
Korisnikov avatar
By _miki_

nije stvar u nagovaranju, takve frizure ne potiču od lokalnih brica..

Odakle onda poticu?Gde je izvor odakle poticu takve frizure?Koliko brica mora da bude transformisan u frizera da bi mogao da stvori ovakvu frizuru?
Da li postoji neki frizer u Bujanovcu,na primer,koji bi bio u stanju da ne osisa na 'dvojka sa strane,cetvorka gore',vec da mali izmasta neku drugu kombinaciju?
Od cega zavisi?
Korisnikov avatar
By Insorcer
zavisi od vrste prakse koju je stekao, kao i od upoznatosti sa tehnikama šišanja takvih frizura.

Dakle zavisi od šarolikosti "mušterija" koje su mu prošle kroz ruke, njegove kreativnosti da sa svim željama mušterija izađe na kraj kao i od upućenosti u nove tehnike stilizovanja kose što podrazumeva barem posete ovdašnjim seminarima ako ne šetnju po inostranim.

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Imam pitanje. Kosa mi je slaba i relativno retka. Hoce li joj pomoci cesto sisanje na keca/nulu? (po uzoru na brijanje)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dammit :kletva:

Onda cu da je osisam na keca jer nevalja u svakom slucaju
Korisnikov avatar
By Insorcer
Do prilike za gensku terapiju ti ostaje da je šišaš na keca

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by *deni*

Može i takav rajf kao što nosi Zoka, ako ti se sviđa, ali ja nisam mislio na to, već na ešarpe - ovako nešto..

Slika

S tim što ti možeš i drugačije da je vežeš, nije imperativ da bude baš ovako složena na lobanji.
:zen:
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
By sense
Originally posted by Vetur úlfur

Kosa mi je slaba i relativno retka.
Sta bih ja dao za redju kosu :sniff:

Kad odem kod frizera ovaj pohisterise kad krene da me sisa (stanjuje, proredjuje). Imam pregustu i preostru kosu i kod kog god sam frizera otisao nije imao resenje za moju kosu. :sniff:

Uzevsi u obzir da jos imam jaku, cetvrtastu vilicu, izbor odgovarajuce moderne frizure postaje nocna mora :sniff:
Korisnikov avatar
By _miki_

zavisi od vrste prakse koju je stekao, kao i od upoznatosti sa tehnikama šišanja takvih frizura.

Dakle zavisi od šarolikosti "mušterija" koje su mu prošle kroz ruke, njegove kreativnosti da sa svim željama mušterija izađe na kraj kao i od upućenosti u nove tehnike stilizovanja kose što podrazumeva barem posete ovdašnjim seminarima ako ne šetnju po inostranim.

I kolike su sanse da je neki lokalni Bujanovacki frizer upoznat sa tim tehnikama i sa setnjama po inostranim seminarima?
Verovatno su sanse NULA.
Sta da radim u takvom slucaju?Da li u Beogradu postoji i neki frizer koji pravi takve frizure.
By biotherm
U Bujanovcu su ti sanse nikakve, dok u Beogradu imas sanse, samo nemoj da ides u bilo koju frizersku radnju :) Trazi preporuke :)
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by biotherm

U Bujanovcu su ti sanse nikakve, dok u Beogradu imas sanse, samo nemoj da ides u bilo koju frizersku radnju :) Trazi preporuke :)
Ovim putem oglasavam da na ovoj temi trazim preporuke.
U kom salonu bih mogao da dobijem ovakvu frizuru,da li se zakazuje termin i po kojoj ceni(mada lepota nema cenu)?
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch

Uvek mozes da primenis savremene metode estetske meditacije, bas kao nasa voljena nam karleusa :awesome:

Zato je ona tako ...lepa... I zato ima tako velike sise i tako bujnu kosu :lol:

"Rasti koso... Rasti..."
Slika
deluje stvarno...
ja stalno pravim te jecine face i frizerka je zapanjena kolko mi brzo raste kosa, samo kod mene deluje samo na kosu, sikice nista :no:
Korisnikov avatar
By blenta

Imam pitanje. Kosa mi je slaba i relativno retka. Hoce li joj pomoci cesto sisanje na keca/nulu? (po uzoru na brijanje)
no ipak pomoci ce necemu
ako se olindras na keca/nulu

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A, pa da, i meni je to prvo palo na pamet... Ljudi oko mene ce moci da se ogledaju o moju glavu :awesome:
By Speculum Columbae
Well now, meni je kosa bila celog života kraćana.
Pre godinu dana sam odlučio da je pustim i jako mi sporo ide.
Moram da priznam da je gusta, finog kvaliteta i obožavam svoju boju i nikada je ne bih menjao. Jedino što ponekada uradim jeste da je ukovrdžam krpicama - jer ne želim da bilo šta drugo ošteti moju kosu. I zadovoljan sam.
Korisnikov avatar
By 2kune
eto... a ja po nekima nemam kose... ja sam ćelava... :durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!