Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
denial, anger, bargaining, depression, acceptance,

Moja majka je u zadnje 4 nedelje nadam se uspesno
kompletirala svih 5 faza ,
ne niko nije umro, samo sam se ja odlucio za comming out

u pocetku nije mogla da veruje i izvlacila je iz rukava moje nebrojene drugarice sa kojima sam bio blizak o koje sam manje ili vise ciljano predstavljao ( skoro) kao devojke

onda je pocela da bude jako besna na mog momka koji je njeno divno i "normalno" dete "iskoristio" i "navukao"

posle nekoliko dana pocela je da me moli da pokusam da se promenim , da nadjem devojku , da se vratim na "pravi put" i slicne gluposti

zatim je pocela da cmizdri i da oplakuje moju "tuznu sudbinu i nesrecnu buducnost"

a u zadnjih nekoliko dana je se poprilicno se primirila i celu pricu pocela da svodi na duhovite kumentare , jedan od omiljenih kada sam joj gundjao da pusi i da baca po 10 $ dnevno na cigare odbrusila je "ti spavas sa muskarcima ja pusim, jbg niko nije savrsen " :lol:

HUH danas na avion i bye bye kuci za BG a ja konacno mogu da se nadam da ce beskrajna mrcvarenja o devojkama i zenidbi konacno prestati :mama:
Korisnikov avatar
By Mars
@Zibro, odradio si to telefonski? Skype, mess...whatever... ?
Korisnikov avatar
By Zibro
ne , ne ne , bilo je to oci u oci
u zadnjoj recenici sam napisao da se danas vraca kuci
dosla je kod mene u posetu na 6 nedelja i posle nedelju dana preganjanja i kumentarisanja vezano za devojke zenidbu i sl meni je prekipelo i imali smo jedan " mali razgovor "
Korisnikov avatar
By Mars
Ok...nego si subjekat izostavio...pala mi je i mogućnost da se ti raduješ odlasku u BG...mada mi je bilo čudno da na dan poletanja piskaraš ovde...

A i čudna mi je bila ona računica zza cigarete za srpske uslove (al sam pametan sad, a?)

Ok.

Lično, na stranoj teritoriji...pa...nije imala gde da beži, dok prvi šok ne prođe...mada je rizično iz drugih razloga....
Korisnikov avatar
By ns.happy
zibro, zbog nekoliko tema koje si pokrenuo na ovom forumu, postao si moj virtuelni junak.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Svaka chast! You go girl! :cheer: :lol:

Svoj si choek, od sad moze da ide samo nabolje (u najblazem slucaju - manje smaranja oko zenidbe).
By ~ Le Saint X ~
Uh...ja sam imao srece da je i moja mama i moj tata
odmah presao na zadnju fazu

tj acceptance

nisu imali druge faze
Korisnikov avatar
By nsc
moji su se posle par godina od faze 4 vratili na 1 i vec 22god ne mrdaju odatle
Korisnikov avatar
By Zibro
nazalost nista nije tako jednostavno kao sto izgleda
vratila je se kucvi , onda je pozvala jedni moji blisku prijateljicu na intervju
a onda je pocela da maltretira mog decka optuzujuci ga da je on kriv za sve , da je ona odgajila "normalno" dete koje je on "iskvario" i slicne imbecilnosti :shok: :zid:
Korisnikov avatar
By Zibro
dakle nazad na fazu broj 2 :kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Zibro

nazalost nista nije tako jednostavno kao sto izgleda
vratila je se kucvi , onda je pozvala jedni moji blisku prijateljicu na intervju
a onda je pocela da maltretira mog decka optuzujuci ga da je on kriv za sve , da je ona odgajila "normalno" dete koje je on "iskvario" i slicne imbecilnosti :shok: :zid:
A kako je to njega pocela da maltretira?On je s tobom tu ili u BG,ili je telefonski slucaj??
Korisnikov avatar
By bothways
Moja je stopila prve cetiri faze i svaki put kad o tome pricamo, u njima je. Peta ni na vidiku.
By loreenche
Moja je samo rekla "ponosnishka sam na tebe"...

My mom might be gay :/

A mozda i misli da se salim XD
Korisnikov avatar
By simarrgL*
smoki, keva ti je divna :)
moja keva je skocila na ovu poslednju, ali zato tata.. :// ne mogu da provalim koja je faza. a bas sam htela, for fun :lol:

@Zibro: :up: :kiss:
Korisnikov avatar
By Incubus
Kod mene su oboje duboko u petoj,davno sam se i outovao.Msm sa 4 godine sam mami govorio "ovo će biti moj muž" :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:klap:

kod mene je kompletirana peta faza :D
Korisnikov avatar
By Mage
Moji su odavno to prošli... Ali nisu imali prve 4 faze, samo petu. E sada, možda nisu hteli da ja vidim njihov prolazak kroz prethodne četiri... :nesiguran:

U svakom slučaju, nadam se da će sve biti ok sa tvojima ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!