Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa ne znam kada si ti bila... ali ja sam cula prosle godine.,..
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ne verujem da je prljavo na Zakintosu.. Nerealno bi bilo..:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Što je mesto skuplje i više fensi to je više gej. Znači Santorini da, Rodos da, Paralia ne. To važi i za pojedina mesta za izlazak, osetiš po atmosferi i ljudima da li je otvoreno i kosmopolitsko ili su lokalni mrštavci. Što se tiče Lezbosa u Erisosu ima cela mala lezbo kolonija ali celo ostrvo slovi za pomalo zatucano.

Skoro svaka plaža ima nudistički i gej deo a izolovanije plaže su tu da na njima radiš šta ti se radi. I ako te vidi neko praviće se da ne vidi, navikli su oni na to. Najgore što može da ti se desi je da te gledaju popreko. Za nasilje nad gej ljudima u Grčkoj nisam čuo ali otvoreno pokazivanje seksualnosti u bilo kom obliku generalno nije prihvatljivo.

Zlatna pravila:

1) Diskrecija. Ako to što radiš radiš tako da ne kopaš oči, sve će biti u redu. Neke sitne nežnosti da, to neće nikom smetati, ali ne filmski lezbo poljubac od 10 minuta na prometnoj ulici. Za to se povucite na neko mirnije mesto.

2) U Grčkoj postoji krivično delo "nedoličnog ponašanja u javnosti" i ako se ljubavišeš previše upadljivo teoretski možeš da zaglaviš i u zatvoru. Naravno zakon se retko primenjuje i naročito na ostrvima gledaju kroz prste, ali eto da znaš.

3) Sezona se razvija po nekim pravilima, sve do sredine jula na ostrva dolaze porodice i stariji. Vreme za :rock: je u vrhu sezone, sredina jula - sredina avgusta.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja bih do Kefalonije ovog leta.. Cini mi se da su plaze divne, a to mi je najbitnije i da je voda lepa i cista... :love:

Kakve su cene?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da li iko ima iskustva ili zna kako mogu da dodjem do Mikonosa/Zakintosa u sopstvenoj reziji? Avionom.

Nas 15 putuje i najlakse bi bilo da mozemo da uplatimo preko agencije sa carter letom, ali je to nemoguce jer:

1) skoro niko od tih 15 ljudi ne zivi u Srbiji i letimo iz razlicitih zemalja

2) ponuda u agencijama je bozemesacuvaj (pre svega za Mikonos koji nam je opcija broj 1)

Hvala ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ma gde orgijam, ne znam ni kako cu da dodjem do njega. :lol:

A i idem sa strejt drugaricama. :opatica:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by jovanabeograd

Da li iko ima iskustva ili zna kako mogu da dodjem do Mikonosa/Zakintosa u sopstvenoj reziji? Avionom.

Nas 15 putuje i najlakse bi bilo da mozemo da uplatimo preko agencije sa carter letom, ali je to nemoguce jer:

1) skoro niko od tih 15 ljudi ne zivi u Srbiji i letimo iz razlicitih zemalja

2) ponuda u agencijama je bozemesacuvaj (pre svega za Mikonos koji nam je opcija broj 1)

Hvala ;)
Najjednostavnije iz Atine, ima najmanje 5 letova dnevno a cena je 50-70 evra u jednom pravcu. Uračunaj i 8 evra za metro do aerodroma.

Na ostrva je šteta ne ići brodom, izgubi se pola doživljaja. Pre nekoliko godina otvorena je luka u Rafini na istočnoj strani Atike, do bližih Kiklada, između ostalih i Mikonosa. Vožnje iz Rafine su kraće i jeftinije (otprilike isto koliko i avionom kad se uračuna čekiranje) a do luke se lako stiže autobusima iz centra.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Hvala ti puno, mada sam juce iskopala neke avionske karte. Aegean, Beograd - Atina - Mykonos povratna karta za 228 eura. Sto je sasvim okej, ako mene pitas.

Zato je JATom do Atine i Olympicom od Atine do Mikonosa i nazad nekih 600 eura.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da, to sam zaboravio da dodam, obavezno Aegean, Olympic je grcki Jat :( Lepo se provedi!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim kada bi sada otišao u Grčku - ostao bih tamo ceo svoj život. Ostatak života. Ne bih se pomerao odande.

Tebi se divim.
Korisnikov avatar
By Marvin
Vas 15 ide zajedno na more?!?!

:iskolacen: :shok2: :kesa:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars

Tebi se divim.
Kome, meni? Pa nisam bacio crni kamen za sobom, Grčka je tu poslednjih 5000 godina, može da sačeka još koju... A i lepo je malo živeti u uređenoj zemlji, za promenu. Sem toga, otvoreno priznajem da mi nimalo ne nedostaju leteće bubašvabe (ko ide na ostrva, nek se pripremi!).
Korisnikov avatar
By Mars
Ama ima da se uvatim sa letećim bubašvabama i IGRAM ovako!

''
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam koji klip radi pa sam pobrisao.
Originally posted by AngraMaina

Hihi, sa sve ružom među nogama :giggle:
Ne, nego kapljicama mora koje se presijavaju na mojim preplanulim mišićima...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
U redu je, SVatam te. Ama ne znam šta ću ovog leta, imam 5 kombinacija za Grčku a ne pravi mi se opet tura a la Camel Trophy, kao prethodnih godina...

U međuvremenu naiđoh na ovo, vidi što je lepo:

"Egej nije samo svetlost i more. Ulazi ljudima u srce, postane najpre jedan otkucaj, zatim još jedan, dok se ne pretvori u sve otkucaje srca. Ulazi u vene i postaje krv. Peče u krvi. Uvlači se u pamćenje i tu ostaje, neizbrisiv, sve do samrtnog časa. Egej te neprekidno zove i priziva sebi."

(I. Venezis)
Korisnikov avatar
By Mars
Editovao onu ružu među nogama...

:blush:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
:roflmao:

Je l' se ti to 'dentifikuješ sa ovim na 0:23? :)

''
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

"Egej nije samo svetlost i more. Ulazi ljudima u srce, postane najpre jedan otkucaj, zatim još jedan, dok se ne pretvori u sve otkucaje srca. Ulazi u vene i postaje krv. Peče u krvi. Uvlači se u pamćenje i tu ostaje, neizbrisiv, sve do samrtnog časa. Egej te neprekidno zove i priziva sebi."

(I. Venezis)
Istina, cela istina i ništa osim istine.
Korisnikov avatar
By Marvin
Angrice i ostali :angramaina:
Koje ostvro u Grčkoj je najbolje za penzionerski odmor?
I da bude zeleno (bar omanja šumica), i tiho, i da bude mirno i toplo more i da budu peščane plaže?

Krf?
Korisnikov avatar
By Mars
Jel bi malo i da obilaziš, onako penzionerski?
Čime ideš?
Znaš da voziš skuter?
Korisnikov avatar
By Marvin
Nije bitno kako se stiže, skuter se ne vozi, obilaziti svakako, još kad bi neki antičko nalazište bilo...
ali nećemo da preterujemo sa prohtevima :lol:

Šuma, tišina, pesak. I mirno more.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa za to ti je po meni Tasos. Psiho-turizam.

Pa il će da ti prija il ćeš da oboliš....od mira i tišine.

Meni je Krf divan jer je raznolik...ko je kako prošao ostavio je trag...Austrijanci, Italijani...a Grčka (giros, masline, retsina, saganaki i sve ostalo što će tebi da znači).

Šteta za skuter, mnogo je dobro. Ali rentiranje kola obavezno ako misliš i da vidiš nešto, ne samo da se psiho-odmaraš.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sve ti zavisi od toga kad ideš, najbolje bi rešio problem kad bi išao u junu, pre nego što se ona odvratna deca raspuste. Onda su ti sva ostrva penzionerska, ritmovi sporiji, vazduh prijatniji, i možeš da biraš gde ti se sviđaju plaže i zelenilo.

Zelena su jonska ostrva, Sporadi (Skijatos itd.), Tasos i još neka mestimično. Na Tasos idu dosta porodice, ali plaže su peščane, ima zelenila, mira i tišine, zvuči kao ono što ti treba.

Jonska ostrva isto odgovaraju opisu ali sa jonske strane (tamo gde su najpoznatije plaže) more zna da bude dosta živahno. Ali npr. Krf ima dosta istorije, što Tasos baš i nema.

Možda Samotraka? Ja nisam bio ali svi je opisuju kao mentalnu banju, mada se ne sećam šta su mi pričali za more. Jedna koleginica je nedavno objavila putopis -- slika koze i ispod nje natpis "traffic in Samothraki".

Razmotri i Simi, Tilos, Kiteru i Krit (Hania i okolina, Agios Nikolaos), nisu toliko zelena ali slove za mirne penzionerske destinacije, i prelepa su svako na svoj način.

Toliko za sad, ako se još setim javiću.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma...odi ti lepo na Mikonos u julu!

:D :P :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa sad, nije da ne planiram da nekad odem na Mikonos u julu :lol:

Oko te vrste odmora nema dileme. :tea:

( hvala na savetima... znači Tasos :yes: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!