Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by makaPrajd održan već dvanaesti put za redom
Ovo ima svake godine ako se ne varam.![]()
Originally posted by PakiOvako maliciozno postavljena tema samo, vrlo opravdano, povećava broj protivnika ne samo gej parade, već i gej osoba u Srbiji.
Preko 400 ljudi na Strejt prajdu 2010 u Beogradu!
http://www.youtube.com/watch?v=NEtx7aZTay4
![]()
Originally posted by SheytanNazovimo stvari pravim imenom.
Originally posted by PakiOvako maliciozno postavljena tema samo, vrlo opravdano, povećava broj protivnika ne samo gej parade, već i gej osoba u Srbiji.
![]()
Sramota za autora teme, nekog vajnog GLBT aktiviste.
Originally posted by Sheytansheki (vodjo radikala), ne javljaj se.
![]()
Sramota za autora teme, nekog vajnog GLBT aktiviste.
Originally posted by _miki_Pa pogledajte ovaj post, ja ne mogu da verujem !
Medjutim sada je probelm ova strejt parada gde pokusavaju da nam uvale neke odredjene vrednosti i dogme.Strasno sta se sve radi u Srbiji.
Originally posted by mmikiPotpuno tačno.
Boze ljudi pa sta je vama???
Ovde se ogleda jedan veliki gnev gay ljudi prema str8 ljudima iz puke zavisti. Urlamo o homofobiji a medju nama vlada str8tofobija?!
Ako vec neko hoce gay paradu, onda neka se zalaze i za str8 paradu.
Originally posted by *deni*deni, ali to nisu ti koji su se danas venčali. Niti ima smisla jednu tako finu akciju blatiti radi naših frustracija.
mmiki, dušo, mi ovde karikiramo odnos strejt ljudi spram gej parade i pritom koristimo njihov vokabular.

Originally posted by Popeye
str8 parada je svaki sat svakog dana u godini. zivimo u jednoj velikoj str8 paradi.
Originally posted by Tungi
Originally posted by Popeye
str8 parada je svaki sat svakog dana u godini. zivimo u jednoj velikoj str8 paradi.
![]()
Originally posted by SheytanJebala ih Zikina sarenica! toliko imam da dodam.
Originally posted by *deni*deni, ali to nisu ti koji su se danas venčali. Niti ima smisla jednu tako finu akciju blatiti radi naših frustracija.
mmiki, dušo, mi ovde karikiramo odnos strejt ljudi spram gej parade i pritom koristimo njihov vokabular.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!