Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By razocarana
Ja sam se nasla u veoma nezavidnoj situaciji. Bila sam 4 meseca u vezi sa jednim deckom koji je iz jednog grada udaljen od Beograda samo sat i po voznje.

E sada, pre pocetak nase veze taj decko je meni rekao da on ima neku devojku u njegovom gradu sa kojom 15 godina igraju toplo - hladno. On hoce da nesto pocne ali ona nece. I ja naravno rekla sam mu da ne zelim da budem nicija rezerva i da mu popunjavam vreme dok se ona ne odluci, ali on je pre mene imao dugu vezu sa drugom devojkom iz druge zemlje i rekao je da stvarno zeli da budemo zajedno, i tako bi...

Posle dva meseca zabavljanja on i njegova patoloska ljubav su ponovo poceli da komuniciraju i na kraju on je njoj rekao da je samnom i da ona ako nece da proba sa njima neka ide iz njegovog zivota jer je on samnom i ne zeli da me povredi. I sve je bilo super, slagali smo se , nikada se nismo svadjali, ja sam bila kod njega na par dana da upoznam njegove , planirali smo da zivimo zajedno posle leta. Znaci veza kakva se moze pozeleti.

Ali....

Kako je dolazio 1 Maj on mene nije zvao da ja idem sa njima na izlet. I ja sam ga pre 2 dana pitala sto ne dolazi cesce u BG, vidjamo se 2 puta nedeljno i to zato sto ucimo zajedno, a u pocetku je pricao da ce cesce dolaziti, cak je i prespavao kod druga na pocetku cele nedelje da bi bili zajedno.. I on mi kaze kako nema para, da mu je skup benzin i ostalo, a ja sam to znala pa sam cesto ja placala...
I dobro ja ga pitam a sto me onda ne pozoves kod tebe kao sto si to radio sa svojom bivsom pa da budemo duze zajedno i on mi je rekao da ne zeli da povredi ovu njegovu patolosku ljubav jer su poceli vec 20 dana da komuniciraju preko fb-a ili na telefonu i nju je zvao za 1 Maj da bude snijm kao drugaricu a ona naravno prvo rekla hocu pa je rekla necu. Igra hard to get.

I poceo je on meni kako mu je skupo da dolazi u BG, da kad vidi nju on poludi da nemisli na nista drugo sem na nju, i ako pocnu nesto verovatno ce da je ozeni. Da mu smeta veza na daljinu, da me ne voli da nema ni emocije (iako mi je jednom rekao da ih ima) ali sto me najvise povredilo je to sto je rekao da nezeli da povredi nju i zato je najbolje da raskinemo, I za mene i za njega.

Medjutim mi radimo zajedno i sedimo jedan do drugoga i da me "kolege" ne ogovaraju on je odlucio da me vozi kuci kao da smo jos zajedno i idemo u ponedeljak na kafu kao prijatelji. Rekao je i dalje mozemo da komuniciramo.
A toj njegovo ljubavi gori pod nogama i ona mu je rekla da ako nesto zapocnu on mora nju i da ozeni i ovaj se slozio !!! :serena1:

E sada kako da se ja ponasam na toj kafi, kako da ga vratim nazad a
da ne izgledam kao pacenica? Sta vi mi mislite o svemu ovome?

Decko mi je stvarno drag i puno ga volim i znam kakav je bio kad joj je rekao da o****e i kako nam je bilo posle toga, ali eto opet su poceli..
Korisnikov avatar
By Winter
Učite zajedno? ili radite zajedno?.....elem, 4 meseca si bila sa njim, nisi bila 4 godine......ne razumem šta tebi nije jasno, prihvati da dečko voli nekog drugog, a da s tobom može/želi biti samo u frendli odnosu :pop:
By razocarana
I ucimo i radimo zajedno, ja mogu da prihvatim da se mi nismo slagali pa da on ode, ali mi smo se razilsi kao par zbog toga sto mu ova daje neke signale koje traju 15 godina i mozda nece na kraju nista da bude.

I upravo zbog toga sto nam je bilo lepo resili smo da ostaemo prijatelji ali iskreno ja se nadam da cemo ponovo da budemo zajedno. Samo kako da ga vratim da mu pokazem da ga ja iskreno volim, a ne kao njegova da ga volim kad nema nikoga u blizini.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by razocarana
da ne izgledam kao pacenica?
mission impossible. već si otvoreno popričala sa njim, zar ne? tj. on ti lepo rekao o čemu se radi. ako nastaviš sa pokušajima da ga vratiš, a on ti govori kako nema više osećanja prema tebi, to je već malo paćenički.. :neznam: :goran:
By LeDeNa_
Nemoj ni ici na kafu...

Zaboravi ga....prosto

:superheroj:

ps.sorry ali mislim da on tebe vise ne voli

auuu ledena stoko :D

Izbrisi ga nekako
Korisnikov avatar
By Winter
Evo savete ti daju muž i žena, pa gde ćeš lepše :lol: ....a sad ozbiljno.....on ne može da stvori osećanja prema tebi, niko ne kaže da mu s tobom nije bilo lepo i da niste imali zdrav odnos i zdravu komunikaciju (i fizičku i govornu i mentalnu)...ali očigledno su sve njegove veze proizvod njenog odbijanja i nisu iskrene, već samo neka vrsta zavaravanja......a i ti si si uvatila njega, kao da nema durgih muškaraca na paneti :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Winter
I zašto tražiš savet na peder forumu ????
By razocarana
"ali očigledno su sve njegove veze proizvod njenog odbijanja i nisu iskrene, već samo neka vrsta zavaravanja"

Ja sam njemu isto ovo i rekla, on je pre mene imao vezu od godinu ipo ali pukla je i navodno u tom periodu njegova patoloska je stvarno poludela i sada on nece da povredi ni nju ni mene, medjutim ja sam njemu rekla da nemogu da budem sa njima a da ona bude imzedju nas. On kaze da je stvarno poceo da me voli i dao mi sansu ali nemoze zbog nje da nastavi sa drugim vezama, dok ne probaju da budu zajedno. Zao mu je sto me je povredio???

Imam 29 godina, sta ako treba da prodju jos 29 dok ne nadjem pravog???
By LeDeNa_
LAZE....i to ti je to...

29?....wow...pa sta?...nadjes kad tad :mazi:
Korisnikov avatar
By unic0rn

Imam 29 godina, sta ako treba da prodju jos 29 dok ne nadjem pravog???
Bices baba devojka sa 29 machaka. Vec u utorak idi i usvoju jednu na Veterinarskom faxu. I tako svake godine. :wundy:
Korisnikov avatar
By Winter
Imaš 29 godina i dozvoljavaš sebi ovakvo razmišljanje?!?!?
Pravi se ne pronalazi ili se desi ili ne, što više tražiš i želiš da nađeš, to ćeš više ljudi oterati od sebe,jer stvaraš im nepotreban pritisak....i zaista ne vidim šta ti nije jasno......čovek nju zna 15 godina, tj zna ju verovatno duže,ali je zaljubljen u nju 15 godina i to ti je sve rekao....da voli nju, a ne tebe......a ti se i dalje pitaš kako da njega pridobiješ , s tim da je krucijalno to da si ti s njim bila svega 4 meseca i da je ta 4 meseca to bila veza na daljinu.....što se u početnoj fazi veze jedva može i nazvati vezom......
Korisnikov avatar
By V25
Jebeš ti muškarca kom plaćaš benzin.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Beogradjanin18

Jebeš ti muškarca kom plaćaš benzin.
Ahahahaha :rotflmao:

Ma daaaajjj... Ajde da ste 4 godine u vezi pa da razumem, al' ovo je čista glupost :seronjo: Ja da sam na tvom mestu ne bih ništa pokušavao jer ti je vrlo jasno dao do znanja da ne želi ništa sa tobom.

Imaj malo samopoštovanja i kičme pobogu... Kontam da ti je teško jer ste kolege, ali to ne opravdava tvoju opsednutost njime.

Takve tipove ja zaobilazim u radijusu od 1000 km!
By dukkehjem
(...) kako da ga vratim nazad a
Mislim da ne treba ni da ga vracas, tj. koji ce ti k... al zaista? Nauci da budes srecna i zadovoljna, prvenstveno sama sobom, a onda i sa nekim drugim (ocigledno ne njime).
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ocito da on nije u stanju da se otkaci od nje.
da li ti zaista zelis da budes sa njim dok ce on stalno, ili s vremena na vreme patiti za njom?
nadji si nekog normalnog bre :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Jos kod "benzina" si trebalo da shvatis da ne zeli da ima nista s tobom..Koliko sam procitao/razumeo,ti si bila dosad rezerva,ova druga mu je dala malo prsta i on je sad kao shtene...Tako da,get over it...
Korisnikov avatar
By maka
:wow:

taj lik mi se uopste ne svidja. mislim da te samo iskoriscava. da je hteo da bude sa tobom bio bi. a ovo,oce kaki-nece kaki.. nista od toga.
Korisnikov avatar
By V25
Mene samo benzin brine u celoj priči. Zašto si, za ime sveta, plaćala liku benzin da se dovozi do tebe? Bolje da si kurvu plaćala, makar te ne bi zajebavala na kraju.
Korisnikov avatar
By maka
Pi i taj deo s benzinom je iskoricsavanje,ne?

on i tako i tako dolazi u Bg da uci/radi,sta vec.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ona mu je dala malo povoda, a majmun zagrizao ko lud, dok si ga ti kako kazes volela, pa da li je taj covek normalan, ocigledno nije. Mani ga se, cim se 15 godina vuce sa tom devojkom, ne vidim sto bi prestao kad bi se pomirio sa tobom. Mozes ga zavoleti jos vise, a on opet da te ostavi. Koji djavo trazis savet, mislim da si dovoljno odrasla...
I sto si se odlucila da na ovom nasem pederskom forumu trazis odgovor?

OVO JE DUPLI NALOG. :lol:

:mag:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nemam pojma. :maljkovic:
Ja sam skontala da je dupli, a ti sad skontaj ciji. :awesome:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sve cekam da ta bivsa/toplo-hladno devojka ispadne decko, kad ono nista...

Elem, slazem se sa vecinom: 4 meseca nisu mnogo... raskidate i gotovo. Bice ti tesko u pocetku, ali preci ces preko svega vremenom...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Izvini, ali je meni sve ovo strasno konfuzno.

Ja sam se nasla u veoma nezavidnoj situaciji. Bila sam 4 meseca u vezi sa jednim deckom koji je iz jednog grada udaljen od Beograda samo sat i po voznje.

E sada, pre pocetak nase veze taj decko je meni rekao da on ima neku devojku u njegovom gradu sa kojom 15 godina igraju toplo - hladno. On hoce da nesto pocne ali ona nece. I ja naravno rekla sam mu da ne zelim da budem nicija rezerva i da mu popunjavam vreme dok se ona ne odluci, ali on je pre mene imao dugu vezu sa drugom devojkom iz druge zemlje i rekao je da stvarno zeli da budemo zajedno, i tako bi...
On+ona----15 godina razvlacenja :dow:
On+ti-------neces da budes zamena, rekla si to na pocetku :up:
on+jos neka riba iz druge zemlje-------hoce da bude sa tobom?

Posle dva meseca zabavljanja on i njegova patoloska ljubav su ponovo poceli da komuniciraju i na kraju on je njoj rekao da je samnom i da ona ako nece da proba sa njima neka ide iz njegovog zivota jer je on samnom i ne zeli da me povredi. I sve je bilo super, slagali smo se , nikada se nismo svadjali, ja sam bila kod njega na par dana da upoznam njegove , planirali smo da zivimo zajedno posle leta. Znaci veza kakva se moze pozeleti.
Glupo je da nekoga nazivas patoloskom ljubavi, posebno ako se ne znate dobro.
Ali....

Kako je dolazio 1 Maj on mene nije zvao da ja idem sa njima na izlet. I ja sam ga pre 2 dana pitala sto ne dolazi cesce u BG, vidjamo se 2 puta nedeljno i to zato sto ucimo zajedno, a u pocetku je pricao da ce cesce dolaziti, cak je i prespavao kod druga na pocetku cele nedelje da bi bili zajedno.. I on mi kaze kako nema para, da mu je skup benzin i ostalo, a ja sam to znala pa sam cesto ja placala...
I dobro ja ga pitam a sto me onda ne pozoves kod tebe kao sto si to radio sa svojom bivsom pa da budemo duze zajedno i on mi je rekao da ne zeli da povredi ovu njegovu patolosku ljubav jer su poceli vec 20 dana da komuniciraju preko fb-a ili na telefonu i nju je zvao za 1 Maj da bude snijm kao drugaricu a ona naravno prvo rekla hocu pa je rekla necu. Igra hard to get.
Ili se igra on?
I poceo je on meni kako mu je skupo da dolazi u BG, da kad vidi nju on poludi da nemisli na nista drugo sem na nju, i ako pocnu nesto verovatno ce da je ozeni. Da mu smeta veza na daljinu, da me ne voli da nema ni emocije (iako mi je jednom rekao da ih ima) ali sto me najvise povredilo je to sto je rekao da nezeli da povredi nju i zato je najbolje da raskinemo, I za mene i za njega.
...kao sto vidis, on je idiot, i on ne zna sta hoce. Ne ona.
Medjutim mi radimo zajedno i sedimo jedan do drugoga i da me "kolege" ne ogovaraju on je odlucio da me vozi kuci kao da smo jos zajedno i idemo u ponedeljak na kafu kao prijatelji. Rekao je i dalje mozemo da komuniciramo.
A toj njegovo ljubavi gori pod nogama i ona mu je rekla da ako nesto zapocnu on mora nju i da ozeni i ovaj se slozio !!! :serena1:
Ti mozes da komuniciras sa nekim, a da pri tom ne budete prijatelji. Ali na kafe ne ides sa ljudima koji ti nisu prijatelji.
Mislim da ne treba ni da odes, jer sam zakljucila da je on kreten. Eto.
Decko mi je stvarno drag i puno ga volim i znam kakav je bio kad joj je rekao da o****e i kako nam je bilo posle toga, ali eto opet su poceli..
Bivse ljubavi su zajebate. Ali ne mozes da to promenis.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!