Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by burak-BLMa, samo da je ona... Ustao ceo HDZ, za sada manjina podržava Josipovića, ne znam šta ovi ovde naši forumaši iz Hrvatske misle. Oni sve okruglo, pa na ćoše, nikako da je jasno opredele. Ali, šta je sve Josipovićeva izjava izazvala u "lijepoj njihovoj" možda se može dokučiti i iz ovog najnovijeg izveštaja.
Evo još jedan šamar svim žrtvama i povratnicima od strane hrvatske vlasti:
Premijer Hrvatske Jadranka Kosor izjavila je da HRVATSKA NIKADA NIJE VODILA AGRESIVNU POLITIKU VEĆ ISKLJUČIVO ODBRAMBENI RAT! Ova skandalozna izjava uslijedila je samo dan kasnije nakon što se predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izvinio žrtvama zbog politike koju je hrvatska vodila 90-ih godina.
Originally posted by burak-BLAj mi reci, kakve ova izjava ima veze sa povratnicima u Hrvatsku? Jadranka Kosor negira agresiju na Bosnu i Hercegovinu što je nelogično, jer je Hrvatska, isto kao i Srbija sa svojom vojskom i paravojnim jedinicima uistinu i izvršila agresiju na BiH. HDZ se vadi na dogovor Izetbegović-Tuđman, međutim HV je već prošpartao Bosnom i prije tog sporazuma. To što su oni donjeli nekakvu deklaraciju u Saboru nikako ne negira činjenicu koja je svima jasna. A da je Hrvatska vodila obrambeni rat na svom teritoriju i to je notorna činjenica, jednostavno, Hrvatsak je imala pravo, kao i sve ostale jugosalvenske republike na samoodređenje što Srbija, potpomognuta JNA, nije prihvaćala, što se pokazalo uzaludnim.
Premijer Hrvatske Jadranka Kosor izjavila je da HRVATSKA NIKADA NIJE VODILA AGRESIVNU POLITIKU VEĆ ISKLJUČIVO ODBRAMBENI RAT! Ova skandalozna izjava uslijedila je samo dan kasnije nakon što se predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izvinio žrtvama zbog politike koju je hrvatska vodila 90-ih godina.
Originally posted by SheytanJebate, ne moš ni radit na "Politikinoj" porti a da se ne služiš njihovim žargonom i retorikom. Dođe mi da si kupim kučence pa da se smirujem u dugim šetnjama.
Ma, samo da je ona... Ustao ceo HDZ, za sada manjina podržava Josipovića, ne znam šta ovi ovde naši forumaši iz Hrvatske misle. Oni sve okruglo, pa na ćoše, nikako da je jasno opredele. Ali, šta je sve Josipovićeva izjava izazvala u "lijepoj njihovoj" možda se može dokučiti i iz ovog najnovijeg izveštaja.
Originally posted by StripiAjme stripi, kako možeš tako bezočno lagati?
Originally posted by burak-BLAj mi reci, kakve ova izjaba ima veze sa povratnicima u Hrvatsku? A da je Hrvatska vodila obrambeni rat na svom teritoriju i to je notorna činjenica, jednostavno, Hrvatsak je imala pravo, kao i sve ostale jugosalvenske republike na samoodređenje što Srbija, potpomognuta JNA, nije prihvaćala, što se pokazalo uzaludnim.
Originally posted by 2kuneKamo sreće da nije...
Kako god okreneš, nema drugog rezultata nego da je Hrvatska ustaška.
Originally posted by 2kuneTi to bolje znaš, tamo živiš
Znači, Hrvatska je ustaška?![]()
Originally posted by 2kuneJa velim da, na zalost, jos ima dosta recidiva ustaštva, ali i nagoveštaja da će se sa tim zlom Hrvatska moći do kraja da obračuna...
Ja pak velim da nije. Što ti veliš? Ajde, budi hrabar.![]()
Originally posted by SheytanA ko kaže da izmišljen? Ti zapravo sam negiraš da bi to podmetnuo nama da mi negiramo pa se onda pak obračunavaš sa vlastitim izjavama
Jok bre, genocid nad Srbima u Hrvatskoj, u NDH i devedesetih, je izmišljen!
Džebe se dva predsednika zalažu za nove kritirijume izvinjenja, nema od toga ništa.Pa naravno da je džabe, dok si ti uz njih nikakvi drugi suparnici i neprijatelji im ne trebaju.
Lepo kaže hrvatska gospoda - Višnja od Pavelića, hrvatskoga junačkoga sina, te 2kune, Stripi i brojni drugi znani i neznani junaci Domovinskog rata kojim su, najzad, postignuti ciljevi NDH - Hrvatska bez Srba!Koliko ja znam , Srbi su drugi najveći narod u Hrvatskoj, barem tako pokazuju statistički podaci. Drugo - nije postigunt nikakav cilj NDH, nego Hrvatska u avnojevskim granicama što je rezultat antišasitičke borve tokom II Svjetskog rata a na čijim je temeljima i današnja Hrvatska. Da ne zaboravimo, antifašističi pokret je nastao upravo u Hrvatskoj gdje su i formirani prvi partizanski odredi. A ti moš blebetat koliko želiš, samo pazi da ti zubalo ne ispadne.
Originally posted by StripiPa kad su Hrvati toliki antifašisti čemu onda ono famozno oduševljenje i obasipanje ružama njemačkih vojnika prilikom ulaska u Zagreb? Gdje su tada bile te partizanske hrabre Hrvatine da se pobune protiv fašizma i marionetske fašističke tvorevine takozvane NDH, kao što su se u Beogradu masovno ljudi bunili!
Ni to nije istina. Formirali su ga i Srbi, a ne samo Srbi. Uostalom, pa što u Srbiji Srbi nisu pokrenuli antifašistički pokret kad su bili tako progresivni i antifašistički nastrojeni? Nego se bacili što u kolaboraciju sa bladi Žermans, što u četnički pokret Draže Mihajlovića.
Bar dva put promisli prije nego bubneš nešto.
Originally posted by burak-BLU tom momentu hrvatima se činilo da je posve bezbolno okončan rat što se njih tiče i da su napokon dobili svoju državu.
Pa kad su Hrvati toliki antifašisti čemu onda ono famozno oduševljenje i obasipanje ružama njemačkih vojnika prilikom ulaska u Zagreb? Gdje su tada bile te partizanske hrabre Hrvatine da se pobune protiv fašizma i marionetske fašističke tvorevine takozvane NDH, kao što su se u Beogradu masovno ljudi bunili!
A što se tiče tvog pokušaja da prikažeš kako se četnički pokret nije borio protiv fašizma... pa ni suptilniji pokušaji prekrajanja istorije kod mene nisu prolazili.
I na kraju da citiram upravo tebe:
Bar dva put promisli prije nego bubneš nešto.
Originally posted by StripiKao po običaju, nemaš pojma o čemu pričaš ili si toliko ogrezao u mržnji prema meni, tvojoj rodnoj državi Srbiji i Srbima, a odan tvojoj novoj državi - matici, da i ne primećuješ šta pišeš.
Koliko ja znam , Srbi su drugi najveći narod u Hrvatskoj, barem tako pokazuju statistički podaci. Drugo - nije postigunt nikakav cilj NDH, nego Hrvatska u avnojevskim granicama što je rezultat antišasitičke borve tokom II Svjetskog rata a na čijim je temeljima i današnja Hrvatska. Da ne zaboravimo, antifašističi pokret je nastao upravo u Hrvatskoj gdje su i formirani prvi partizanski odredi. A ti moš blebetat koliko želiš, samo pazi da ti zubalo ne ispadne.
Originally posted by SheytanAlaj ga ti nalupa. Ne vidim niti jednog razloga zašto bih ja mrzio niti Srbiju, niti Srbe. Ali u jednom si u pravu, mrzim nacoše, šoviniste i ostali ološ poput tebe, jer su takvi kao ti glavni razlog zašto nam je danas ovako kako jest. Vi ste ti koji su tjerali djecu da ginu po frontovima dok ste vi doma, zavaljeni u naslonjaču gledali izvještaje sa ratišta kao da se radi o nekakvoj videoigrici ili meču u kojem čas dobijate, čas gubite, a kad popušite do kraja onda optužujete sve žive, vadite mrtve iz grobova i prebrojavate krvna zrnca e ne bili ste izazvali još kakav sukob, još kakav rat i svađu da bi vam srdašce moglo zlurado zaigrat još koji put. Takvu gamad ne podnosim i najradije bih zgazio poput nekakvog dosadnog insekta da ne migolji više i ne zamara me. I ne samo mene, nego i sav ostali normalan i pošten svijet. Sa guštom bih ih zgazio.
Kao po običaju, nemaš pojma o čemu pričaš ili si toliko ogrezao u mržnji prema meni, tvojoj rodnoj državi Srbiji i Srbima, a odan tvojoj novoj državi - matici, da i ne primećuješ šta pišeš.
Srbi su bili drugi narod u Hrvatskoj. Odavno to nisu ni formalno ni stvarno.Koliko ja znam, Srba u Hrvatskoj, prema podacima državnog zavoda za statistiku ima 4 % što ih svrstava drugi narod po brojnosti. To što bi ti sam najradije te ljude izbrisao kako oni ne bi postojali e da bi ti imao asa u rukavu je samo tebi svojstven problem.
Zbog toga je i došlo do gradjanskog rata, jer su se hrvatski Srbi pobunili protiv toga da se izbrišu u Ustavu Hrvatske kao konstitutivni narod. Proustaški elementi, koji su bili perjanice progona i genocida nad Srbima, kako četrdesetih, tako i devedesetih, ipak su Srbe ne samo izbrisali, već kao "remetilački faktor" proterali iz Hrvatske i sada taj datum slave kao državni, nacuionalni praznik...Srbi i jesu krivi za svoju zlu sudbinu, samo zato što su slušali svog nalogodavca iz Srbije Slobodana Miloševića. Borili se za Jugoslaviju, stvarali Veliku Srbiju i onda popušili ne jedan, nego više ratova.
Sve je to tebi i drugima poznato, ali vi to nećete da priznate, tvrdeći kako su Srbi sami krivi za svoju zlu sudbinu. Samo još da se pojavi tvrdnja da su Srbi orghanizovali Jasenovac.
Istina, Srbi su bili skoro jedini antifašisti u Hrvatskoj sve do pada Italije, kada su se Hrvati okrenuli partizanima. I za to postoje činjenice.Ne, nisu. Koliko ja znam, sam kralj tadašnje Kraljevine Jugoslavije (kojeg je ono roda bio?) je zabranjivao i protjerivao članove i simpatizere komunističke partije, čiji je centar bio u Zagrebu. Za to postoje činjenice, koje tebi hlape iz glave ko otvorena flaša "Knjaza Miloša".
No, vi Srbe u NOR-u 1941-45. tretirate kao svoje, ali ne i sada. Sada su ti isti, hrvatski Srbi, ne konstitutivni narod Hrvatske, već nacionalna manjina.Da, i? Trebali smo imati bosanski model rješenja rata u Hrvatskoj? Ne hvala. Nuđen je plan Z-4, koji je odbio tko ono? Da nije možda Milan Martić? Ma je, sigurno je bio on.
Razlika je drastična, kao i genocid Hrvata nad Srbima. No, to su - kako volitge da kažete - radili Hrvati NDH, s kojima vi sada nemate nikakve veze. I u Ustavu ste to zapisali. Što vas život demantuje nema veze.Nas život ne demantira. No tebe istina zaskače na svakom ćošku a ti siroče nikako da zbrišeš. Svojski se trudiš, mora se priznati, lažeš i rigaš laži gdje god stigneš, mećeš ljudima u usta ono što nisu rekli, "čitaš misli" koje oni nikada nisu ni usnuli a ne i pomislili, pakiraš montiraš ali sve uzalud. Dođe mi te, iskreno, nekada žao, no to su mikrosekunde, vjeruj mi.
Tompson i euforije na stadionu, te ustaško povampirenje u skoro svim domenima života, vas ne zanimaju. To je stvar "bolesnih" Srba, njih je i onako malo ostalo, matori su i uskoro će pomreti, pa će naša lijepa domovina biti najzad očišćena od Srba.Neće, sigurno neće. Dokle god moji mladi susjedi radije idu na sastanke Mladih antifašista nego na Thompsonove koncerte. Thomspon je jedan nusprodukt rata, jedno obično govno koji će, nadam se uskoro, spasti na to da održava koncerte našoj peronospori vani a nadam se da će se u dogledno vrijeme tamo i preseliti. Zadnji koncert koji ne "uspješno" odradio bio je koncert potpore predsjedničkom kandidatu Miroslavu Tuđmanu. Kako otužno i on i kandidat i glasači.
Ne, to nije bio cilj NDH i Pavelića. Ni Tudjmana. To je bio samoubilački cilj hrvatskih Srba.Samoubilački čin hrvatskih Srba bio je mit o Velikoj Srbiji koji ne završio tako kako je i počeo, neslavno.
Sram ih bilo. Još traže nekakva ljudska prava, a medju njima nema ni jednog koji ima i Č od Čoveka.To si ti rekao.
Originally posted by burak-BLPa neće biti da to ja prekrajam... To su u ovom slučaju napravili velike ustaše (puno veće od Višnje Pavelić) Ivo i Slavko Goldstein.
@ dvije kune
Opet ti sa prekrajanjem povijesnih činjenica, a post ti izgleda kao da ti ga je lično Višnja Pavelić preko skajpa diktirala.
Elem
Prvi protesti protiv fašističkog okupatora su u Srbiji! počeli već u martu 1941. kada se dogodio puč i svrgnut namjesnik, dok u hrvatskoj takvih protesta nije bilo. Kako će i biti kada je 90% hrvatskog stanovništva podržavalo ndh i bilo fašistički orijentisano. + postojanje fašističkih koncentracionih logora kao što je Jasenovac... Ti logori su bili po ugledu na one po poljskoj i srednjoj evropi. Postojali su sve dok nisu probijeni 45. godine. Opet pitam gdje su ti Hrvati partizani koje toliko pominjes da prije rasformiraju to leglo smrti i zločina?
Žao mi je, ali moraš konačno da se suočiš sa činjenicom da je u Drugom Svjetskom ratu hrvatska bila fašistička i ustaška zemlja, a te ideje je podržavalo 90% Hrvata.
Originally posted by burak-BLJesu li srbi cvijećem kitili tenkove za Vukovar? Jesu.
@dvije kune
Ne vidim kako ja to kršim pravilnik pa se ti ovdje na njega pozivaš!
Jesu li Hrvati masovno prihvatili Fašističke ideje i pozdravili njemačku vojsku u Zagrebu? JESU
Je li potom formirana takozvana Nezavisna Država Hrvatska koja je bila isključivo njemačko-italijanska marionetska tvorevina? JESTE
Jesu li na tom prostoru formirani logori u kojima su počinjeni zvjerski zločini i mučenja nezapamćeni u istoriji Evrope? JESU
Tako da ne vidim šta sam to po tebi izmislio ili iznio neki krivi navod..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!