Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
the ring..i groblje kucnih ljubimaca..mada mene svaki horor film uplasi heh :) ...a kad sam bila mala..plasila me serija dosije x..nemam pojma zasto ..daanas me ne plasi :)
By Rewind
"Stanar" (Le Locataire) Romana Polanskog mi je oduvek bio pomalo jeziv.
Korisnikov avatar
By enna
The Exorcism of Emily Rose,Rosemary's Baby i serija(a i film)Twin Peaks od koje jos vucem traume-i morbidna i strasna,a opet totalno kul!
Korisnikov avatar
By Dzi
The Amityville Horror - definitivno:uplasen:
Korisnikov avatar
By .Sajmon
The Ring, definitivno. Nisam gledao original, samo rimejk.
Korisnikov avatar
By erkondisn
samo pojam horror mi je preširok s obzirom na bogatstvo i sorte tog žanra, stoga (kao što ne mogu izabrati omiljeni bend / omiljenu pjesmu) izdvojit ću nekoliko, meni barem najimpresivnijih (ako sam što zaboravio, krivit ću moju senilnost)...

The Omen (1976.), Carrie mi nije strašan, kao i Rosemary's Baby te Suspiria ali imaju svoju čar (iako mi je uvijek bio draži Tenebre od Suspirije) u određenim svjetlosnim uvjetima. onda... Pet Semetary... to definitivno :D

Shining obozavam i atmosfera je tip-top... uvijek sam se cudio sto su se okomili na sirotog Kubricka oko toga...

Romerov original Noć živih mrtvaca me zainteresirao za apokalipticnu zombie tematiku, isto vrijedi i za Boyleov 28 dana poslije.

od exyu Variola Vera definitivno!

od malo novijih uradaka Descent (nervira me sto postoje 2 verzije s 2 razlicita kraja), Martyrs, pa od novog 'invazijskog' vala Ills i Hanekeov Funny Games (u kojem se ne vidi ni kap krvi :D ). Fali mi još pokoji naslov, uvjeren sam :) i Eden Lake je fora... da... :)

edit: dodat cu i A l'interieur... ne zbog price, koliko zbog atmosfere... :giggle:

hmmm, jesam li ja ovdje vec pisao u ovoj temi... nemoguce da nisam? ps. Freddyi, Jasoni, Michael Myersi su mi bili fora kad sam bio mali... od novijih takvog tipa mozda Jeepers Creepers mi je ok...

:sudija:
By Orion
Originally posted by erkondisn

od exyu Variola Vera definitivno!
I ja sam se plašio tog filma kao klinac.

od malo novijih uradaka Descent (nervira me sto postoje 2 verzije s 2 razlicita kraja), Martyrs, pa od novog 'invazijskog' vala Ills i Hanekeov Funny Games (u kojem se ne vidi ni kap krvi :D ). Fali mi još pokoji naslov, uvjeren sam :) i Eden Lake je fora... da... :)

edit: dodat cu i A l'interieur... ne zbog price, koliko zbog atmosfere... :giggle:
Nisam znao da Descent ima dva različita kraja. :iskolacen:

A što se tiče ostalih, odgledao sve i slažem se da su u kategoriji potresnih filmova mada nekako...nijedan od njih nije zapravo strašan za gledanje koliko je zapravo jeziva pomisao da se tako nešto desi nekom.
Korisnikov avatar
By erkondisn
a pardon, zbunio sam se malo... ima 2 kraja, ne bas toliko razlicita... ovaj drugi kraj je naravno snimljen za americko trziste da im objasni neke stvari :lol: inace, izasla je i dvojka pa vidimo sto se dalje dogodilo :)
By Orion
Odgledao sam i razočarah se. Mislim da nisu trebali da snimaju nastavak.
Jedino mi se svidja kraj.

:duh:
By Hans
Originally posted by Swanheart

i "TT sindrom"
Znas li da deset dana nisam smeo u WC? :roflmao: Bio sam osmi razred.
"Duhovi u nama"...kad se setim scene kada NK pronalazi slike sa mrtvacima..premro sam.
"Krug"
Nista nije tako strasno kao muzika u "Varioli"...
Odredjeni momenti iz "The final destination"
"The Nightmare on Elm Street", traume iz detinjstva.
Prokleti Valek iz Karpenterovih "Vampira"..."ja vise nikada necu da spavam"
Ima ih...
Korisnikov avatar
By maka
ma daj shutela,sta ti je tamo strasno,keve ti?
Korisnikov avatar
By Madonna
ona scena kad je izvlači iz kreveta :drama: kao i sama ideja
Korisnikov avatar
By Tungi

Jeepers Creepers mi je ok...

To moze da bude ok film,ali ne i strasan:)

I uopste navedeni filmovi na ovoj temi(ja kao hororofil) :roflmao: ,mogu samo da se iznenadim tome,sta ljude plasi..Ring,Amityville,Twin Peaks(?!) :shok: ...:kokice:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Tungi

Jeepers Creepers mi je ok...

I uopste navedeni filmovi na ovoj temi(ja kao hororofil) :roflmao: ,mogu samo da se iznenadim tome,sta ljude plasi..Ring,Amityville,Twin Peaks(?!) :shok: ... :kokice:
Slažem se. Jeepers Creepers je veseo filmić ali kako to može ikoga da uplaši? A tek Twin Peaks :smeh:

Paranormal Activity je jedan od najglupljih filmova ikad snimljenih.
Korisnikov avatar
By Tungi
"Jeepers creepers where'd you get those eyes" :)

A da ..Paranormal activity,to nije bilo dostojno "police":)
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledao CAMrip,pre godinu dana...Tako da me nije posebno uplasio,sto zbog loseg zvuka,fotografije(mislim fotografije) :zid: ,ne verujem da bi me sada mogao strecnuti,uopste uzevsi svu tu Friedkinovu pricu,"predskazanja" itd....Ali da se plasim dece,plasim se:uplasen:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Tungi

I uopste navedeni filmovi na ovoj temi(ja kao hororofil) :roflmao: ,mogu samo da se iznenadim tome,sta ljude plasi..Ring,Amityville,Twin Peaks(?!) :shok: ... :kokice:
jeepers stavljam u kategoriju tih fredija i jasona,samo za novo desetljece,nisam ni rekao da je strasan :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
mama mia, esp kada pierce brosnan peva :uplasen:
By deka
Fantacide.....odradjeno poludokumentaristicki,jezivo i morbidno...I gomila istocnjackih horrora koje sad rimejkuju ameri i unistavaju ih...
Budjenje pacova,stari,prastari domaci film,kao klinac sam se prestravio...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako nista drugo, Paranormal Activity mi je bio najdosadniji moguci film, a nikako strasan!

Noc vestica me je plasio ranije, i to svaki deo! A odgledala sam ih sve!
Korisnikov avatar
By Milos92
Moji omiljeni horori si:

"The Descent"
"Last house on the left"
"The Children"
Korisnikov avatar
By blenta
fourth kind mi je totalni smor

mada ja gledam horore od 6te godine bez nekog spec straha
pa me retko sta odusevi

btw zaboravih kome se bese svidja descent koji nije nimalo los
htedoh reci da je izasao drugi deo
al reklama nije bilo pa se ne zna

ima da se nadje na rapidshare-u
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!