Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Да ли вам се некада десило да упознате супер типа, са којим се сконтате психички, физички, ментално... и све буде ок до тренутка када... неко њему почне да пуни главу типа "Их бре, где њега нађе, он је овакав, онакав, он је радио ово, радио је оно..."

Шта генерално мислите о таквим људима ?

...који би све урадили са добром или лошом намером да некоме покваре везу...

:vudu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kvarenje veze usled karajesa?

Ne rasturam veze.
Kad želim da imam nekog tipa, ukoliko ga i ja privlačim, onda mogu da ga imam i bez ikakvih prljavih igara.
A pošto mi za više od sexa nije potreban, zašto bih rasturao njegovu vezu/brak.
Uostalom, retko kad znam nečiji bračni status, niti me interesuje.

Što se tiče drugih koji to rade, ne poznajem takve.
Detalje o svom sexualnom životu i partnerima ne delim sa drugima, tako da takav problem nikada neću ni imati.

Drugima saopštavam svoje mišljenje u vezi njihovog privatnog života, samo ukoliko me pitaju.
A čak ni tada se ne trudim da ga nametnem.
Neka radi svako kako mu volja, moje je samo da kažem šta mislim.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мени се неколико пута десило да сам сконтао да се неки мој друг упознао и смувао са неким типом о којем ја нпр немам добро и лепо мишљење, али никада нисам на било који начин утицао да тај неко промени став о свом дечку... ако је добар њему, добар је и мени.....

Са друге стране дешавало се да ми везу у којој сам покваре којекакве ружне, дебеле, масне, одвратне тетке које нико неће и којима се цео живот своди на трачарење, олајавање, пљување...
Али ти људи и као такви имају велику моћ да упропасте нешто што је лепо....

Ваљда је то неко проклетсво и завист да када немате неког, а неко вама близак нађе дечка, онда се у тој особи алармирају све лоше особине са намером да се та веза растури јер ће дојучерашњи друг сада више времена да посвећује дечку него дружењу, испијању кафа, трачарењу.... то је себично али се у много случајева дешава...

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *STATUS*

Са друге стране дешавало се да ми везу у којој сам покваре којекакве ружне, дебеле, масне, одвратне тетке које нико неће и којима се цео живот своди на трачарење, олајавање, пљување...
Jel mu ime počinje na "D"?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ako neko u svojoj blizini ima "kојекакве ружне, дебеле, масне, одвратне тетке које нико неће и којима се цео живот своди на трачарење, олајавање, пљување..." onda ja zaista ne znam sta treba da ochekuje. Radost?! Happy go lucky stav?! :wundy:

Uzgred, vezu ne moze da rasturi niko van te veze.
Ako ti se prijebe s nekim drugim nije to krivica tog nekog ko skache oko tebe nego tvoja jer si odluchio to da uradish, ili ako tvoj decko slusha tracheve o tebi i poveruje im, opet, on je sam koji donosi odluku da li ce poverovati i sta ce uraditi.
Moze da se potpiruje sa strane ali tvoje i njegovo je kako cete to hendlovati.

Uostalom, ako ce neko ko je vec sa tobom poverovati trachevima a ne onom sto mu je pred ochima - sta ce ti takav?
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Mars

Jel mu ime počinje na "D"?
:lol:
By Kragi
Originally posted by Sprinter

da diskutujemo?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :pucaodsmeha:

elem, nije ili nisam siguran. nesto mi se cini da se retko upoznajem a jos redje skontam sa nekim :smeh: a kad se to desi onda mi retko ko moze reci nesto za njega ili me pak boli qrac sta ko ima da kaze. ;)
... a za sebe se ne brinem ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne treba meni niko da rasturi moju vezu, sam sam to uspeo toliko puta :-))
a sto se teme same tice, mislim da je to vec samo po sebi klimavo, ako neko sa strane komentarima ''kud bas njega'' rasturi nekom vezu. ukoliko se duboko povezes, kako kazes, mentalno, fizicki itd, to podrazumeva iskren nastup, a valjda partneru prija ta tvoja strana koja ne prija tom nekom sa strane, i onda nema straha od kvarenja te vase price.

jedini problem je ukoliko se predstavis onakvim kakav nisi zapravo, onda te osobe sa strane mogu da nesto urade...
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Мени се неколико пута десило да сам сконтао да се неки мој друг упознао и смувао са неким типом о којем ја нпр немам добро и лепо мишљење, али никада нисам на било који начин утицао да тај неко промени став о свом дечку... ако је добар њему, добар је и мени.....
Iskreno, nisam ovo ocekivao od tebe, prijatno iznenadjenje :klap:
Korisnikov avatar
By Mars
Nema kultne holivudske serije koja bar nekoliko epizoda nije posvetila toj problematici...Melrose Place, Beverly Hills 90210...Ally McBeal.

Stava sam da je moja dužnost da prijatelju ukažem ako je u vezi sa nekim skotom. Ako treba i da ga išamaram dok se ne prizove pameti.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa zar nisi gledao?! Kad je ono Brendon kontao kontao...debatovao sa sestrom Brendom danima i noćima...i na kraju ipak rekao Dilanu da ga Keli vara...

A u mojim slučajevima ako pitaš...na duže staze - da.

Najgore što se desi bude kratkotrajan prekid prijateljstva, ali svi oni se pre ili kasnije (a češće pre) pojave kod mene i kažu da sam bio u pravu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
I traže make up friendship sex? :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel bi da vidiš i snimke?

:blenta:
By ~ Le Saint X ~
Ne,nikada nisam imao taj slucaj - da se neko mesa u moju vezu sa nekim

no, imao sam gomilu slucajeva da se neko mesa u moje prijateljstvo sa nekim

(pod prijateljstvom smatram razlicite faze u razvoju prijateljstva)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ću da ti ih dostavim, a ti ćeš morati sam da proceniš da li su zanimljivi.

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Да ли вам се некада десило да упознате супер типа, са којим се сконтате психички, физички, ментално... и све буде ок до тренутка када... неко њему почне да пуни главу типа "Их бре, где њега нађе, он је овакав, онакав, он је радио ово, радио је оно..."
Nije , ja se trudim sa svima biti manje vise ok i stvarno nisam prema nikome nikada namerno bio kreten bez razloga pa da sad taj neko ima razloga da me olajava kod nekoga...cak mi se desavalo da bivsi momci sa kojima sam ja raskinuo pricaju po gradu sve najbolje o meni iako kontam da im jeste povredjena sujeta zbog raskida ali oni (obojica) :D pricaju i dalje sve najbolje o meni i to mi nekako bude jako drago kad cujem. (oni su bili srca moja mala :mazi: )...necu dalje raspekmezicu se :D

A za primere mesanja i zabadanja nosa u tudje veze sam cuo itekako i zato sam se i bojao ponekad malo da bi to i meni moglo da se desi-zato kad i jesam u vezi pazim dobro sta radim i sta pricam a o ljudima koji se mesaju u tudje veze nemam sta posebno da kazem osim:what goes around comes around :mirth:

I za kraj da dodam kada bi mi se i desilo da mi neko ljubomoran rasturi vezu kao sto si ti opisao u svom primeru ja bih toj tetki rasturio pichku tako da ceo grad cuje za to pa ne bi vise nikome palo na pamet ni da pokusa da mi uradi nesto slicno :cowboy:
By Hans
Moj brat je skoro rekao 'Rasturam veze do 5 meseci' :D :roflmao:
By Guion Nerville
koliko su vredni paznje ti komentari, koliko ces biti iskren prema sebi i koliko je poverenje izmedju vas (partnera) su kljucne varijable i daju razlicite price.
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim i ja da ljudi sa strane ili ne mogu nesto da ugroze, ili je njihov uticaj veoma mali. Bez obzira na to ja sam zlopamtilo, do duse i dobropamtilo ;) Mada se ne trudim da pamtim, imam mnogo vaznijih stvari u zivotu nego da pamtim komentare i reakcije ljudi tako da me to pamcenje cak i nervira. Ali secanje ostaje nezavisno da li ja hocu ili necu. To je neki oprez za buducnost, npr ako je neki poznanik reagovao na ruzan nacin u proslosti ili prijatelj nije reagovao dovoljno dobro to je signal da nekad moze opet tako da reaguje. Isto je i sa dobrim reakcijama ali za njih ne treba oprez...

A inace ja se ne mesam drugima u zivot, ne volim ni za savet kad me pitaju a i tada se trudim da dam neko neutralno misljenje, da pomognem prijatelju ali da mu ja ne govorim sta da radi...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Banana

koliko su vredni paznje ti komentari, koliko ces biti iskren prema sebi i koliko je poverenje izmedju vas (partnera) su kljucne varijable i daju razlicite price.
Istina.

Da je vredelo teško da bi bilo rastureno.

Prija mi kada dečko ostavi devojku zbog mene, nije na meni da se mešam šta oni rade...ali ako on svojevoljno odabere moje društvo a ne njeno...to je njegova volja koju ja poštujem.

Homoseksualne veze poštujem, jer su mnogo ređe i zbog toga vrednije.
Korisnikov avatar
By m..
Koliko su jadni ti koji imaju takve pokusaje, kolko su im ocigledno zivoti prazni, koliko je imbecilno puvati svoj ego i leciti komplekse tim prividom moci i svim tim, jos su mi jadniji oni koji su tome podlozni.

Pa jel ces pre poverovati nekom sa strane ko ne poznaje dobro tvog partnera ili sopstvenom sudu?

Bedak.
Korisnikov avatar
By Mage
Na stranu ti paćenici bez života, meni su isto tolko užasni i oni koji muvaju i nabacuju se ljudima za koje znaju da su u vezi. To je baš jadno, nisko i bedno...
By Swanheart
binderdandetgatdtishrt

eeeeee da sam verovala svima za sve partnere sada bih bila u manastiru
ne razumem ljude koji vise veruju drugim ljudima a ne veruju sopstvenom sudu
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Neki ljudi su prosto previshe zavisni od svog drushtva ili nemaju samostalnu lichnost, pa izaberu da poslushaju shta im drugi kazhu...
Anyway, zanimljivija je tema o muvanju nekoga za koga znash da je u vezi, ili spavanje s njim, inache dosta chesto medju populacijom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!