Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Akcija storniranja kazni za GSP Beograd!

od 1 do 3 opomene
4
80%
od 4 do 9 opomena
1
20%
više od 10 opomena
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Ulix
a) Uopšte se ne sablažnajvam nad tim, boli me uvo da li neko to radi ili ne, samo mi nije jasno zašto bi neko iz GSP-a popuštao ljudima koji se švercuju? Kao što rekoh - hajde da oprostimo i krađu po supermarketima, jer u ovoj zemlj ima 18% nezaposlenih, ah za ime sveta!!!! :drama:
b) Ako nisi zadovoljan uslugom, nemoj da je koristiš više ili učini nešto da se stvari poprave. Postoji taksi. Postoje i oni privatni mini busevi. Evo ide lepo vreme, Beograd nije toliko velik da se ne može ići biciklom od tačke A do tačke B, a i zdravo je, pa tako ubiješ dve muve jednim udarcem - dobiješ i prevoz i kondiciju. :awesome:
:up:
Korisnikov avatar
By Madonna
За унети ЈМБГ нема евидентираних опомена у периоду од 30.04.2007. до 30.04.2010. :kosa:
Korisnikov avatar
By Paki
:klavir:
Originally posted by Null

За унети ЈМБГ нема евидентираних опомена у периоду од 30.04.2007. до 30.04.2010. :kosa:
Korisnikov avatar
By bas bleu
dve teme o gsp u isto toliko dana! a jk ste vec zaboravili, a pederi?
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam koristio usluge vaseg gradskog prevoza.
u spaniji sam video na svakom koraku bicikle na iznajmljivanje, dva evra, pa vozis koliko hoces. zamislite, ljudi ih i vrate posle. da je spanija srbija, verovatno bi trazili samo da se vrate pedale...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Renoir
Nemam ni jednu
posto imam mesecnu markicu koju placa firma gde radim
a preko leta,kad ne radim,opet... uvek pokazem markicu - vrlo samouvereno - koju nikad kontrola nije stvarno pogledala
E da, jedan od zabavnih aspekata rada u školi je što godišnji odmor za nastavnike traje od polovine jula do polovine avgusta, ali ti daju samo jednu markicu za ta dva meseca
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Ulix

Protiv. Zašto bi vam stornirali kazne?

Pare na sunce. :wundy:
Pa zato sto se u svakoj normalnoj drzavi, kakvoj i mi tezimo, kvalitet gradskog prevoza podize upravo neplacanjem karata za voznju, pobogu Ulixe!
By Speculum Columbae
Juče sam bio u gradskom prevozu i ušla je kontrola. Krenula je da proždire džigericu jednoj devojci koja je imala povlasticu.
Problem je bio u tome što je ona tog dana (15. maja) baš izvadila povlasticu a ona važi od 15. Sada - mnogi tu ne vide zašto bi je kontrola izbacila i terala da plati kaznu, ali stvar je u tome što ta povlastica važi posle 15 - dakle od 16, a ne pre (vrlo neprecizno objašnjeno). Devojka je naravno bila van sebe i niko nije ništa činio dok su je maltretirali.
Vrlo je razumno i bez svađe rekla da to nije precizno objašnjeno i da nema razloga da plaća bilo kakvu kaznu, jer ona povlasticu ima. Međutim, kondukterka je insistirala na svađi i vodila razgovor ka tome i jako vikala (napominjem da je kondukterka bila u kućnim papučama)
Sad, oni se tako bezobrazno i tako odurno ponašaju (kontrola). Kao da u ovoj zemlji sve funkcioniše, pa sad samo u gradskom prevozu ima problema. Zaista!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!