Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Boli me zub,..umirem! Help me!
Subota je :( ni jedan zubar ne radi..L od leka nemam u kuci!!!
Daj te mi neki "narodni" lek, sve prihvatam! Cak i da se nabodem, samo ne znam kako, takodje pod kojim uglom...:shamar:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sodu bikarbonu onako iz kesice sipaj na zub koji te boli,uz malo vode,drzi tako jedno vreme,osetices kako trne...Nesto kao anestezija.Meni je pomagalo.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Stavila, i sada cekam dejstvo. Hvalaaaaaaaaaaa Tungi!!! Ako me prodje, vodim te na sampite :D
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Kad smo vec kod zuba.. ahaha

this is my friend after she got her wisdom teeth removed...the drugs may have been a little strong

''

:D
Korisnikov avatar
By KiWi
Jebanje zuba ne preporučujem ... precenjeno je i često veoma bolno!

OnTopic: U filmu Žuta glavna akterka pomaže milicajcu tako što mu savetuje da šibicom nagori malo šećera i to miriše ... i pomoglo mu je ...na filmu. U seriji House, Gregori nas često podseća da jak bol uvek uništava još jači bol ... Zvizni se bejzbolkom po glavi ili prstima i tvoja zubobolja je prošlost!

Ipak, najbolje je da uzmeš 3% hidrogen, poubijaš sa njim sve bakterije u ustima, onda ga ispljuneš i oko zuba staviš pastu za zube ... kažu da pomaže (ne znam, samo nisam probao).
Korisnikov avatar
By bu
ako si iz beograda..imas privatnu ordinaciju mazestik u knezu..nisu skupi a odlicni su..rade svaki dan..a imas i dezunu zubarsku ustanovu..al sam zaboravila kako se zove :(
By Swanheart
zapali cigaretu, povuci dim i zadrzi dim u ustima kol`ko mozes
mojoj mami pomaze svaki put
Korisnikov avatar
By zozefin st
e ja sam cula, da je dobro da se drzi rakija u ustima, dok zub ne utrne, pa se ispljune,
utrne plus ubija bakterije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!