Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Milos92
Originally posted by Null
Originally posted by Milos92

Ja sam se pre osecao uzasno, ali bukvalno! Hteo sam da izadjem iz koze 1. To je bilo negde sa 13, 14. Sada imam 17 godina i mnogo mi je lakse, ne opterecujem se time toliko, jedino mi je malo neprijatno kada me neko pita da li imam devojku. Naravno, dolaze mi ponekad neke faze kada se skroz sjebem, ali mi dolazi i faze kada volim geja u sebi 2. :)
Sve u svemu, i da se ponovo rodim i da mogu da biram sexualno opredeljenje 3, bio bih gay! :)
1 :lol:
2 :lol:
3 orijentacija!
Ja stvarno ne vidim nista lose u izrazu homoseksualno opredeljenje. Ako neko vise voli za sebe da kaze da je homoseksualno orijentisan, slobodno. Meni opredeljenje ne smeta. Sto se tice :D , ne razumem, niti bih zeleo.
pozdrav.
Korisnikov avatar
By Tungi
A ti si se opredelio?Imas tu moc kontrolisanja libida,ove nedelje se opredeljujem za ribe,sledece za frajere,tako cu funkcionisati??:diplomac:
Korisnikov avatar
By Milos92
Originally posted by Tungi

A ti si se opredelio?Imas tu moc kontrolisanja libida,ove nedelje se opredeljujem za ribe,sledece za frajere,tako cu funkcionisati?? :diplomac:
Pa naravno da nisam ja sebe opredelio. :D
Nisam seo, razmislio, i rekao "Ok, ja cu sada malo da budem gay." :D
Nisam se ja svojevoljno opredelio, ali je to seksualno opredeljenje koje mi je dato.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Um je veoma moćna stvar.
Moguće se opredeliti ako postoje predispozicije da ti sve sviđaju oba pola, i izabrati jedan.
Korisnikov avatar
By Anhedonie

A ti si se opredelio?Imas tu moc kontrolisanja libida,ove nedelje se opredeljujem za ribe,sledece za frajere,tako cu funkcionisati?? :diplomac:
Nisam se ja svojevoljno opredelio, ali je to seksualno opredeljenje koje mi je dato.
Razlika izmedju opredeljenja i orijentacije je sto opredeljenje svesno biras, dok ti je orijentacija "bogom dana"
By loreenche
Znaci profesionalna orijentacija je bogom dana? Bogom dano biras posao?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa da... Zar se profesinalna orijentacija ne bira na osnovu toga sto ti ide u zivotu? A zar to sto ti ide u zivotu nije "bogom dano"?
By str00ja
Originally posted by Vetur úlfur

Razlika izmedju opredeljenja i orijentacije je sto opredeljenje svesno biras, dok ti je orijentacija "bogom dana"
:up: slazem se, logicno je, za neko opredeljenje se (svojevoljno) opredeljujes, a ka odredjenoj orijentaciji si vec (unapred) orijentisan.
By loreenche

Pa da... Zar se profesinalna orijentacija ne bira na osnovu toga sto ti ide u zivotu? A zar to sto ti ide u zivotu nije "bogom dano"?
Ne mora da znaci da ti je "bogom dano".

Odlucis se ti da ides u doktore, jer se placa dobro taj posao, a zapravo ti ne ide, nego se lepo skolujes, pa budes doktor.

;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by SmallTownBoy_91

Ne mora da znaci da ti je "bogom dano".

Odlucis se ti da ides u doktore, jer se placa dobro taj posao, a zapravo ti ne ide, nego se lepo skolujes, pa budes doktor.

;)
Onda to vise nije orijentacija vec opredeljenje :awesome:
By loreenche
Kako god da okrenes, vracas se na orijentaciju, jer je POSLOVNA :)

Enivej, previse te gotivim, da bih se svadjao sa tobom.

Stacu ovde ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Morgan Le Faye

Um je veoma moćna stvar.
Moguće se opredeliti ako postoje predispozicije da ti sve sviđaju oba pola, i izabrati jedan.
Ok ajd' da pocnemo od one koja je "data",pecatirana rodjenjem,(ne-biseksualna,strogo usmerena ka istom ili suprotnom polu,znaci bez vaganja),homoseksualna ili heteroseksualna orijentacija..Hoces da kazes da ja mogu sad da odem u Crnu reku ili u bilo koju vec ustanovu i da snagom svog uma preusmerim i "izlecim" se od svoje "nametnute" orijentacije?Ili ti zapravo mislis kao i pojedinci koji su se oglasavali ovde,da se homoseksualnost moze izleciti?
Korisnikov avatar
By Tungi

Mlad si.Da ti se oprostiti.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Um je veoma moćna stvar.
Ok ajd' da pocnemo od one koja je "data",pecatirana rodjenjem,(ne-biseksualna,strogo usmerena ka istom ili suprotnom polu,znaci bez vaganja),homoseksualna ili heteroseksualna orijentacija..Hoces da kazes da ja mogu sad da odem u Crnu reku ili u bilo koju vec ustanovu i da snagom svog uma preusmerim i "izlecim" se od svoje "nametnute" orijentacije?Ili ti zapravo mislis kao i pojedinci koji su se oglasavali ovde,da se homoseksualnost moze izleciti?
Zašto je lečiti? Zašto ti homoseksualnost smeta?
Uz lekove, podsticaj u obliku novca ili nadraživanje svako može jebati bilo šta.
Tako da neko može biti homoseksualac a da mu se diže i na žene i obrnuto.
Za mene je homoseksualnost stanje uma, jer nije moguće izabrati ono što voliš, dok se telo može prisiliti.
Na kraju bitno je jedino biti srećan načinjenim izborom.

Da dodam da je moguće opustušiti i ugušiti dušu, postati prazan iznutra, i mrtav pre smrti. Ali tada nije moguće dostići sreću, iako poštujem izbore ljudi koji su to odabrali za sebe jer je to njihovo pravo. Ali isto tako imam mišljenje da svi treba da rade na sebi te da se osećaju srećno zbog onoga što jesu a ne pokušavati da budu nešto drugo, jer im to neće doneti sreću.
By loreenche

Obozavam kad krenu da se vade na godine i iskustvo... :)
Korisnikov avatar
By Milos92

Ja ne bih da se ni sa kim svadjam. Apsolutno mi je svejedno koju cu rec upotrebiti- orijentacija, opredeljenje- sta god! Samo mi je nejasno sto se neko hvata za gluposti i trazi svadju. Daleko od toga da mislim da mozes da kontrolises seksualne nagone, ili da mozes da odes na "lecenje" od homoseksualizma.
Sto se profesionalne orijentacije tice, ne bih da komentarisem, jer ce poceti nova rasprava.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam problem sa svojom ORIJENTACIJOM.Tako da ne bih nista tu zeleo da menjam.A to da neko moze da bude homoseksualac,a da mu se pritom dize i na zene,prvi put cujem.U tom slucaju govorimo o biseksualcima ili cak o ljudima sa krizom seksualnog identiteta.
By loreenche
:up:

ajde da svi stanemo, i proglasim status quo na ovu temu :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zasto bih se osecao lose?
Na kraju krajeva seksualnost je samo deo mene... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Nemam problem sa svojom ORIJENTACIJOM.Tako da ne bih nista tu zeleo da menjam.A to da neko moze da bude homoseksualac,a da mu se pritom dize i na zene,prvi put cujem.U tom slucaju govorimo o biseksualcima ili cak o ljudima sa krizom seksualnog identiteta.
Uzmimo za primer pedofile, oni mogu da naprave decu ali i dalje su pedofili.
Ili još jedan primer, osobi A. damo mu da zguta vijagru i špansku mušicu, malo spida...i zatvorimo ga u mrtvačnicu s jednim telom...šta misliš šta će raditi?
Ali to ga neće učiniti nekrofilom. Možda je odvratan primer, ali eto umesto tela i mrtvačnice neka to bude obor sa svinjama...
Uostalom zaveži bilo kog muškarca i pipkaj mu kurac misliš da neće svršiti?:lizalica:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se ne osecam u svojoj kozi bas najbolje.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
@Morgan Le Faye
Aha,govoris onda sa stanovista da u svakom od nas "chuchi biseksualac",e vidis ja to nisam kod sebe otkrio.Jos...
Korisnikov avatar
By zachary85
Nikada nisam žalio što sam gay, naprotiv....

:)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

@Morgan Le Faye
Aha,govoris onda sa stanovista da u svakom od nas "chuchi biseksualac",e vidis ja to nisam kod sebe otkrio.Jos...
Jok.
Govorim da seksualni izbor partnera nije bitan koliko emotivni izbor partnera.
Drugim rečima ljubav je bitan faktor.

Za mene oni koji se jebu s muškarcima a nisu u stanju da zavole muškarca, a recimo imaju vezu i devojku koju vole, nisu ni homoseksualni ni biseksualni već heteroseksualni.
Korisnikov avatar
By Tungi

@Morgan Le Faye
Jok.
Govorim da seksualni izbor partnera nije bitan koliko emotivni izbor partnera.
Drugim rečima ljubav je bitan faktor.

Za mene oni koji se jebu s muškarcima a nisu u stanju da zavole muškarca, a recimo imaju vezu i devojku koju vole, nisu ni homoseksualni ni biseksualni već heteroseksualni.

Slazem se:up:
Korisnikov avatar
By Mage

Ja se ne slažem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!