Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MageNe verujem.
Šta mislite... Jel ima ikakve šanse da se nađu ti monstrumi i privedu?
Originally posted by mrgudI njih sve treba ubiti
''gonicemo tebe'', odgovara mi pandur.
toliko.
Originally posted by XanaXSlažem se sa tobom... Užas koliko je to nehumano. Ali ubijanje zarad hrane i kolko tolko mogu da razumem. Ali ovo...
Sad bih se raspisao na ovo, tj. na taj stav "ubio bih ga, satro, otkinuo noge i sl." za onoga koji je osakatio i mučio životinju.
Neću previše, i naravno da mi je užasno sve to, i sam imam cucka; ali te prašnjave police po kojima su ljudi posložili životinje nikako da se malo izokrenu ili, barem, spale.
Eto, prošao je kršćanima Uskrs. Prepostavljam da je i među vama bilo onih koji su možda otišli u supermarket i kupili jaja, ili ih barem tako nabavljate?
Eh, pa priča o jajima, tim iz supermarketa, kreće s osplođenim jajima u inkubatorima, zatim jaj prolaze kroz nekakav stroj koji im (svima odreda) lomi ljusku, i pilići migolje van, odmah ih baca novi stroj u pokretnu traku gdje ih radnici na brzinu zakrenu i odrede spol - ženke nastavljaju, a muške se, doslovce žive baca u jednu fleysh-mašinu di ih drobi u hranu za ...
Uglavnom, kada kokice i prođu sve ovo, onda se mogu nadati da će im EU ili neka institucija dati pravo na valjda dod. 10 cm2 površine, budući da se u svojim kavezima, te nesilice ne mogu niti okrenuti, a ako zapnu nitko ne mari...
Originally posted by DirrtySlažem se, no ostavljam budućnosti da nas tj. naše nasljednike jednog dana iznenadi.
Jedno je mučenje zarad bolesne zabave, a drugo je ubijanje radi prehrane.
Mnoge stvari nisu humane, pa ni odnos čoveka prema čoveku često nije.
Štaviše, pojam humanosti je oduvek bio u velikoj meri čist ideal, gotovo nimalo povezan sa stvarnošću.
Originally posted by XanaXagree
(...) znam da među "flaming" biocentristima prošlosti i sadašnjosti ima totalnih looneyja, ali ideja kao ideja je , barem meni, ok.
Originally posted by MageAminokiseline se dobijaju iz alternativnih izvora,
Meso nam je potrebno: 8 esencijalnih aminokiselina ne možemo da sintetišemo, a pored AK ima tu i drugih supstanci koje su nam potrebne... za neke znamo, a za neke ne, ipak su biološke smeše izuzetno kompleksne i neispitane u potpunosti.
Originally posted by dukkehjemNije to tako jednostavno kao što ti misliš. Vitaminske tablete nikada nemaju isti kvalitet kao prirodan izvor vitamina i +ono najvažnije: još uvek se ne znaju SVE supstance koje su čoveku potrebne! Mi mesom uzimamo i supstance za koje ni ne znamo da su nam neophodne, kapiš?
Meso nam je potrebno: 8 esencijalnih aminokiselina ne možemo da sintetišemo, a pored AK ima tu i drugih supstanci koje su nam potrebne... za neke znamo, a za neke ne, ipak su biološke smeše izuzetno kompleksne i neispitane u potpunosti.
za vitamin B postoje obnovljive zalihe za narednih (u proseku) 5-6 godina, dovoljno jednom nedeljno uzimati tabletu jednu B vitamina i folne kiseline i nema brige do kraja zivota,
za proteine takodje iz alternativnih izvora (bademi napimer)...
Originally posted by unic0rnSlažem se, i mene su gricnuli par puta.
Najstrasnije od svega je sto taj problem sa lutalicama, a narocito agresivnim lutalicama postoji vec decenijama. Ovde svaki mesec izujedaju bar jednu/dve osobe koje ne uspeju da pobegnu kad ih pojure, ja ih znam bar jedno 5-6. A to sto vam chopori pasa koje gaje na okolnim gradilishtima diktiraju kretanje i preko dana, a narocito preko noci o tome ne treba pricati. Dodatna fora je sto ako setate psa drzite ga na uskom povocu i prelazite ulicu samo da bi bili na istoj strani kao oni. Najzabavnije je sto se razmnozavaju geometrijskom progresijom ko zechevi.
I svi znaju za ovaj problem, pa se reagovalo samo kad je bilo prvenstvo u kosarci (chuvena pricha sa brizhit bardo) i kada je jedan izujedao neku devojcicu pa su ga otrovali.
Naravno da ih ne treba kasapiti, zaboga, ni trovati ni sta god - ali vreme je da se obrati paznja na problem - jer ako ljudi i dalje budu uzimali stvari u svoje ruke ili cekali da neko bude izujedan onda stvarno komplet nismo normalni.
Originally posted by TungiTo jednostavno nije istina - magnezijum ne volim!
A volis i da smuckas sve moguce sumece?![]()
![]()
Originally posted by DirrtyDok je Željko Malnar bio pustolovo i putopisac...pa se vratio sa jednog od putovanja po Indiji...i zakačio neku zaraznu bolest...da nisu umeli nigde u Evropi i USA ni dijagnozu da mu postave, da mu kažu šta je...a njemu sve gore i gore...
Ali, ako ćemo govoriti o poštovanju života, i biljke predstavljaju živa stvorenja.
Jako je teško povući granicu šta se treba smatrati ubistvom.
Originally posted by MageBernard So je, na primer, bio vegeterijanac i za njega je vezana jedna fina anegdota... u intervjuu pred kraj svoje karijere se zalio novinarima kako mu svi prijatelji i lekari govore da ce umreti jer ne jede meso (tada je imao oko 70 godina). Povodom njegovog devedeset i nekog rodjendana pozvan je da da jos jedan intervju u kom su ga, izmedju ostalog, pitali sta je sa ljudima koji su mu govorili da ce da umre, a on je odgovorio "Vise nemam tih problema... poumirali su."
Originally posted by dukkehjemNije to tako jednostavno kao što ti misliš. Vitaminske tablete nikada nemaju isti kvalitet kao prirodan izvor vitamina i +ono najvažnije: još uvek se ne znaju SVE supstance koje su čoveku potrebne! Mi mesom uzimamo i supstance za koje ni ne znamo da su nam neophodne, kapiš?
za vitamin B postoje obnovljive zalihe za narednih (u proseku) 5-6 godina, dovoljno jednom nedeljno uzimati tabletu jednu B vitamina i folne kiseline i nema brige do kraja zivota,
za proteine takodje iz alternativnih izvora (bademi napimer)...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!