@ Dina: Nas dve imamo decaka koji vec godinu i po dana trenira koarku i ples, koji ima 9 godina ali se bez problema pobije sa klincima iz sedmog, osmog razreda kad mu diraju bajs, reket i sl i nece da mu vrate
Ja recimo insistiram na onome da NIKAKO ne zapocinje tucu, da ne poziva nikoga na kavgu, ali isto tako ne propustim da mu napomenem da NIKAKO ne sme da dozvoli da ga neko tuce i odvaljuje od batina, a on samo da mirno stoji i pusti da ga neko maklja. Bogu hvala pa nije kilavko koji ne ume da zavali vaspitnu, a ima i sake pozamasne zbog basketa
Inace je susta suprotnost fajterima, na prvi pogled. Deluje dosta osecajno, nezno, mirno, i u sustini i jeste takav, osecajan i miran. Nije sklon tucnjavama, raspravama, ume i da popusti ako je neko agresivno tvrdoglav zarad "mira u drustvu", naucen je da ne pravi razliku izmedju decaka i devojcica po fizickoj sposobnosti pa vrlo cesto pika loptu sa devojcicama iz kraja; da, isto tako je i veliki kavaljer (valjda zato sto odrasta uz dve ZENE, pre svega) pa se cesto desi da manjim i mladjim devojcicama od sebe vezuje pertle kad se odvezu, da svojoj drugarici iz klupe nosi torbu do kuce i sl, i to rezultuje time da ga devojcice od 11, 12 godina svake veceri zovu u dvoristu da pitaju sme li napolje da se igra, pa smo se moja devojka i ja salile na tu temu da ce, kad on bude imao 12, 13 godina verovatno izlaziti sa devojkama koje imaju 15, 16, hahahaha.
Jos jedna stvar - ako tvoje dete odrasta u srecnoj porodici, bez obzira na njenu strukturu i orijentaciju roditelja, dakle u porodici gde se pre svega sve resava razgovorom i primerima kroz salu i smeh, a ne batinama i histericnim izdiranjem, mala je verovatnoca da ce ti dete izrasti u neuravnotezenu kretencinu sklonu batinama i nasilju.