Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Da li dobrovoljno dajete krv?

DA (ja sam gej/bi muškarac i neiskreno odgovaram na pitanje o analnom seksu u upitniku)
6
13%
DA (ja sam gej/bi muškarac i ne upražnjavam analni seks)
1
2%
DA (ja sam lezbejka/bi žena)
7
15%
DA (strejt osoba)
Nema glasova
0%
NE (jer bi me odbili zbog upitnika)
11
23%
NE (jer bi me odbili zbog upitnika)
11
23%
NE (ne volim igle ili neki drugi razlog)
12
25%
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by IriS

jesam dobrovoljni davalac, ali odavno to nisam uradila jer su mi poslednji put probušili venu pa sam bila neupotrebljiva nedelju dana za bilo šta što tom rukom treba raditi. :ozbiljan:

meni je totalni hit sto me je pogledala ko ovca i rekla -- oces u drugu ruku? :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
mora da je lezba i zna da si ovde superadmin...:djavo:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn

jesam dobrovoljni davalac, ali odavno to nisam uradila jer su mi poslednji put probušili venu pa sam bila neupotrebljiva nedelju dana za bilo šta što tom rukom treba raditi. :ozbiljan:

meni je totalni hit sto me je pogledala ko ovca i rekla -- oces u drugu ruku? :smeh:
meni je neki neurotični bata proburazio venu i rekao: ajde, šta si se izbečila, samo sam ti probušio venu :hypno:
a meni krv umesto da otiče u onu kesu, oticala u potkožno tkivo i ruka krenula da raste ko kvasac na steroidima :hypno:

kad nisam tad iščupala tu iglu iz ruke i nabola mu je u oko, nikad nasilna neću biti :kosa:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

meni je neki neurotični bata proburazio venu i rekao: ajde, šta si se izbečila, samo sam ti probušio venu :hypno:
a meni krv umesto da otiče u onu kesu, oticala u potkožno tkivo i ruka krenula da raste ko kvasac na steroidima :hypno:

kad nisam tad iščupala tu iglu iz ruke i nabola mu je u oko, nikad nasilna neću biti :kosa:
koji horor :cut:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Crazy_Bee

sa pitanjima (ok, sa nekima imam, ali to nije bitno...
Pa ono... jeste bitno.
Svako pitanje koje se postavi ima neki razlog, inace ga ne treba ni pitati. Konkretno, ovo o homo odnosima stoji zbog sirenja HIVa medju homoseksualcima jos tamo 70-80tih godina proslog veka. I to muskim. U medjuvremenu su strejteri izbili na prvo mesto po rizicnom ponasanju, ali pitanje je ostalo uklesano u kamenu.
ne, htela sam reci da nije bitno za temu. :giggle:
ali naravno koliko god neko pitanje u tom upitniku nekome bilo smesno/glupo/bez potrebe tu, ima svoje "zasto" je tu. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne dajem krv iz nekoliko razloga

em imam tanke vene, em imam izvesnu autoimunu boles', i poslednji, ali ne manje bitan razlog - smatram da tako nesto treba da se placa!

dobrovoljno davanje krvi, volontiranje godinama na nekom poslu i slicne izmisljotine apsolutno su mi neprihvatljive
By dukkehjem
ne... dvoumim se otkako napunih 18 godina... izmedju ostalog i zbog upitnika (mislim, ne zbog pitanja na koje bih govoreci sitinu odgovorio sa jok, nego iz principa)... a i zbog jos ponecega. Sve u svemu, bar da taj upitnik nije tako retardiran, mozda bih lakse odlucio...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Dajem, jer znam da nekome moze puno znaciti moja 0-.
Proslo je onih 6 meseci otkako sam poslednji put dala, mogla bih da odem u skorije vreme.
Korisnikov avatar
By h2o
Prvi i do sad jedini put dao sam krv jednog vrelog julskog dana 2008. godine

Pošto mi se svideo doktor pitao sam ga koliko ima godina, gledajući ga zaljubljenim pogledom :love:

To je videla doktorka koja je bila prisutna i počela da se smeje :smilegrin:

Zato me je doktor pitao ima li neka devojčica sa prve-druge godine da mi se sviđa :lija: pokušavajući da demantuje koleginicine nepristojne neizgovorene misli :lukavi:

JA: Nema!!! :uljenavatru: I nastavim da ga gledam zaljubljeno :ccn:

Nije hteo ništa više da me ispituje, onda se i on smejao :smeh:

Dao sam krv, dobio belu majicu sa znakom davaoca, čokoladu i sok (al' mi nisu dali slamčicu) i knjižicu davaoca krvi uz potvrdu o oslobađanju od participacije na godinu dana :poklon:

----------------------------------------

Ovo bi moglo da ide u najsmešniji primeri autovanja :ribica:

P.S. Ne bih savetovao pomenuto ponašanje drugima, ipak sam ja imao poseban status :doktor:
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja sam vrlo retka krvna grupa AB-, i uvek slazem da sam str8 :D eto vam ga na!:lezba:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ma iz principa ne bih.
Kome od pedera bude bila potrebna,vrlo rado.
Rh negativna.
Korisnikov avatar
By walt333
5 puta sam davao, zdravo se osecam posle toga a i dok sam bio u srednjoj ta tri dana su mi uvek lepo dosla jer ih koristis kada zazelis.:)
Korisnikov avatar
By Mozart
dobrovoljan sam davalac krvi i do sada sam dao 16 puta krv ,prvi put je bio u srednjoj skoli i do sada me niko nije pitao da li sam gay ili da li sam upraznjavao analni sex u prethodnih 6 mneseci
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Poslednji put kada sam hteo davati krv, nisam mogao radi niskog pritiska. :/
Korisnikov avatar
By mOwbid
nisam jos.. Nizak mi je pritisak, jako. Probala sam 3x, ne mogu :( ne daju mi..
Korisnikov avatar
By mOwbid
glasanje- ne razumem kakve veze ima sa temom to da li je neko gej/lez/bi...? Wtf
By Hans
Da je nekome u nekom trenutku potrebna, dao bih ruku odmah. Ovako, ne volim igle i bockanja. Tanan sam. :P
Korisnikov avatar
By dharmox
Kao i mnogi odavde ne mogu zbog niskog pritiska.
Korisnikov avatar
By Marvin
Dajem

A+

(prva opcija u anketi)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dadoh samo dvaput, u vojsci, i tu me niko nije pitao primam li ga u buljkicu :D

A vi što kukate za vene, jaka stvar. Vene pucaju, pogotovo od onolikih igletina, niko nije umro od toga :P
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by AbortiraniTerorista

Upitnik koji popunjavate pre davanja krvi sadrži pitanje da li ste upražnjavali analni seks (bez obzira na zaštitu) šest meseci pre davanja krvi. Ovo pitanje diskriminiše mnoge gej muškarce, ali i pored toga mnogi su redovni davaoci krvi.

Kako je kod vas?

Mislim da pitanje iz upitnika ne diskriminise samo gay muskarce vec sve osobe koje upraznjavaju analni sex, ali ne vidim nista licno ni uvredljivo jer se na taj nacin zaista prenose bolesti.

Ja nisam mogla da dam krv zato sto sam pre manje od 6 meseci isla na akupunkturu. Bilo kakva igla, vakcina sta god ne sme da se primi u tom periodu. Strogi su po svim tackama upitnika, nista mi nije vredelo sto sam imala papire i potpis lekara. Nisam htela da lazem, prijatelj je uskocio umesto mene.

Kada je mojoj prijateljici bila potrebna krv zbog anemije, zvala je privatnu kiniku i rekli su joj da moze kod njih da primi transfuziju, ali da to kosta oko 250e. Rekli su joj da nemaju svoje zalihe vec saradjuju za drzavnim zavodom.
Kako oni mogu da naplacuju krv koju smo dobrovoljno dali i odkud ona na privatnim klinikama? U privatnim bolnicama se vrse i razne operacije koje mnogo kostaju, odakle im krv?

Davala sam i davacu kome god treba za operaciju i sl. inace ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!