Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li prsten znači veridba?

Čestitam, veren si!
18
51%
Gle šabana, pa to je znak pažnje.
17
49%
Kao dete sa sela, učen sam da poklanjam stvari kada tražim oprošaj ili kurac. :bj:

Danas mi se desilo dok sam čežnjivo posmatrao ptice na obali reke, i dok mi je vetar mrsio kosu...da dobijem prsten...poveći za koji bi beograđani rekli da je "brendiran." :kosa:
Prvo su oči moje bile u šoku, jer sam očekivao poklon ali jeftiniji i nikako prsten. lepeza1
Pa sam se prenerazio i raspilavio, kada sam krenuo da se odužim poljubcem, jer sam zaboravio da smo na javnom mestu, te da osim svraka koje su kružile oko nas da ima i ljudi, nije hteo da primi moj poljubac, a ja sam počeo da se divim prstenu koji se već našao na mojoj ruci. :yay:

Upitao sam ga da li me to prosi? I da li smeta što je moj miraz jednak zemlji iz saksije. On je rekao "ne."
Ali smatram da je bitno ono što nije rekao...

Te vas pitam, ako jedan muškarac pokloni drugom muškarcu prsten, a da su oboje seksualno aktivni i u punoj snazi...da li je u pitanju veridba ili samo znak pažnje? :neznam:

''

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako je dijamantski, onda si veren. Ako nije, onda si okovan. :kosa: :lepeza:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
a na sta je on rekao ne? na pitanje o mirazu ili prosidbi?
Korisnikov avatar
By Tungi
:sweet:

Ja imam obicaj da poklanjam prstenje i mislim da to nema veze sa prosidbom...Mada,zavisi kako ko to posmatra.

:jumphug:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
gle, ja sam prsten dobila posle nedelju dana, a ne smatram da sam verena, kužiš.
ali ja nisam muško seksualno aktivno i u punoj snazi, tako da.. ignore.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a šta gore stoji da si šaban, ne mogu reći to nekom starijem koga pritom ne poznajem. a rekla sam. ispravite to, baš je neumesno.
Korisnikov avatar
By constantine
Upitao sam ga da li me to prosi? I da li smeta što je moj miraz jednak zemlji iz saksije. On je rekao "ne."

[/quote]

hahaha kolko si me nasmejao hahahahhahahah

elem, mislim da je to samo znak paznje ali ne mora da znaci.......
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by constantine

hahaha kolko si me nasmejao hahahahhahahah

elem, mislim da je to samo znak paznje ali ne mora da znaci.......

[/quote]

sigurno je i nesto vise od obicnog znaka paznje, jer i obicna sms poruka tipa "kako si" je znak paznje.

opet, sve zavisi od same osobe koja daje i koja prima (prsten :D ) pa ne moze generalno da se odredi da li davanje prstena oznacava prosidbu ili samo fensi poklon.

...a u narodu je ustaljeno verovanje da poklon prstena ipak jeste prosidba. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
fuj veridba... super si prosao, na kraju krajeva zar je bitno sta znaci to sto si dobio ring.... :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
A sta na kraju znaci gay veridba?

Nema smisla, ne mozete posle nje da se venchate. Sto znaci da biste bili vereni do zauvek? :misli:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by Zwezdica

A sta na kraju znaci gay veridba?

Nema smisla, ne mozete posle nje da se venchate. Sto znaci da biste bili vereni do zauvek? :misli:

Da, pomalo besmisleno... mada neke evropske zemlje, iako ne odobravaju brakove, dozvoljavaju formiranje neke vrste "zajednice". Mi, svakako, nismo jedna od njih :D
By LeDeNa_
Znak paznje hehe

Prsten meni ne znaci nista...ali da istetoviramo nesto zajedno EH...:D
Korisnikov avatar
By Rei
Pa prsten znachi shta god ti mislish da znachi. Jer bi to onda znachilo da ste in sync. :) Tj ako si u pravu sa mishljenjem. :P
By dukkehjem
Originally posted by Popeye
Originally posted by WoWLover

mada neke evropske zemlje, iako ne odobravaju brakove, dozvoljavaju formiranje neke vrste "zajednice". Mi, svakako, nismo jedna od njih :D
actually, u nekim europskim zemljama je tzv. gay brak potpuno ista stvar kao i hetero brak. te u jos dvije zemlje izvan europe :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_marriage
Pa da, a huka i buka je i po Americi sad oko toga valjda...

Neko je negde mudro na forumu rekao da je i brak institucija koja diskriminise...
sve u svemu, formalizam. Al opet - neka bar svi imaju pravo na istu formu. (Posebno sto je forma kljucna oko sustinskih pitanja tipa zaostavstine partnera, posete bolnici itd.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!