Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Podizes casu da mi nazdravis, i moja casa je u vazduhu. Meris me pogledom.. A ipak, ja sam tu, preko puta tebe, i ne znas zasto sam tu. I neces me pitati. Radije ces uzeti ovo tu, sada, nego rizikovati da se ovaj mehur od sapunice rasprsne.Ovo druženje je donelo razne plodove, i neka nam bude dopušteno da, preduhitravajući pripovest, kažemo jednu reč o njima, ili bar o onome plodu koji je Knehtu bio najmiliji. On je sazrevao polako, polako, rastao je oklevajući i nepoverljivo kao što raste semenje planinskog drveća koje su posejali dole u plodnoj niziji: ovo semenje, predato jakom zemljištu i blagoj klimi, nosi u sebi kao nasleđe uzdržavanje i nepoverenje s kojim su odrasli njegovi preci; spori tempo rastenja spada u njegove nasledne osobine. Zato je mudri starac, navikao da nepoverljivo kontroliše svaku mogućnost kakvog uticaja na sebe, s velikim oklevanjem i tek korak po korak dozvoljavao da u njemu hvata korena ono što mu je mladi prijatelj, kolega sa suprotnog pola, donosio od kastalijskog duha. Međutim, malo-pomalo to je ipak proklijavalo, i od svega lepoga što je Kneht doživeo tokom svojih manastirskih godina za njega je bilo najlepše i najdragocenije ovo škrto poverenje i otvaranje iskusnog starca, koje je s oklevanjem raslo iz početaka što su se činili beznadežni, ovo njegovo razumevanje - koje je sporo klijalo a još sporije bilo priznavano - ne samo za ličnost njegovog mladog obožavaoca nego i za ono što je u njemu bilo specifično kastalijski obeležno. Korak po korak je mladić, na izgled gotovo samo slušalac i učenik, vodio starca - koji je spočetka reči "kastalijski" ili "igrač Igre đinđuvama" upotrebljavao samo s ironičnim naglaskom, pa čak izrazito kao pogrdne reči - do priznanja, najpre do trpljenja a najzad do uvažavanja i ove vrste duha, i ovoga reda, i ovog pokušaja da se stvori duhovno plemstvo.
(...)
Odsetacu lako kao sto sam i dosetala ako ne budes umela da me zadrzis, to mislis dok moj uzdah vrtis medju prstima, pridajuci mu znacenja, dodajuci mu tezinu, oduzimajuci mu razloge... I ne znam jesi li se i zapitala zelis li, uopste, da me zadrzis?
(...)
Slatko mi je i sto me dobijas tako lako i usputno, i sto se ja dajem tako lako i usputno, a ne drzis me cvrsce nego sto si drzala neznu stabljiku tek procvetalog djurdjevka... Slatko mi je sto me cinis svesnom tvoje snage svojom neznoscu, i sto zelim da je pronadjem duboko u tebi.... Slatko mi je kako nam zelje sazrevaju i otvaraju se, polako, lagano, neprimetno, i postaju sve snaznije i vece, rastu i pomaljaju se izmedju stisnutih zuba nepoverenja u same sebe...
Slatko mi je kako te upoznajem svojim reakcijama i kako me otkrivas svojim, slatko mi je kada se iznenadimo onim sto smo otkrili.Slatko mi je....
Slatko mi je da te cekam dok se pitam sta li mislis sada... Tako slatko...
Originally posted by LeDeNa_
Tragovi koje ja ostavljam su nevidljivi, necujni i trajniji od tvojih...
I sada sam ti bliza nego par sati ranije dok si bila zarivena u moje telo, dok si me drzala pod sobom, dok si me gledala u oci misleci da vidis sve, dobijas sve, dok se izraz trijumfa razlivao tvojim licem, a ja tonula u svoj mrak miljama daleko od tebe...U prvi mah zbunjujuće, ali kasnije prelepo objašnjeno...
Dodirujemo se mislima, snovima, zeljama. Pustas me da ti pridjem sama a privlacis me osmesima, zagrljajima, celicnom voljom da ne sklopis saku onda kada ti se sklupcam na dlan.
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
Mariska..
U prvi mah zbunjujuće, ali kasnije prelepo objašnjeno...![]()
Originally posted by LeDeNa_Baš sam danas nešto mislila na tebe...
Tiho, sasvim tiho je sreca usla na njena vrata.
Onako kako se gase svecice, jedna po jedna neopazice. Onako kako se pojavljuju zvezde na letnom nebu. Onako kako deca rastu.
I setila se. Nista ne dolazi samo. Svi cekaju pred vratima, i gosti i neprijatelji. Tek kad pozoves, tek kad se otvoris, tek kad pokazes kako si ranjiva, tek kada pravilno upitas, oni dolaze. Biraj sta zelis. Svi odgovori su na dlanu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!