Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By euroboy90
ZAŠTO NISMO IH ČEKALI???? DA NJIMA RAZBIJU NOS!!!
Korisnikov avatar
By CrniMedved
svim str8 vencanim parovima trebali su da izvedu performans o NE NASILJU u porodicama....

da im toga dana neko odrzi govor o tome i na velikim video bimovima pokaze koliko je nasilje nepozeljno u porodicama...

a ne ovako svi srecni bla bla bla..ako ih nesto ne uzdrma u startu u braku onda nista od tog

:zongler:
Korisnikov avatar
By .L O S T
od svadbi mi ionako uvek bude muka od patetike i gluposti, a tek ovo je...za urgentni centar: :down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mmiki

Ovde nasa fristracija zbog nejednakosti dolazi do izrazaja. Do sada sam mislio da vecina ljudi ovde ipak razmislja malo drugacije....

Stvarno sam sokiran.
Zapravo, manifestacije poput ove potenciraju nejednakost.
Mislim da je nepotrebna.
Zapravo, ja mogu da razumem da neko misli da seksualnost treba da bude privatna. I apsolutno sam za to da se nikome ne sudi samo na osnovu toga, niti da bude obavezan da se o tome izjasnjava - to su ona 'cetiri zida', ako se secate.
Ali ako to moze da se kaze kada se govori o LGBT, ja to isto kazem i za str8 osobe. Nikoga ne treba da zanima da li je bilo ko u vezi, sa kim i koliko i kakvi su planovi. To potenciranje na pozitivnoj diskriminaciji mladih bracnih parova i porodica sa puno dece moze da bude kontra produktivno, sto i jeste. Eto primera, mlade majke na fakultetima zele da im se to uzme u obzir pri odgovaranju na ispitima. Ne moraju da odrade sve vezbe i terene kao njihove koleginice i kolege. Na radnom mestu takodje potezu 'ja sam majka' argument.
Korisnikov avatar
By 2kune
štajaznam... nije mi to baš str8 prajd... :cekam:
više mi je ovo str8 prajd... :ledeni:

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Paki

Još jedan Str8 Pride :)

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... ntani.html

:grouphug:
awww kako su to srocili
mirna i fina deca zavrsila skolu pa se okupala...joj kako je to nestasno i drazesno..a posle dodju tako pijani i prebiju tamo npr. nekog Francuza koji umre u bolnici pa se vrti druga prica :barf:
sere mi se od novinara

a sto se uvodnog posta tice, nije mi jasan momenat sa dve bakice u istoj odeci sa crvenom kapom...i one su se vencale? :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!