Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
U narodnoj nošnji, sa pogačom i solju u rukama belim, rukama nežnim.
Smak sveta je u Srbiji uvek dobrodošao gost.

:domaćinskiširiruke: :kolo:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja bih baš voleo da je smak sveta... :sigh:

Dosta mi ovog ludila više :drama:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by horus.

sve zavisi da li ce biti za vreme ispitnog roka... :isus:
hahaha e to, e to.
i zavisi 'oću l' biti u srbistanu ili neđe daleko, a opet zavisi i đe je to daleko i jesam li se ostvarila pre sudnjega dana.. ee.

šta serem, verovatno će biti - (otvara forume)(kuca postove) 'eto vidite da je ovo sve jedno veliko sra
*TRRŠŠŠŠŠŠ*
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šta serem, opet, hrišćanska vera nam govori da je apokalipsa i kraj ovozemaljskog sveta zapravo ponovni silazak hristov na zemlju.
ja ću roditi hrista.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e a zamislite stvarno bude to sve tako i kao.. nema nas više.
VRSI :D :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pre toga želim da vidim tu nemaštinu kose *cvil*
Korisnikov avatar
By unic0rn
4 posta u jednoj temi, za 10 minuta -- smak sveta je vec pocheo kod tebe :wundy:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
otisla bih tog dana na sever, da poslednje sto vidim bude Aurora Borealis.......
By Hans
http://www.youtube.com/watch?v=cZPB1TaF ... re=related
Evo, pa odlucite gde je najbolje da budete. Ja se dvoumim izmedju Australije i Južne Amerike. :)
Bilo kako bilo, evidentno je pomeranje ploča oko Srednje Amerike tj. ogromni zemljotresi koji se očekuju a poznato je da to jedini Majama poznati svet bio tako da je moguće da mi na Balkanu i preživimo pole shift 21.12. 2012. tj. da prođemo bez posledice jer prema majanskom proročanstvu, čovečanstvo ulazi u novi ciklus razvitka. Dakle nema govora o Tvorcu ili nekoj sličnoj izmišljotini prostih ljudi iz antike. Opet..i mi se nalazimo na dosta trusnom području... :uplasen: Kako naučnici kažu, ukoliko dođe do zamene polova, ekvator će biti par hiljada kilometara od današnjeg Antarktika a čitav proces stabilizacije trajao bi par meseci. :surfer:
Ipak, ja mislim da su ovi zemljotresi proteklih par meseci samo blagi uvod kao i vulkan na Islandu. Ja 2012. zamišljam kao niz događaja praćenih nepogodama, zemljotresima i poplavama. Mislim da ću tada uveliko raditi...Drugo, to je petak, stoga očekujem i neki LnQ. :sesir:
By Hans
Ja sam se malo naježio. Malo više. To je naravno, moguć scenario.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa naravno, sve je moguće. i love it :klap:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
smak sveta.. cool...
posto su nam uveli 5.godinu studija kao obaveznu, skratice me muka za potencijalnu 6., 7. etc. xD

10/12/2012 odlazim u Rumuniju da kidnapujem Innu, uperim pistolj u nju, i ima da mi peva nights & days dok nesto ne kaze BOOM :bic: :bic: :bic: :bic: SING BITCH !!!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Vetur úlfur

Sedecu ceo dan ispred ogledala pokusavajuci da napravim sto bolju :awesome: facu. Pa mozda prezivim udar awesomeness-a :awesome:

Slika
Prvo drpi pare, faca se napravi sama. Egzemplar:

Slika
Korisnikov avatar
By m..
Ja cu docekati secajuci se Paka Rabana, koji ga je vec predvideo kad je bilo ono pomracenje sunca, ono zbog kojeg u BG na ulici nije bilo zive duse.
By Hans
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

smak sveta.. cool...
posto su nam uveli 5.godinu studija kao obaveznu, skratice me muka za potencijalnu 6., 7. etc. xD

10/12/2012 odlazim u Rumuniju da kidnapujem Innu, uperim pistolj u nju, i ima da mi peva nights & days dok nesto ne kaze BOOM :bic: :bic: :bic: :bic: SING BITCH !!!
UUUUUUUUUUUUU BIIIIIIIIIIIIIIIIITCH!!!!!!! :roflmao: OTKUD TI? :D
By dukkehjem
Ja cu prodati sve sto posedujem (i dupe cu da prodam), a onda cu da prilozim pare crkvi, da bih okajao grehe svoje...

Salu na stranu, 1666. godine, katolicka se crkva obogatila tako sto je gomila zaludjenih ljudi prepisala svoja imanja crkvi, da bi spasili dusu, a kada su se probudili kojekuda, po klupama i livadama, mogu samo da zamislim kako su jadnichci bili odusevljeni...
elem, mozda bismo mogli MI da osnujemo neku crkvu i da isprepadamo ljude... A na Sajmu knjiga su me spopali mormoni (sto je vec vidjeno, htedoh da im uvalim film Latter days haha) i Crkva novog Isusovog dolaska btw... sto znaci da treba pozuriti! he, he, he...
A mora da ce biti i turistickih aranzmana zanimljivih... ko po onoj izreci "Vidi Pariz, pa umri".
Korisnikov avatar
By Marvin
Ako budem siguran da će da se smakne svet, ješću 2 meseca.
Svaki dan, ceo dan.
Kuvati, jesti, kuvati, jesti.

Ah :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

smak sveta.. cool...

UUUUUUUUUUUUU BIIIIIIIIIIIIIIIIITCH!!!!!!! :roflmao: OTKUD TI? :D
dodjoh, videh, i oticiCu :dancingfever: samo sam ovde da opet dignem pritisak pojedincima :dropdead:
By therealrocknrolla
Pozvacu svoju bivsu devojku Laru Kroft i reci cu joj:
- Znam da si jos uvek ljuta sto sam te varala sa cuvarkama plaze, ali moras progutati svoj ponos i doci da mi pomognes da spasem svet.

Realno, verovatno cu iskopati neku rupu u zemlji, opskrbiti se konzervama sardine i mesnog nareska, poneti macora i zilion paklica LUCKY STRIKE 100's. Zalicu za starim roditeljima koje sam ostavila na milost i nemilost strasnoj apokalipsi i sto se nisam udala za devojku koju volim i provela medeni mesec jasuci motor po route 66.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!