Originally posted by AngraMaina
Originally posted by deran
dukki TEBA što više da postuje...možete i vi od njega nešto da naučte...
ako sam dobro shvatio,momak nije ni punoletan,a nosi se s vama-gej mesajama,gej politikantima,gej lingvistima više nego uspešno...pri čemu ni jednu psovku ili uvredu nikom nije uputio...
dakle,napred dukki samo...
Оvaj, ne može neko kome fali 3-4 godine škole da bi uopšte mogao da postane moj student, da se "nosi" sa mnom. Može samo da pogrešno tumači moj dobronameran ton kao prostor za nekakvu raspravu.
Ali zato mi je i zanimljiv ovaj forum.
Ja ovo i ne videh... Cini mi se da posmatras ljude kroz najgrublji i najnerelevantniji moguci sablon. Neka sam i neskolovan, to ne mora da znaci i da sam neobrazovan. Ali dobro, neka sam i neobrazovan... svejedno, ukoliko neko, kome ja ocigledno nisam dostojan ni student da budem, kao krajnji argument povlaci to sto je na visoj poziciji u drustvenoj hijerarhiji, samo pokazuje da ili nema argumenata, ili je jednostavno sujetan. Ja posmatram misljenje koje je neko obrazlozio na ovaj iili onaj nacin i apsolutno mi je nebitno da li si (ili bolje ste, posto sam, je li, toliki balavac) djubretar ili akademik, s jednakim bih entuzijazmom i bez presrasuda prisao izlozenom stavu.
Drugo, profesore, ubedjen sam da ima stvari u vezi sa kojima bih mogao da vam (sta cu, mnogo mi se namece da pocnem da persiram, brrr, polozaji) odrzim predavanje. (I to nije moja gordost niti omalovazavanje bilo koga, jednostavno, niko ne zna sve na ovome svetu... a automatskim odbijanjem da se saslusa neko, pa i sedmogodisnjak, gubi se prilika da se, u najgorem slucaju, bar novo iskustvo stekne.) Ali opet, ja se svakako zanosim (to je u skladu i sa mojom neskolovanoscu i sa mojim problematicnim godinama, tako da nema potrebe da gubite vreme citajuci bilo sta od ovoga... Velimir Ilic je magistar, Seselj je doktor nauka i svakako su pogodniji za diskusiju.
---------------
Tebi, derane, hvala... Mada (ne zelim da ispadam kucka) meni i povladjivanje dodje kao omalovazavanje i propustanje onoga sto se govori zbog onoga (odnosno starosti onoga) ko govori. Ali hvala u svakom slucaju.