Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
nemaju ni sad. zoovrt je uglavnom samo estetski sredjen, uslovi za vecinu zivotinja su ostali isti. sta je promenjeno, osim dela za slonove? jebe se jednom medvedu da l "mu" je fasada restauirana i sto su "mu" zamenjene zardjale sipke na kavezu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zvonce87

Slazem se s vasim "nevoljenjem" (da li je to uopste rec? sada jeste XD) Vuka, zbog stvari koje je otvoreno pricao protiv LGBT zajednice, kao i direktnim "podjebavanjem" iste u izjavi o labudovima, ali mislim da, bar oni koji su stariji od 1 srednje, treba da se sete na sta je isti taj Zoo vrt licio pre dolaska Gosn Bojovica na mesto direktora tojest upravnika. Zivotinje tada nisu imale osnovne egzistencijalne uslove, a sad ih, shodno budzetu koji ima uprava, ipak imaju, kakvi god oni bili.
Evo ja sam stariji od 1 srednje, i otkada se sećam Vuk Bojović se ponaša kao da je beogradski zoološki vrt njegov privatni zoo vrt i kao da je on bog tamo.

Životinje ne moraju da žive u beo zoo vrtu. Umesto što je Vuk Bojović dovodio životinje iz celog sveta i natrpavao ih u male kaveze, trebalo je organizovati bolje uslove za one životinje koje tu već žive.

Nepotrebno je rađanje novih životinja u beo zoo vrtu. Beli lavići i tigrići npr. nikome u stvari nisu potrebni.

Životinje za koje nema uslova treba podeliti normalnim zoo vrtovima u svetu, one koje su ostale ne treba dalje da se razmnožavaju (postoji kontracepcija) i treba da ostanu u nekom gerontološkom smeštaju dok ne uginu od starosti, a prazan prostor (ako je odgovarajuće veličine) treba iskoristiti za rehabilitaciju pronađenih povređenih životinja ili beba ježeva, kao što gledamo na Animal Planetu; eventualno bi tu mogao da se napravi bebi zoo vrt (jarcokoze, ovnoovce, pevcokoke, akvarijum, bazen sa patkama, i ako postoji još neka životinja kojoj ne smeta da je maloletnici hrane i pipkaju)
Korisnikov avatar
By Loni
Špri, na engleskom je SHEMALE.

Na srpskom bi onda bila ŠIMELA.
U deminutivu ŠIMELICA.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne znam kako si akcentovao simela, ali uz dugosilazni na e zvuci hiticno :smeh:

simelica me podseca na neku radilicu, hoblericu, busilicu :D
Korisnikov avatar
By Loni
Ti izgleda nisi video moju temu u ,,Zezanju i opuštenciji'' - LGBT Sleng.

Tamo sam stavio šimelu još odavno, a i mnoge druge izraze.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
E ja sam saznala pravu informaciju vezano za jarca...

prvo, nije mu preko noci naraslo vime, vec to traje, sto je logicno,
a hranili su ga nekom dodatnom hranom sa puno estrogena,
a izgleda da je taj jarac bio negde na nekom nivou trans, te
se tako to i desilo...

eh.. sta ne rade u zoo vrtu.. i odakle im ideja da daju jarcu hormonski obogacenu hranu..
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by jukie

Nepotrebno je rađanje novih životinja u beo zoo vrtu. Beli lavići i tigrići npr. nikome u stvari nisu potrebni.

Životinje za koje nema uslova treba podeliti normalnim zoo vrtovima u svetu, one koje su ostale ne treba dalje da se razmnožavaju (postoji kontracepcija) i treba da ostanu u nekom gerontološkom smeštaju dok ne uginu od starosti, a prazan prostor (ako je odgovarajuće veličine) treba iskoristiti za rehabilitaciju pronađenih povređenih životinja ili beba ježeva, kao što gledamo na Animal Planetu; eventualno bi tu mogao da se napravi bebi zoo vrt (jarcokoze, ovnoovce, pevcokoke, akvarijum, bazen sa patkama, i ako postoji još neka životinja kojoj ne smeta da je maloletnici hrane i pipkaju)

.... :D

O, Boze xDD

Shvatas li ti sta si napisao? Ne kapiram. Mislim, shvatam da Zoo Vrtovi na nekom nivou predstavljaju nicim opravdani zatvor za zivotinje i da je, cak i kada obezbedjuje najbolje uslove za iste, to mucenje. Ali, covece, pa vecina nas pojedine zivotinje nikada ne bi video uzivo ako Zoo vrtova ne bi bilo :wtf: :trep:

Ako su vec tu, slazem se da su im potrebni bolji uslovi, i da promena sipki na kavezu nije dovoljna, ali ne da ih sada, kako bi im pokazali saosecanje, pustimo da se setkaju ljudima po dvoristu. U tom slucaju, predlazes li da ukinu zoo vrtove i da se lepo sve zivotinje vrate prirodnim stanistima? Jos bolje, da se nigde ne prikazuju, kako ih ni kamere ni fotoaparati ne bi uznemiravali.
Takve ekstremiste bi trebalo poslati caru Dusanu il Himleru na prevaspitavanje :lol:
Salim se. Mada, mozda samo pomalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!