Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Hrvati i Slovenci se otimaju za Srbe

Hrvatska
18
33%
Slovenija
11
20%
Ni jedna ni druga zemlja
26
47%
By ~ Le Saint X ~
Pa, ne verujem da je slovenacki toliko nerazuman...elem...meni je hrvatski kinda sexy...mada...i to zavisi od pojedinca do pojedinca...verujem da mi dalmatinski ne bi bio jer me podseca na crnogorski dijalekt srpskog koji mi je uzasan generalno
By alexandermagic
Mico, ne diraj mi Dalmatince i Crnogorce. I oni i njihov govor su mi generalno sexy.

Slika
Korisnikov avatar
By cranky
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja sam u stanju da se naljutim ako niko ne pohvali pesmu. :ozbiljan:

Evo, pohvaljujem pesmu i ovako javno. :friends:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Pa, ne verujem da je slovenacki toliko nerazuman...elem...meni je hrvatski kinda sexy...mada...i to zavisi od pojedinca do pojedinca...verujem da mi dalmatinski ne bi bio jer me podseca na crnogorski dijalekt srpskog koji mi je uzasan generalno
Ovo je interesantno,vrlo,pošto imam prijatelja kojem je "srbijanski" "full" sexy... :D

Ne znam tačno na koji je dijalekt mislio,brijem da nije vojvođanski...:P
Korisnikov avatar
By Li
Ma ko ih sisa . . .
Grcka. Pa makar da nemam za leba sutra.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slovenački se lako uči ... za mnoge reči imaju isti koren reči pa može da se pohvata ....

mada npr. najlepše dupe kažu najlepšo ritko ... to mi je nelogično malo :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by KiWi

mada npr. najlepše dupe kažu najlepšo ritko ... to mi je nelogično malo :)

To je verovatno zbog toga što je "najlepšo ritko" akuzativ (nominativ je "najlepša ritka"). Osim toga ritka je dupence (dupe je rit) + ženskog je roda.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by deran
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ovo je interesantno,vrlo,pošto imam prijatelja kojem je "srbijanski" "full" sexy... :D

Ne znam tačno na koji je dijalekt mislio,brijem da nije vojvođanski... :P
Pa, to je kao u Americi...Teksashki akcenat je sexy onima iz MAsachusetsa...

Latino english - populacija Floride pre svega - je sexy svima ( i meni )
i td...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja ću u hrvatsku, a pošto ću biti near by možda svratim i u sloveniju, u slučaju da vizne olakšice podrazumevaju prelazak granice bez vize. :D
Korisnikov avatar
By deran
I sad samo jedna zamerka Hrvatskoj-ako već pozivaju ljude iz Srbije,bilo bi lepo da na autoputu ZG-BG postoji makar jedna tabla na kojoj piše kud se ide za Beograd-inače svugde stoji Slavonski Brod!

Sasvim se dobro obeležavaju putevi za Budimpeštu,Trst,Ljubljanu...
Korisnikov avatar
By Stripi
PA i postoji, ali tek kod Slavonskog Broda. Jednostavno neće.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Li
Ma ko ih sisa . . .
Grcka. Pa makar da nemam za leba sutra.
Grčka je precenjena. Barem ostrvski lokaliteti.
Jbt, kanalizacija se izliva svaki drugi dan, jurimo biciklovima po izmetu, majko rodjena.

:kesa:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ja planirala hvar al izgleda ispasce koper-piran. ne bunim se, lepo je na oba mesta.
Korisnikov avatar
By jenny
Mene samo zanima da li će i ove godine Hrvati 5.avgust slaviti isto kao i prošlih...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Skoro sam se vratio iz Hrvatske i malo je reci da sam odusevljen njihovim primorjem. Jesu oni skupi i stoji da su Srbi i dalje loshe prihvaceni u Dalmaciji (indirektno sam to osetio i na svojoj kozi), ali ne rachunajuci to, stvarno sam se fenomenalno proveo i planiram da i sledeci odmor provedem tamo.
A eo i jedna slika sa Vira.

Slika
Korisnikov avatar
By jenny
Stvarno? Bila i ja, ali meni se čini da su cene manje više iste.
A ni problema sa prihvatanjem nije bilo... Mada, ja se nešto nisam ni socijalizovala, sestra mi reče da je ona npr svaki put kad je rekla da je iz Beograda osetila neku distancu..
Korisnikov avatar
By deran
Hajd onda... :srbin:

Bio i ja,super se proveo,znali su odakle sam ,super se uklopio (možda što sam iz Vojvodine,pa zato),...Bio sam na Krku...

I meni bilo skupo...al' ne žalim...:lizalica:
Korisnikov avatar
By deran
A da,dva dana sam bio i u Zg...:klap:
Korisnikov avatar
By AbD
što se tiče distance prema srbima, imajte usput na umu da (pogotovo kod dalmatinaca) distanca postoji i prema zagrepčanima. tako da... :lol:

bez obzira na sve, svaki turist s novcem je dobrodošao turist - a dolje na moru svakako znaju da će srbin, slovenac ili hrvat u prosjeku (i u skladu s onim što uopće ima u novčaniku) definitivno potrošiti više nego čeh, slovak ili mađar.
By ~ Le Saint X ~
...Mada, gde je Hrvatska i Slovenija...tu je i Italija

:love:

I love Italia
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Zemunac

Jesu oni skupi i stoji da su Srbi i dalje loshe prihvaceni u Dalmaciji (indirektno sam to osetio i na svojoj kozi), ali ne rachunajuci to, stvarno sam se fenomenalno proveo i planiram da i sledeci odmor provedem tamo.
A eo i jedna slika sa Vira.
samo da dodam da je zadarska zupanija jako specificna,naime ne prihvacaju oni nikog. Tako da sto se tice Dalmacije,ovisi gdje si. Tako mogu i ja reci i za vojvodinu na osnovu iskustva u novoj gajdobri,pa nisam :lol:
By Fiummeboy
Pa ta 2 km slovenskog mora i nije neka konkurencija hrvatskom jadranu... :uljenavatru:
ukoliko se već bojite dalmacije i konzervatizma,
uvijek preporučujem liberalnu ISTRU:
tamo ljeti dolaze i slovenci, talijani a bogami i srba svako ljeto sve više!
Pozdravljam!!! :kolo:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hrvati su uvek bili preskupi, plus su stenovite plaze, jebem ti ja to kada mogu nogu da rascepam na kamen, a da je more divno jeste, Slovenija me ne privlaci ni malo.

Za te pare koje bi mi oni uzeli, ja biram trecu opciju, naravno. :foto:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Hrvatska nije toliko skupa za razliku od CG koju cu ubuduce izbegavati u sirokom luku.
Slovenija je jos jeftinija, jer u Ljubljani se npr. moze popiti espresso za samo 0,90 eur, a sto se tice hrane jeftiniji su cak i od nas. Hoteli besprekorno cisti i uredni, a osoblje krajnje ljubazno i usluzno da prosto pozelite da se ponovo vratite (npr. u nekim hotelima ako kazete da dolazite iz Srbije dobicete i besplatno pice na racun hotela tokom celog odmora, kao gest kojim zele da pokazu kakvo misljenje imaju o Srbiji).
Ako se izuzmu brojne prirodne lepote koje zaista treba videti, primorje, Portoroz i Piran obavezno, jedina mana je los nocni zivot.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Renoir

E sad, slovenski je malo nerazuman ako ne živiš negdje u okolici Slovenije...ja tu i tamo neš natucam ali ako krenu stvarno brzo pričat ja se pogubim.
Slično kao Crnogorci pričaju samo u Dubrovniku i okolici te u Imotskoj krajini ali nešto brijem da ne bi u Imotski išao na more pošto ga tamo ni nema. Sve sjevernije od Dubrovnika, tipa Makarska pa na gore do Zadra pričaju onaj klasičan dalmatineraski koji nema veze sa crnogorskim.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa,ja tu ne bi ukljucio zadar jerbo oni govore specificno-em govore štokavicom,a ne štakavicom,em dok pricaju ko da klokoću. Makarska je isto malo specificna po govoru i naglascima pa bi ja malo samo suzio taj pojas,al dobro,necemo sad picajzlit :kosa: ON-sto se tice slovenije,meni je na Primorskem super,samo sto je smjestaj dosta skup. Rado bi se sponzorirao za stan u kopru da se mene pita :giggle:
By Fiummeboy
Hrvatskoj su dobro došli turisti iz srbije,
ALI
NISU neophodni,
srbi su loši gosti po potrošnji,
a najbolji gosti
već desetak godina za hrvatsku
su njemci!
(i talijani u augustu)
Bog ih blagoslovio!
Neka nitko ne zamjeri
na ovim objektivnim
činjenicama!
:gric:
Tako da svaka
insinuacija
o "borbi"
za turiste sa istoka
zaista nije
potrebna!
:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!