Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir

Znaci UZAS!
Uopste ne volim ljude koji nose brojanice na ruci

smesni su mi, neoriginalni i nekako ih povezujem sa zatucanoscu...ne znam

a kao ogrlicu...to je tek - za mene - seljacizam na kub
dakle, necija vera je tebi seljacizam. stvarno uzas. :lepeza:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam se juce rasplakala kad sam videla ovu temu... Naime nosila sam crvenu brojanicu kad sam bila u drugom stanju. Postoji neko sujeverje da su trudnice i bebe suvise lepe i privlace poglede na sebe kojima ljudi mogu da ih ureknu i kad to ne misle a tek kad misle... Zato se nosi nesto crveno, za bebe moze i koncic kako bi crvena boja privukla prvo pogled i da bi se sva negativna energija ispoljila na tom predmetu. I tako sam ja stalno nosila crvenu brojanicu i kad sam je jednom zaboravila kad smo Loni i ja krenuli u setnju, krenuo je pobacaj :( Mozda slucajnost, ali kako se bas pogodise te dve stvari...
Korisnikov avatar
By ns.happy
dina, mora da si
Originally posted by Renoir

Znaci UZAS!
Uopste ne volim ljude koji nose brojanice na ruci

smesni su mi, neoriginalni i nekako ih povezujem sa zatucanoscu...ne znam

a kao ogrlicu...to je tek - za mene - seljacizam na kub
mislim, ne znam sta da ti kazem.:alikako:
Korisnikov avatar
By Dina
Hehe ne nosim brojanicu inace :D To samo u trudnoci a onda me i originalnost i sve drugo sem odrzanja te trudnoce bas i ne interesuje previse...
Korisnikov avatar
By tintily
uh... mnogo dugo sam gledala, tupo gledala u monitor razmisljajuci da li da uopste pisem ili ne , jer se bojim sta cu sve reci.
Ne razumem prvo ljude koji nisu u stanju da imaju misljenje, svoje misljenje o necemu . Dakle ne razumem i one koji navodno veruju u nesto a mukice ne znaju ni u sta. Dobijem napad besa kad mi neki "vernik" krene drzati pridike o mom ateistickom ubedjenju a ne ume da nabroji 3 manastira u zemlji, kamo li da zna zasto i u sta veruje. Svaka cast onima koji su suprotnost tome , koji svoju veru postuju i neguju. I mislim, slazem se sa nekim ko je rekao da je vera pomodarstvo u poslednje vreme.
Brojanice bi trebalo da sluze svrsi kao instrument pri molitvi. A po mom skromnom misljenju crkva je sve osim institucija kakva bi trebalo da bude. Ona bi trebalo da opstaje od priloga, pa bi opet po mom misljenju brojanice kakve god prodavali , trebali da poklanjaju uz mogucnost da narod ako je voljan ostavi prilog.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!