Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
e, ali Ani je sasvim dovoljno ovo za početak. pa od kada nije bila u polufinalu... samo JeJa da uspe da se izbori sa ovom skrndeljinom.

lm, meni palo na pamet, kad bi bilo finale Ana vs. JeJa, ja bih na JeJinom mestu, Ani ponudila da joj plati milionče a da je pusti da pobedi. pa da bude KAO veliki povratak Ane :lol:

:bizniswomanka:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bzv, nikako da docekam finale JJ-Ana. :sigh:

Ova Sanchez mi je bzv, nadam se da ce JJ da je spusti na zemlju.
Korisnikov avatar
By Lunja
I nebo je sve crnje nad Rimom. :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by IriS

e, ali Ani je sasvim dovoljno ovo za početak. pa od kada nije bila u polufinalu... samo JeJa da uspe da se izbori sa ovom skrndeljinom.

lm, meni palo na pamet, kad bi bilo finale Ana vs. JeJa, ja bih na JeJinom mestu, Ani ponudila da joj plati milionče a da je pusti da pobedi. pa da bude KAO veliki povratak Ane :lol:

:bizniswomanka:
Pa i jeste veliki uspjeh posle onoliko losih meceva. Treba da bude zadovoljna, ali me izludjuje sto bas od ove da strada. Mada jos ima nade :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ana je RIMLJANKA- Alberto Moravi :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nego ko ce mene da uci da igram tenis :tenis:

:D Ko bi se upustio u tu avanturu :lol:
By Ulix
Nadam se da će je Jelena sutra ubiti u pojam. :goran:
Korisnikov avatar
By mmiki
Znao sam da ce biti zajebano... secam se da je tako igrala na sljaci i kad je gostovala u Fed Cupu (mnogo drop shotova i izlazaka na mrezu) s tim sto je tada mnogo promasivala. Cim je pobedila Kara-linu znao sam da je sad sve to proradilo.

Uostalom, sto se mene tice, bolje je ovako sto je stigla u polu-finale nego da je osvojila turnir. Da je kojim slucajem osvojila turnir, opet bi se izgubila ko sto zna i mislila bi da je najbolja a svakako ima jos mnogo da radi, pre svega na konstantnosti i sigurnosti kako bi udarila jos malo jace.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix

Ko je uopšte ova Martinez Sančez, zašto ima onakve drop shotove i ko joj je dozvolio da ovako dobro igra na mreži? :kesa:
Bas to. I divno igra na mrezi. Ipak, sem servis-volej igre cini mi se da nema sta da ponudi. Trebalo bi da je unisti Jelena sutra.

..

I bacio sam sat vremena svog zivota da vidim 'novu Anu'. I ok, lici joj igra na nesto. POnekad. Al opet bacenih sat vremena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ta Marija i u seksu ne moze bez mreze. Dodje decko, hoce da prodre u nju, a ona navuce mrezu i tako se lako prebaci.
:sunce:

A levuruka je, verovatno je lez.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jbt., ta penise skracuje tako lako...
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ - umesna skracitelja:

121 (23) 2001ERICSSON OPENHARDQ - R64M.Martinez Sanchez6-1 4-0477 46 2009FED CUP WEEK 2 - PLAYOFFSCLAYR2J. Jankovic6-3 6-44
Korisnikov avatar
By Lunja
Dobro je Seaman izracunao:

TRENUTNA PROCENA WTA LISTE ZA 10. MAJ
3. V.Williams 5691 (konacan broj poena)
4. JELENA JANKOVIC 5160 (osvajanje titule donosi +280)
5. Safina 5151 (konacan broj poena)
6. Dementieva 4890 (konacan broj poena)
7. Kuznetsova 4661 (konacan broj poena)
8. Stosur 4235 (konacan broj poena)
9. A.Radwanska 4115 (konacan broj poena)
...
42. ANA IVANOVIC 1458 (konacan broj poena)

''
Korisnikov avatar
By Oziris
Jaaaaaoooo, Safin! :love:

Kako mi nedostaje... :(

Btw Marie Jose Martinez Sanchez Rodriguez Lopez Alvarez Gallardo Gomez Torrez Perez Trujillo - na Jeleni nece tako cesto paliti ti dropovi, Jelena je daleko brza od Ane i igra duze lopte... Jelenine bekhend paralele padaju tu negde 20-ak cm od osnovne linije, a forhendi isto tako "ljube" coskove. :D

A i Jelena bolje riternira. :D
By Ulix
Serena se "ne seća" šta je rekla Jeleni posle meča, a Jelena neće da kaže.

Q: Nel tie-break, sembrava tu fossi un po’ infastidita dall’atteggiamento di Serena. Alla fine del match vi siete chiarite. Cosa vi siete dette?
JANKOVIC: Io stavo servendo ma, nel momento in cui stavo impattando la palla, ha chiesto di attendere. La regola presupporrebbe che quando si serve, il giocatore dall’altra parte del campo deve essere pronto. Mi sono dovuta riconcentrare sulla battuta e rifocalizzare la mia attenzione sull’avversario. Ho mantenuto la calma e, dal 5-3 in poi, ho servito davvero bene. Non dico in pubblico quello che ci siamo dette, ma sono state parole normali. Lei è una ragazza simpatica, non c’è alcun tipo di problema tra noi.

Lenja sam da prevodim, verujem da ovo boldovano stvarno nije neka pamet za razumeti.
Korisnikov avatar
By Berserker
E a ja se taman ponadao velikom finalu JJ - Anchie...

Ovako, mogu da kostatujem treću Jecinu najomiljeniju titulu :mjuza:
By Ulix
Q: Non sembri delusa ed arrabbiata per la sconfitta. Anzi, appari serena, quasi sollevata.
S. WILLIAMS: Quando rido, significa che sono nervosa…..ancora non ho smaltito la sconfitta. A dir la verità, sono tuttora convinta di averla vinta questa partita. Forse domani mi presenterò sul campo per giocare la finale…

Traduzione dell'Ulixandra:

S. Williams: Kada se smejem, to znači da sam nervozna... još nisam svarila poraz. Da vam kažem istinu, još uvek sam ubeđena da sam dobila ovaj meč. Možda ću sutra doći na teren da igram finale...

:roflmao: :serena1:
Korisnikov avatar
By IriS
prevod by google:
Q: У тиебреак, изгледало је да сте били мало 'засметали став Серене. После меча сте објаснили. Шта вам је рекао?
JANKOVIC: Био сам служио, али када сам био утичу лопту, замолио да сачека. Правило подразумева да ако користе плејер преко поља да буду спремни. Морао сам да се заустави и преусмери на рефоцусинг моју пажњу на противника. Остао сам смирен, и од 5-3 дана, ја сам био јако добро. Ја не кажем у јавности оно што смо рекли, али су нормалне речи. Она је лепа девојка, нема проблема међу нама.

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By IriS
kupujte kod nama! vaš g:sise:gle
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Serena je rekla: "I would never cheat on you like that.... don't think I would do so.....I'm not Justin Henin... you know what I mean!"

Koje prozivke :tushe:
By Ulix
Originally posted by IriS

prevod by google:
Q: У тиебреак, изгледало је да сте били мало 'засметали став Серене. После меча сте објаснили. Шта вам је рекао?
JANKOVIC: Био сам служио, али када сам био утичу лопту, замолио да сачека. Правило подразумева да ако користе плејер преко поља да буду спремни. Морао сам да се заустави и преусмери на рефоцусинг моју пажњу на противника. Остао сам смирен, и од 5-3 дана, ја сам био јако добро. Ја не кажем у јавности оно што смо рекли, али су нормалне речи. Она је лепа девојка, нема проблема међу нама.

:rotflmao:
:roflmao: :hyper:

Google Translate... ah. :love:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sava_Savanovic

Serena je rekla: "I would never cheat on you like that.... don't think I would do so.....I'm not Justin Henin... you know what I mean!"

a odakle ti ovo?
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic

Ju, carica! :hail:
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!