Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
Bojim se Srpska napredna stranka i njima rotirajuća populistička govnarija.

Voleo bih Demokratska stranka i Liberalno demokratska partija.

:duh:
Korisnikov avatar
By castor
^ :up:

mada se izbor svodi: od dva zla...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Spliff Ldp se raspada po šavovima.. Baš nedavno se Vesna negde žalila a i sve češće se čuju jake kritike od samih njihovih funkcionera... Ldp ne prelazi cenzus na sledećim izborima po meni... No, vreme će pokazati.. + Ldp je principijalno branio politiku ne ulaženja u bilo kakvu koaliciju sa SPS-om, ako od toga odustanu, pogaziće sve za šta su se borili... dakle, po meni, ova kombinacija nikako ne pije vodu..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
SNS+SPS

Definitivno moram naći nekog iz te dve partije, jer čim tadićevci odu s vlasti, pa nastane čistka...biće dosta otvorenih radnih mesta za pošten narod.
By Simor
Pošten narod koji će preko učlanjenja u političke partije da pronađe radna mesta. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nadam se da će DS ostati na vlasti, jer me boli više glava da se iščlanjujem i učlanjujem u druge partije.
Ne mogu više.
Trči, juri, za to malo hleba.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by *deni*

Nadam se da će DS ostati na vlasti, jer me boli više glava da se iščlanjujem i učlanjujem u druge partije.
Ne mogu više.
Trči, juri, za to malo hleba.
:bljak:
ti to zaista radiš???!!! :shok: :shocked:
Korisnikov avatar
By Mage
DS neće sigurno... Ostaje jedino SNS i SPS. Bože sačuvaj...
Korisnikov avatar
By Elena
Ako SRS predje cenzus prodaće se demokratama kao nedavno Ivica pa će izgurati još jedan mandat svi skupa.
A ako ne pređu ima Tadić malo da sjaše u Tominu korist :pegla:
Korisnikov avatar
By euroboy90
DS

Ili DS+LDP+SPS

ili... raspad države...
Korisnikov avatar
By Vel boy
to! 'ocu malo Karadjordjevice na vlasti u Srbiji! :dancing:
Korisnikov avatar
By 2kune
Obrenovići su jedini pravi nasljednici... :icequeen:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uh, uh, do narednih izbora imamo dobre tri godine.
Ako stvari na lokalu ostanu kakve su sada, sledecu vladu formira DS.
Mislim da do narednih izbora iz trke ispadaju i LDP i G17+ i DSS i tvrda struja radikala. Doduse, to su samo puka nagadjanja, zna se da Srbi pamte gore nego zlatne ribice.
Korisnikov avatar
By Tungi
Onaj sto nas je pre 10 godina "smeo gledati u oci",pa nam potom pljunuo u lice,i njegova shkvadra.Nazalost.Al' ja do tad (nadam se) necu ziveti vise u Srbistanu. :avion:

:astral2:
By Hans
Originally posted by just_me

SNS. SPS, DSS
Sve je izvesnije ovo, nazalost. Plus, postoji i vrlo omiljen scenario karakteristican za nasu istoriju. Ubistvo pa dolazak na vlast. U ovom slucaju mislim na istu koaliciju. :S
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Hans_87
Originally posted by just_me

SNS. SPS, DSS
Sve je izvesnije ovo, nazalost. Plus, postoji i vrlo omiljen scenario karakteristican za nasu istoriju. Ubistvo pa dolazak na vlast. U ovom slucaju mislim na istu koaliciju. :S
Izvesno, po cemu?
Tu je samo jaka SNS, ali se oni jos nisu stabilizovali na lokalu (nemaju ni gradske ni opstinske odbore,a oni igraju veliku ulogu u izbornom procesu) i imaju podrsku tog nekog tradicionalistickog i umereno nacionalistickog, uslovno receno narodnog dela glasaca.
SPS vec godinama ima iste glasace. Mislim da se nece pomerati ni gore ni dole.
DSS je pukao skroz na skroz. Glasaci su im se rasuli po radikalnoj, snsu, dsu a oni i dalje shopaju jedno te isto.

Sa druge strane, u Vojvodini je, sudeci po uzorku glasaca sa lokalnih i opstinskih izbora, DS jak kao zemlja. Uz njih uvek idu manjine + LSV.
Korisnikov avatar
By 2kune
eto... ja gledo popis tema i tamo fino piše:
Ko ce formirati sledecu Vladu?..................................... Wilhelmina :okret:
By Hans
@Wilhelmina> Ne brini, stabilizovace se. Imaju jos kako neko rece, dobre dve godine do izbora. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!