Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by .L O S TI ja tako cenim.
probaj - nikad:murkan:
Originally posted by ArmandPa imam relativno gustu i kvalitetnu kosu,crne boje.
frizura je ogavna i spržena sredstvom za izbeljivanje.. model tek!
Na stranu što se može namestiti za 5 minuta, za malo više od toga ošišati... hajde ti gukni kakvu kosu imaš (gustina, kvalitet..) pa da udelim neki predlog...
...recimo kada je ta vrsta kratke kose u pitanju, a kombinovano svetlo i tamno.. Maksim je primer lepo sređene frizure:
Originally posted by ArmandOdakle onda poticu?Gde je izvor odakle poticu takve frizure?Koliko brica mora da bude transformisan u frizera da bi mogao da stvori ovakvu frizuru?
nije stvar u nagovaranju, takve frizure ne potiču od lokalnih brica..
![]()
Originally posted by Vetur úlfurne (:
Imam pitanje. Kosa mi je slaba i relativno retka. Hoce li joj pomoci cesto sisanje na keca/nulu? (po uzoru na brijanje)
Originally posted by *deni*AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Može i takav rajf kao što nosi Zoka, ako ti se sviđa, ali ja nisam mislio na to, već na ešarpe - ovako nešto..
S tim što ti možeš i drugačije da je vežeš, nije imperativ da bude baš ovako složena na lobanji.
![]()
Originally posted by Vetur úlfurSta bih ja dao za redju kosu
Kosa mi je slaba i relativno retka.
Originally posted by ArmandI kolike su sanse da je neki lokalni Bujanovacki frizer upoznat sa tim tehnikama i sa setnjama po inostranim seminarima?
zavisi od vrste prakse koju je stekao, kao i od upoznatosti sa tehnikama šišanja takvih frizura.
Dakle zavisi od šarolikosti "mušterija" koje su mu prošle kroz ruke, njegove kreativnosti da sa svim željama mušterija izađe na kraj kao i od upućenosti u nove tehnike stilizovanja kose što podrazumeva barem posete ovdašnjim seminarima ako ne šetnju po inostranim.
![]()
Originally posted by biothermOvim putem oglasavam da na ovoj temi trazim preporuke.
U Bujanovcu su ti sanse nikakve, dok u Beogradu imas sanse, samo nemoj da ides u bilo koju frizersku radnjuTrazi preporuke
![]()
Originally posted by Vetur úlfurdeluje stvarno...
Uvek mozes da primenis savremene metode estetske meditacije, bas kao nasa voljena nam karleusa![]()
Zato je ona tako ...lepa... I zato ima tako velike sise i tako bujnu kosu![]()
"Rasti koso... Rasti..."
Originally posted by Vetur úlfurno ipak pomoci ce necemu
Imam pitanje. Kosa mi je slaba i relativno retka. Hoce li joj pomoci cesto sisanje na keca/nulu? (po uzoru na brijanje)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!