Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisMene to još nije prošlo... Da mogu zaplakao bih! Mislim da mi je u poslednje dve godine današnji Jelenin poraz najteže pao... Bukvalno mi je slomilo i ono malo nade koje sam imao da će Jelena jednog dana možda osvojiti neki Gren Slem...
Ma 'ajde bre... Da, znam da ce zvucati smesno, ali nesto mi se steglo u grudima posle ovog poraza... Ali stvarno!!!![]()
Originally posted by Sunce
Uopste se nisam iznervirao. Ja sam u telepatiji sa Jelenom, pa znam sta radi:
Fed kup je folorala i malo se pripremala za Stutgart, i na inteligentan nacin je ubola dve muve: da je hrabro srce fed takmicenja - ona nagrada, i da kao ne moze zbog povrede da igra - da ne bi ubuduce gubila snagu na tom posranom takmicenju.
Onda je dosla u Stuttgart koji nije jak turnir. Sa Henin je pokazala da zna da igra, i bolje sto je izgubila. Najvazniji je gran slam. Ovako ce jos vise raditi.
Tako je Kuzi gubila od Safine, a onda ju je pobedila na RG.
Jeleni treba GS, jebes ostale turnire.![]()
Originally posted by IriS
e jbg.
gledala sam prva dva seta, i stvarno je JeJa dobro igrala. no, kad sam videla da je izgubila drugi set, ja sam lagano isključila televizinu, jer sam znala da treći set neće dobiti, i tako sam sebe poštedela nerviranja.![]()
Originally posted by Oziris
![]()
![]()
Gulbisu! Za mene je on vecerasnji pobednik!
Ima nesto u tom malom sto mi
se jako svidja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!