Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Da li dobrovoljno dajete krv?

DA (ja sam gej/bi muškarac i neiskreno odgovaram na pitanje o analnom seksu u upitniku)
6
13%
DA (ja sam gej/bi muškarac i ne upražnjavam analni seks)
1
2%
DA (ja sam lezbejka/bi žena)
7
15%
DA (strejt osoba)
Nema glasova
0%
NE (jer bi me odbili zbog upitnika)
11
23%
NE (jer bi me odbili zbog upitnika)
11
23%
NE (ne volim igle ili neki drugi razlog)
12
25%
Upitnik koji popunjavate pre davanja krvi sadrži pitanje da li ste upražnjavali analni seks (bez obzira na zaštitu) šest meseci pre davanja krvi. Ovo pitanje diskriminiše mnoge gej muškarce, ali i pored toga mnogi su redovni davaoci krvi.

Kako je kod vas?
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam namjeru davati krv ako pritom moram lagati o tome jesam li gay.
ako im ne odgovara moja pederska krv, nek crknu. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne dajem krv dobrovoljno nikad. Razlog je prilicno jednostavan, imam relativno retku krvnu grupu, 0+, i krv dajem namenski, ako je nekome koga znam potrebna. A kako nikad ne znam sta moze da se dogodi bliznjima, ne rizikujem da ne mogu da budem donor, jer sam pre sat, dan, nedelju, mesec dana dala krv bog te pita kome.
No, pitanje u Zavodu u Novom Sadu je jos uvek staro, a to je da li ste imali istopolne odnose u poslednjih sest meseci. Drugarica je odgovore, oba, valjda presarala ili ostavila prazna. Nema osnova da se trazi od zena da na to pitanje odgovaraju.
Korisnikov avatar
By Burak
Dajem povremeno krv i u Zavodu za transfuziju u BL me do sada nisu pitali jesam li imao homo odnose.
Korisnikov avatar
By mirth
Ne, jer imam manje od 50 kg. :(
Inace bih se ponudila, pa ako je hoce takvu izopacenu super, a ako je nece bas me briga.
Korisnikov avatar
By IriS
jesam dobrovoljni davalac, ali odavno to nisam uradila jer su mi poslednji put probušili venu pa sam bila neupotrebljiva nedelju dana za bilo šta što tom rukom treba raditi. :ozbiljan:

inače, ne lažem u upitniku jer ne upražnjavam analni sex koristeći tudju pišicu. :wundy:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dajem i uvek se posle toga osecam fenomenalno - punokrvna zivuljka, cim malo pustim krUv ja procvetam :awesome:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by burak-BL

Dajem povremeno krv i u Zavodu za transfuziju u BL me do sada nisu pitali jesam li imao homo odnose.
Pa u Srpskoj je poznato da nema gejeva pa se to pitanje smatra suvisnim... zamisli geja u drzavi sa onakvim premijerom

ot: Ne dajem, nemam tu vrstu potrebe i taj osecaj za humanost, ali bih rado dao ako je nekom potrebna krvna grupa A+
Korisnikov avatar
By Madonna
davao dok nisam postao gej/bi muškarac koji upražnjava analni seks, više ne.
Korisnikov avatar
By Madonna
jeste, sad sam izopačeni perverznjak :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By jukie
Meni vade krv na nekoliko meseci da provere krvnu sliku, i za to vreme vaditeljima krvi toliko skoči pritisak (pošto mi je nemoguće naći krvne sudove) da moraju 10 minuta da se odmaraju
i onda tako sedimo
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
do pre godinu dana sam bila redovna, na svaka 4 meseca sam davala krv, a sad malo zabusavam. :giggle:
nemam problema sa iglama, sa pitanjima (ok, sa nekima imam, ali to nije bitno... :P ) ... svecano obecavam da cu opet poceti redovno da dajem krv... ^^
Korisnikov avatar
By constantine
dao sam krv pre jedno 3 meseca i tog pitanja u upitniku vise nema
Korisnikov avatar
By bu
dajem dobrovoljno krv..al poslednji put kad sam davala bila sam strejt..heh tako da sledeci put kroz mesec dana kad budem popunjaval nie mi problem da odgovorim potvrdno
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Crazy_Bee

sa pitanjima (ok, sa nekima imam, ali to nije bitno...
Pa ono... jeste bitno.
Svako pitanje koje se postavi ima neki razlog, inace ga ne treba ni pitati. Konkretno, ovo o homo odnosima stoji zbog sirenja HIVa medju homoseksualcima jos tamo 70-80tih godina proslog veka. I to muskim. U medjuvremenu su strejteri izbili na prvo mesto po rizicnom ponasanju, ali pitanje je ostalo uklesano u kamenu.
Korisnikov avatar
By zozefin st
jos nisam, ali planiram, obecala sam sebi da hocu,
jezim se vene, i igle u mojoj veni...
By Rewind
Originally posted by Popeye

nemam namjeru davati krv ako pritom moram lagati o tome jesam li gay.
ako im ne odgovara moja pederska krv, nek crknu. :)
Hahha (histerično se smeje i nehotice udara glavom u plakar) ! !

P r i c e l e s s.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!