Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
A nakon sto je izgubila svoj servis, odigra savrseni gejm i vrati brejk! Sve mi je zivce pokidala!!!!
Korisnikov avatar
By mmiki
"Majka Snezana se Bogme napila vode u prethodna tri duela..." hahahahahahaha
Korisnikov avatar
By Oziris
Komentator: "... Majka Snezana se bogme napila vode..." :lol: Aludirajuci na ritual da mama Sneza posle svakog dobijenog Jeicnog poena srkne po gutljaj vode iz flasice.
Korisnikov avatar
By Oziris
Iznova i iznova se odusevim pace-om kad JJ igra!!! NIKO, ali NIKO u zenskom tenisu ne ume tako da se igra pravcima loptice kao ona! :hail: :hail: :hail:
By Ulix
Enan mora da je na ivici nervnog sloma kad joj Jelena šalje ove lopte što idu po pet metara u vazduh, a na bekhend.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ocekivala sam prestrasenu, Jelenu punu treme, a gledam Jelenu kakvu sam oduvek prizeljkivala: sigurnu, jaku, punu divnih udaraca! :love: :love: :love:

Ispunila mi je zivotnu zelju u vezi sa njom...
By Ulix
Jedva čekam da se vrati Serena da joj pokaže ko je gazda. :evil: :avalon:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislis, kad vec Jelena ne moze ni iz desetog pokusaja? :sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana:

Justine, :dropdead:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma 'ajde bre... Da, znam da ce zvucati smesno, ali nesto mi se steglo u grudima posle ovog poraza... Ali stvarno!!! :ozbiljan:
By Ulix
I meni.

10:0! :drama:

A baš je Jeca dala sve od sebe, bolje nije igrala ni ove ni prošle godine. Još od onog niza od tri uzastopno osvojena turnira.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bas imam utisak da je igrala lose. Oni napadi iz bekhenda sa sredine terena u sredinu terena..... oni servisi... retko koji udarac joj je bio inside-uot. Mislim da nije bila ni skoncentrisana poslednji set.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Oziris

Ma 'ajde bre... Da, znam da ce zvucati smesno, ali nesto mi se steglo u grudima posle ovog poraza... Ali stvarno!!! :ozbiljan:
Mene to još nije prošlo... Da mogu zaplakao bih! Mislim da mi je u poslednje dve godine današnji Jelenin poraz najteže pao... Bukvalno mi je slomilo i ono malo nade koje sam imao da će Jelena jednog dana možda osvojiti neki Gren Slem...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I da, svim srcem, svom svojom dušom, svakim molekulom, atomom, kvarkom i šta god da je sitnije od toga se nadam da će joj Stosurka propisno jebati mater u finalu!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Igrala je agresivno, odlično, smireno i skoncentrisano... grand slam je tu... pobedice je nekad... osvojiće ga nekad.

:astral2:
By Ulix
Marvine, molim te udalji se od svih oštrih objekata i potencijalnih oružja. :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Uopste se nisam iznervirao. Ja sam u telepatiji sa Jelenom :smeh: , pa znam sta radi:

Fed kup je folorala i malo se pripremala za Stutgart, i na inteligentan nacin je ubola dve muve: da je hrabro srce fed takmicenja - ona nagrada, i da kao ne moze zbog povrede da igra - da ne bi ubuduce gubila snagu na tom posranom takmicenju.

Onda je dosla u Stuttgart koji nije jak turnir. Sa Henin je pokazala da zna da igra, i bolje sto je izgubila. Najvazniji je gran slam. Ovako ce jos vise raditi.

Tako je Kuzi gubila od Safine, a onda ju je pobedila na RG.

Jeleni treba GS, jebes ostale turnire. :)
Korisnikov avatar
By IriS
e jbg.
gledala sam prva dva seta, i stvarno je JeJa dobro igrala. no, kad sam videla da je izgubila drugi set, ja sam lagano isključila televizinu, jer sam znala da treći set neće dobiti, i tako sam sebe poštedela nerviranja. :astral2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Uopste se nisam iznervirao. Ja sam u telepatiji sa Jelenom :smeh: , pa znam sta radi:

Fed kup je folorala i malo se pripremala za Stutgart, i na inteligentan nacin je ubola dve muve: da je hrabro srce fed takmicenja - ona nagrada, i da kao ne moze zbog povrede da igra - da ne bi ubuduce gubila snagu na tom posranom takmicenju.

Onda je dosla u Stuttgart koji nije jak turnir. Sa Henin je pokazala da zna da igra, i bolje sto je izgubila. Najvazniji je gran slam. Ovako ce jos vise raditi.

Tako je Kuzi gubila od Safine, a onda ju je pobedila na RG.

Jeleni treba GS, jebes ostale turnire. :)

:yay: :yay: :yay:

Sunce, svaka nek' ti je zlatna! :fige:

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by IriS

e jbg.
gledala sam prva dva seta, i stvarno je JeJa dobro igrala. no, kad sam videla da je izgubila drugi set, ja sam lagano isključila televizinu, jer sam znala da treći set neće dobiti, i tako sam sebe poštedela nerviranja. :astral2:

I ja sam iskljucio nakon drugog seta, i isto znao da tretji tesko da ce da dobije... :sigh:
Korisnikov avatar
By Oziris
:hail: :hail: :hail: Gulbisu! Za mene je on vecerasnji pobednik!

Ima nesto u tom malom sto mi
se jako svidja.
By LeDeNa_
Go go Rafa

Gulbis je odlicno igrao ali molim lepo...Zna se ko je kralj sljake

:djavo:
By LeDeNa_
NADAL........ :up:

Mozete ga mrzeti koliko hocete ali dzabe...khm

p.s.hocete bachand, forhand, wolay?

:zvezda:

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
samo dodjoh da bachim h8 na kozu
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!