Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ajd' da se malo konsultujem sa dragim forumašima. Opet je priča a la Kasandra. Već neka četiri meseca mi se sviđa kolega sa faxa, koji je sada na završnoj godini studija, što znači da je malo vremena ostalo za „fakultetsku“ realizaciju odnosa. Naime, svi misle da je gej, no to nije 100% dokazano. Malo je fem, tj. malo više, ali je navodno imao neku devojku sa drugog smera. Eh sad, kako je fakultet mali, ja sam pre jedno mesec dana pustio priču svima kako mi se dotični sviđa, i pošto su svi voljni da tračare, pretpostavljam (i nadam se) da je priča stigla do njega. Sad mi se uredno javlja, premda se jedva poznajemo, i ne bih da umislim nešto što se ne dešava, ali... Uskoro bi trebalo i da sarađujemo zajedno. Pitam se, da li opet da se ponašam kao što je to meni svojstveno, i „stavim karte na sto“, il' da se malo kultivišem?:p Elem, svi znaju da sam gay pa ne strahujem od toga da će „pući bruka“ (barem ne tog tipa), i da će iko saznati više nego što već inače ne zna.
Korisnikov avatar
By deran
jo,taj ljubavni život budimira trajkovića... :povez:

u datom momentu ponašaj se...ako vam je suđeno,naćete se,ako nije,punktum.
Korisnikov avatar
By Frey
С неба па у ребра: одма' га пипни! И малкице штипни!!!
Korisnikov avatar
By maka
pa ja ne volem fem muskarce :) nerviraju me,pa mu from d botom of maj topom velim

:)
Korisnikov avatar
By Frey
Па можда је леп и гицкаст!
Korisnikov avatar
By maka
da. mozda onako vrti rukama dok prica (gestigulira),ali znas,pederski fem gestikulira. mozda vrcka dok hoda.

:lukavi:
Korisnikov avatar
By V25
hahahahhaa

I jedno i drugo :hekla:
Korisnikov avatar
By maka
Srecno Beogrradjanine!

odoh da spavam :)
Korisnikov avatar
By V25
Komentar mog kolege o dotičnom, kada sam rekao da mi se sviđa neko sa faxa:
"...има онај клозетирани дерпе-циник који не знам како се зове, да није он? "

Pure genius. Ali da, istinu zbori.
Korisnikov avatar
By Srklet
ako si ti out, a on nije, postoji velika sansa da ce te izvuci zivce sa svojom paranojom.
Korisnikov avatar
By V25
Da, ja jesam outovan, dok je on ona prava ormaruša. Vrckah i fem, ali naravno-Bož' sačuvaj da je peder.
By biotherm
Moraces nesto da uradis... Koji je to fax? :)
Korisnikov avatar
By Mage
Ček, ček... Ti si out-ovan celom fakultetu? :shok:

Sad izvini za off, ali me interesuje jer imaš nekih problema zbog toga? :) I šta studiraš? :D
Korisnikov avatar
By V25
Outovan sam i profesorima/asistentima. Nemam problem sa time, a koliko vidim nemaju ni oni. FDU je u pitanju.
Korisnikov avatar
By V25
Jes', pa da me jebu čuvari:alexis:
Korisnikov avatar
By Srklet
no, da se vratimo tvojem problemu :D

cinis se kao direktna osoba, pa je to onda vjerojatno i najbolji nacin da saznas ima li smisla baviti se tim deckom. pozovi ga na kavu i reci mu sve :D
Korisnikov avatar
By bern
OT: Ako si spreman da prolaziš kroz sve pshihičke šizije tog lika koji "nije" gay, sve to faze kad ste u stanju imati kvalitetnu vezu - go for it. Ali imam osjećaj da je to pravi pakao...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Popeye

cinis se kao direktna osoba, pa je to onda vjerojatno i najbolji nacin da saznas ima li smisla baviti se tim deckom. pozovi ga na kavu i reci mu sve :D
:up:

Ako si mogao da se out-uješ celom faksu, onda bi ovo trebalo da ti bude mačiji kašalj :lol:
Korisnikov avatar
By V25
U tome i jeste problem, što ja in general i nemam strah od outovanja, ali me u ovoj situaciji dosta plaši. Možda se zapravo plašim povratne reakcije koja možda neće biti kao što sam očekivao.
Korisnikov avatar
By maka
btw ne poznajem osnivaca teme :smeh: mouzda je fem. nije vazno.
Korisnikov avatar
By V25
Hm, iskren da budem, i meni se više dopadaju muževniji tipovi, ali mislim da sam ovog puta kažnjen zbog tih stereotipnih pogleda pa mi se dopao izrazito feminiziran tip.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!