Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Bravo Uni!

off: ja sam mislila da je sasvim normalno biti autovan :lol: tek onda sam pocela da upoznajem ljude koji su presli 30tu,a nisu autovani,sto mi je stvarno bzvz.. (aj da razumem nisu autovani na poslu,ali svojoj porodici.. uzas)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Tungi

Ja sam se prvog dana jos na faxu outovao:lol:,pa me u Atrijumu "razapese" na krst zbog blasfemije,naime kolega jedan je isao uporedo i na filozofski i na bogosloviju:lol:...So,trebalo je da zavrsim viseci na terazijama,sa sve ispisanim blasfemijama na sebi:lol:
Mene već mnogi ne podnose i komentarišu samo zato što sam jedan od, do sada najboljih studenata, plus se družim sa devojkom koja je apsolutno najbolja.
Na predavanjima smo postali nerazdvojni, tako da nas sada ne podnose i prozivaju u paru...
Ne bih im dao zadovoljstvo da saznaju i da sam peder :smug:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa cek malo..Nije filozofski tako rigidan,drugacije je drustvo.Ja nisam imao,niti imam i sada problema da kazem,da se ustrucavam od bilo koga..Ko su uopste ti ljudi?Sta meni znaci da l ce on mene da proziva ili ne,da li ce da me mrzi ili ne...Vidjamo se na pojedinim predavanjima,ne druzim se ni sa kim sa fakulteta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisu mi ništa u životu, dakle nemam ni potrebu da im kažem deo svoje intime.
A pakosni su i bezobrazni samo zato što imam dobre ocene i učestvujem u svim diskusijama, i sve slušam, pratim, zapisujem... a što je najgore to sve rade iza leđa.
A kada im treba neka pomoć, mi sa najboljim prosekom smo prvi na listi za zlostavljanje!

Vrlo čudan izrod.
Mnogi nemaju stida, morala, niti pameti... vrlo opasna kombinacija.
By ~ Le Saint X ~
Hahaha
a to je cudo stvarno,drustvo sa faxa

elem,ja sam celom mom drustvu bio outovan

i secam se kada sam jednom paru rekao da sam gay
oni su bili u fazonu: Nemoj da lazes, Ali tebi se ne vidi, Jesi li siguran, Pa jel si vec imao odnose i slicno...

ne znam
ja nekako uvek polazim od toga da se to nekako vidi/primecuje

ali...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!