Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tintily
Ja se obicno suzdrzavam toga da budem grozna i hladna nastojeci da ljudima koji se pozale na nesto pruzim utehu . Ovog puta necu i to za tvoje dobro. Nisam procitala sta su ostali pisali nemam toliko vremena ali ne sumnjam u njihova misljenja i savete . A sad ja :)

Mislis li da neko ko ima 29 moze sebi da dozvoli da vecinu recenica pocinje sa " I " , da u gomili teksta napise " i ja sam njemu... i on je meni... i onda sam ja ..." i sl ?
Zar do sad nisi shvatila da mozemo gajiti razlicita pozitivna i negativna osecanja prema ljudima? Da ono sto osecamo kad upoznamo nekoga budu privlacnost( sexualna, fizicka, umna)? Ne mozes nekoga voleti toliko koliko kazes nakon samo cetiri meseca , moze ti se jako dopadati ....
Sta si ti ocekivala ? Znala si u startu kako stoje stvari izmedju njih dvoje i slep bi video da tu stvari nisu njemu samom u potpunosti rasciscene .
4 meseca - pa sta , ljudi dolaze i prolaze. Samo u one koji vrede treba ulagati trud.
Korisnikov avatar
By Delete
Prvo bih te molila da mi razjasnis da li vi radite zajedno i vidjate se svaki dan ili je on dolazio samo zbog susreta (ucenja) sa tobom 2 puta sedmicno u BG?

Da nije placao benzin, mogao je mozda busom da dolazi i cak 3 puta sedmicno kod tebe za isto novca...a jos da je prodao auto...mogao je da plati neki stan u BG i da se vidjate svaki dan...e to su odricanja i ulaganja zarad veze, a ne placanje benzina, sto je vec svojevrsan hir, kad su veze na daljinu u pitanju.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam raspolozena za off :wundy:

tintily, avatar ti je tako lep :hypno: savrsen.
By razocarana
Originally posted by Delete

Prvo bih te molila da mi razjasnis da li vi radite zajedno i vidjate se svaki dan ili je on dolazio samo zbog susreta (ucenja) sa tobom 2 puta sedmicno u BG?

Da nije placao benzin, mogao je mozda busom da dolazi i cak 3 puta sedmicno kod tebe za isto novca...a jos da je prodao auto...mogao je da plati neki stan u BG i da se vidjate svaki dan...e to su odricanja i ulaganja zarad veze, a ne placanje benzina, sto je vec svojevrsan hir, kad su veze na daljinu u pitanju.
Vidjamo se samo 2 pua nedeljno a na pocetku je i dolazio autobusom,ja sam isla kod njega, a da se razumemo za benzin mu nisam davala nego kad izadjemo ponekad posle posla ja sam placala kafu ili da nesto jedemo ali benzin nisam, cak smo ponekad kad nismo imali ni ja ni on samo smo setali. I sve je funkcioniralo, hteli smo od avgusta da zajedno zivimo u Bg-u i da delimo troskove ali se najednom opet pojavila ova njegova patoloska koja se pojavi uvek kad on ima neku.

Razumem da smo kratko zajedno ali i ja i on smo rekli da nikada nismo imali takvu vezu u kojoj sve stima. On je jos na pocetku veze rekao ovoj njegovoj da odjebe jer mu je lepo samnom ali eto ona je mrdnula prstom i ovaj je otrcao tamo sa razlogom da mu je skupo da dolazi cesce i da ne zeli da nju povredi pa zato ja nemogu kod njega da idem.

Meni je samo to krivo sto oni ce mozda jos 15 god. da se vuku a nama nije dao sansu.
idemo sutra na posao, on se ponudio i dalje da se vidjamo posle posla i skole na kafu, da me nosi kuci, da budemo prujatelji.
Korisnikov avatar
By mrgud
znas sta?
sad on nek postane tvoja patologija, i tako cete se zajedno vas troje i neki nerecnik cetvrti igrati do kraja sveta i veka, i nikad vam nece biti dosadno.
Korisnikov avatar
By Madonna
:smeh: ja reko... ne znam. svašta sam zamislio :uplasen:
Korisnikov avatar
By mrgud
pa da! ona njemu na krkace, :domino: i eventualno se preslisavaju, uce uz put:cita: - ne treba gubiti vreme nikad! :neto:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Peslisavaju se uz put :pucaodsmeha: ALI PRESLISAVAJU SE UZ PUT :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kako neko pored toliko str8 foruma moze da "zaluta" na ovaj ovde?

Dupli nalog!

Novajlije na lomacu!! :egzorcist:

:lol:
By therealrocknrolla
Originally posted by Beogradjanin18

Jebeš ti muškarca kom plaćaš benzin.
:lol: Ulepsao si mi dan.

BTW, zar niko nije provalio da je prica izmisljena? I to porilicno lose izmisljena, a vi delite savete i sakom i kapom.
Ako je ipak istinita, bar je u strejt vezama lako zadrzati partnera. Zatrudnis i zavrsis pos'o.
By Dee
Dupli nalogu... skupi m..a i seci to... On ocigledno ne zeli da presece sa njom, pa tebi preostaje... ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by therealrocknrolla

BTW, zar niko nije provalio da je prica izmisljena?
zasto bi iko izmisljao ovakvu pricu?
Ne znam zashto, ali je tema: LOL
Za pochetak, postavio ju je neko ko tvrdi da ima 29 godina, a stil pisanja i izrazavanja je na nivou Osnovne Shkole. Pricha je skroz konfuzna i puna kontradiktornosti, plus str8 pricha na Gay forumu.
Glasam za dupli nalog!
Korisnikov avatar
By simarrgL*
sto jes' jes', malo je cudno da neko ko studira pise ovako :hmm:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa sta ima veze i ako je izmisljena...i ako je dupli nalog....nece se potrositi niko ako kaze sta misli...

...prica, price radi....staimaveze...
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro, greši čovek... možda sam i ja nekad zlzllblzllbllz :doh: ostajem suzdržan.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako su strejteri poceli da dolaze na gay forum da traze ljubavne savete znaci da je kraj sveta stvarno blizu :uplasen:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lakiboy_ns

Ako su strejteri poceli da dolaze na gay forum da traze ljubavne savete znaci da je kraj sveta stvarno blizu :uplasen:
Mislim da je tajna u tome sto str8erke smatraju da su najbolji prijatelji gay muskarci, koji ce ih uvek saslusati i dati najbolji savet. Al` se doticna zeznula...temu su joj zaposele (uglavnom) lezbe. :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Mislim da je tajna u tome sto str8erke smatraju da su najbolji prijatelji gay muskarci, koji ce ih uvek saslusati i dati najbolji savet. Al` se doticna zeznula...temu su joj zaposele (uglavnom) lezbe. :smeh:
I to dykes on bykes :lol: :rotflmao: Ahhh kako obozavam taj izraz :sweet: ali ga retko upotrebljavam da ne bi ispalo da vredjam :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Novajlije na lomacu, jos sam na prethodnoj strani rekla da je prica izmisljena.

:kosa:

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal:
Korisnikov avatar
By Dina

Pa bilo je takvih primera vec doduse retko, ali nije da se ne dogodi nikad... Ja mislim da je to bas lepo, govori da ima ljudi koji su neoptereceni predrasudama ili ogranicenjima i da je ljubav uvek ista ili vrlo slicna (naravno tu mislim na slucaj kad nije rec o nekom zezanju ili duplom nalogu nego o stvarnom ljubavnom problemu).
By dukkehjem
Originally posted by Dina

Pa bilo je takvih primera vec doduse retko, ali nije da se ne dogodi nikad... Ja mislim da je to bas lepo, govori da ima ljudi koji su neoptereceni predrasudama ili ogranicenjima i da je ljubav uvek ista ili vrlo slicna (naravno tu mislim na slucaj kad nije rec o nekom zezanju ili duplom nalogu nego o stvarnom ljubavnom problemu).
ili govori o tome da ima ljudi nesrecnih koji vise nemaju bas nikoga, pa na nas spali :pucaodsmeha:
salim se, slazem se ja zDinom :) :kiss:
By Dee

I to dykes on bykes :lol: :rotflmao: Ahhh kako obozavam taj izraz :sweet: ali ga retko upotrebljavam da ne bi ispalo da vredjam :D
iju... pa mi smo ovde sve femice... :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Au, heavy. Ja ti toplo preporucujem da nadjes nekog kome je zapravo stalo do tebe i koji zna sta hoce. Jbt ovo je mrcvarenje i cist mazohizam. Mislim, razumem ja kako nekome moze da bude lepo sa potpuno pogresnom osobom i sve to, ali ti zasluzujes bolje, svako zasluzuje bolje od ovoga.

Dakle, zaboravi tog tipa (jbg to ce malo teze, posto ga gledas svaki dan, zar ne?) i nadji nekog ko ne vuce repove.
Korisnikov avatar
By hlaefdige

hahahahhahaha! ali zato uredno odvalis "lezbace" kad stignes :D

elem...pise se "bikes" ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!