Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
zašto...

ti bio odgovorio,i ete...:D
Korisnikov avatar
By deran
nemoj stalno menjati postove...:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Vala jeste, u poslednje vreme napišem, pa tek kad izađe vidim da sam nešto zaboravio ili da sam hteo nešto drugo da kažem... Neću više :pionir:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Lik je jako glup! Hoce da bude malo u novinama, a to je gratkog daha, dok su primanja od vladika i SPC for a life time!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by Banana

Ali zasto je striper to obelodanio, ako je ovaj toliko ucinio za njega, zar nije pretpostavio da ce takva prica negativno uticati na reputaciju vladike.
to ni meni nije jasno, napravio mu je takvu kontra-reklamu.

mozda mu je vladika uskratio kintu za nova odela i parfeme :alexis:
Ma, ne budite naivni! Kakva crna reputacija? Reputacija da je za vreme rata pokrstavao muslimane, krao i silovao, svoje dvore gradio na rusevinama tudjih kuca i najmio batinase da se obracunaju sa njegovim protivnicima? 'Pomaganje' jedne izdepilirane tetkurdace je nista, ni vredno pomena.
By dukkehjem
Originally posted by burak-BL

Ja mislio ovaj izvodio striptiz pred vladikom pa mu ovaj za to platio ove pare. Svašta mi pada na pamet.
to sam i ja pomislio... odnosno ponadao se. Joj, kako bi me to samo oraspolozilo :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali, zar niko nece reagovati, neki betmenov pomocnik dati nekakvu izjavu za stampu, bilo sta... ovo nije nova vest, slike kruze netom vec dugo vremena, i nikom nista. sve ok...
By Hans
Povraća mi se....
By faxsimil
Zaista strašno!!!!

Dok sam ovo čitao setio sam se jedne priče- Pre par godina, upoynao sam na nudističkoj plaži, mladog dečka, nekih 29. godina, bilo je tu svašta, na kraju mi je rekao da je sveštenik, živi negde blizu Banja Luke, a radno mesto, tada mu je bilo u neko selo kod Niša...na moje pitanje, zašto tamo, kada je Bosanac, rekao je "Nisam hteo da dam vladiki i to je kazna" a tri godine službovao u rodno mesto!

A, ovaj jadnik je takva TETKA, uh!!!!!!

Sahrana patrijarha, a ovaj za dečka kupuje, ah,ah,ah,ah,ah,ah!!!!
Korisnikov avatar
By Elena
Da stvar bude još gora, striper je bivši radikal i bivši najbolji ortak & zamenik Nataše Jovanović. Neko vreme se maltene nisu razdvajali, onda joj se taj Deksi nešto žestoko pokačio sa burazerom (koji je, jel'te navijač, homofob i veliki naciJonalista a ustvari prikriveni gej) i tu je puklo drugarstvo i njegov stranački angažman. Navodno je izvesnom Šonetu smetalo što mu se sestra druži sa likom koji je gej ili bi a šta je stvarno bilo to samo oni znaju ........
Slika
Korisnikov avatar
By .L O S T
pre par godina upoznah popa (gay) koji se pohvali da ima veliku eparhiju jer je kresnuo vasilija :) ))
kaze samo tako moze da se uspe:)

i da nema deteta u bogoslovskoj skoli koje nije imalo sexualni kontakt sa matorim popovima, njemu nije smetalo, ali ima kome jeste. bas chudo.

jbg izgleda da ko god ima problem u glavi sto je peder postane svesteno lice:klux:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa ja sa tim likom imam 7 zajednickih prijatelja :smeh:
Postala sam mera za relativnu homoseksualnost kod muskaraca, sto vise zajednickih prijatelja imamo, vise si peder.
Lm, da, mogu da vidim konekciju izmedju homoseksualnosti, mazohizma, mizoginije i svestenstva.
Korisnikov avatar
By CrniMedved
jadno kuce...a ovog bih rado silovao da ima neke koristi od njegalepeza1
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Moj drug je išao u sjemenište"Paulinum" U Subotici, (pa su ga izbacili :putnik: ) i kaže da se kod njih taj bonus učinak zove ribanje katedrale. Onaj koga odrede da ostane, zna šta ga čeka. :fuck: Ali za razliku od Vasilija ovde to ne radi biskup, jer je Penzeš str8, inače švalera se s mojom šezdesetogodišnjom susedkom. Zato je cela naša ulica pod blagoslovom Svete Terezije!:opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!