Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam...meni ni inače nije teško da se istripujem da je ispod neke kože/dlake/perja - čovek (dobrim delom i zbog toga što su sve moje životinje patile od tog poremećaja i duboko verovale da su ljudi, ili sam ih pa ja tako vaspitavao, nebitno...)...al ovo gore, kako ga pogledam u oči... Čovek unutra, definitivno. Svest.
Korisnikov avatar
By svejedno
Imam macku & kuce, jedni su od najboljih ljudi koje sam upoznao u zivotu ,)

..

Ovo mi jedino deluje kao remotely possible za ovog nesrecnika:

Slika

ma...uzas u s.s.
Korisnikov avatar
By Mars
Da...

Ma ja sam vidjao kučiće i na tri šape da trčkaraju, bez ove proteze...naravno da je hendikep, pokrivi im se i kičma ubrzo...ali bar imaju te zdrave noge. Sa ovom kujicom gore...ne znam.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jedina opcija da ovo kuce PREZIVI, je da se smisle te proteze (sto sigurno nije neko cudo inzenjeringa) i da ga neko vodi kuci i brine o njemu (sto bi bilo cudo)...sve ostalo...ne.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mars

Ne znam...meni ni inače nije teško da se istripujem da je ispod neke kože/dlake/perja - čovek (dobrim delom i zbog toga što su sve moje životinje patile od tog poremećaja i duboko verovale da su ljudi, ili sam ih pa ja tako vaspitavao, nebitno...)...al ovo gore, kako ga pogledam u oči... Čovek unutra, definitivno. Svest.
Da. Upravo. Izrazito ekspresivne ochi i celu glavicu taj lepi pas ima. Dusha mila. :(
a, slazem se da bi isto bolelo i da se desilo nekim izgledom manje lepim kuchetima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto je neko odsekao šape ovom psu ?
Može li to bilo ko da mi objasni ?
Šta je ovo kuče bilo kome skrivilo ?
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo malo ne kontam (nisam neshto razmishljao o ovim situacijama evo do sad) ta nece joj valjda morati da amputiraju sve noge pa onda te proteze koje vidim na slikama potpuno zamenjuju noge? bar je "sreca" u nesreci shto je ostala "samo" bez shapa, ne i celih nogu, valjda ce joj trebati protezice za shape, ne celih nogu. :neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam postoje li uopšte takve protezice za šape.
Na slikama koje je Mars postavio vidimo pse kojima fale samo prednje noge, tako da mogu da funkcionišu sa protezama, jer se odguruju zadnjim nogama, ali kako će se ovo kuče kretati kad nema niti jednu šapu ?
Korisnikov avatar
By svejedno
^ pogledaj link koji sam ja stavio. kappiram da to moze se napravi i samo za sape. ali samom na ulici, to mu ne bi znacilo nista.
Korisnikov avatar
By mrgud
nije bitno da li je u pitanju konj, pas, macka, mis, ptica, zaba ili zmija, niti da li je zivotinjica lepa ili ne - sve one imaju okice koje govore, koje ti uvek kazu sve.

ovaj kucov ce i sa protezama tesko prohodati, to je ono sto me plasi i boli. ti zglobovi su kljucni za hod cini mi se.
kad covek izgubi i jedan prst na nozi, mora iznova da uci da hoda. amputirana ruka ili dojka remete kompletnu ravnotezu tela, i iznova se uci kretanje, hod. to ce bolje umeti da objasni neko strucniji od mene, ja govorim smo ono sto sam u stvarnosti videla.

iskreno se nadam da ce ova kuca biti udomljena, i da ce se ipak naci resenje, ja nisam pametna.

sto se tice monstruma koji su to ucinili nesrecnoj zivotinjici, od srca im zelim da danima crkavaju u nekim jarcima kraj puta i budzacima, osakaceni, bespomocni, preplaseni, usamljeni, gladni, zedni, umoceni u sopstvenu mokracu, izmet i povracku.

...a onda se zgrozim i uzasnem nad samom sobom kad shvatim da moja misao moze da bude toliko pogana...

''nista ljudsko nije mi strano, ali mi je ponekad malo usrano'' (grafit)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mrgud

...a onda se zgrozim i uzasnem nad samom sobom kad shvatim da moja misao moze da bude toliko pogana...
Nemam taj problem. Ni sa delima, a kamoli sa mislima (jezik preskačem kao nepotrebnu fazu...)

Nadam se i ja da će pas da se udomi negde...ulica ne dolazi u obzir...

Šape...nemam pojma. Možda su se veterinari i sretali sa tim problemom tokom prakse, ili nešto po netu da nađu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jao boze :( Kako je swataka kucaaaa :(
Samo da moja mama ne cuje ovu vest ona ce se isto rastuziti najstrasnije.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam jutros plakala kad sam videla u novinama. :sigh: ovo moze da uradi samo sociopata. polomila bih mu i ruke i noge i glavu.
Korisnikov avatar
By castor
uzasno
debili
retardi
pridruzujem se zvezdicinim zeljama
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ISUSE BOŽE!

kosmička će pravda sredit stvar, mamicu im poremećenu i umobolnu.

agonija, strašno.
Korisnikov avatar
By Rei
:(

Bez rechi... Zhelim da se sklupcham :shrug:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Da svakojakih kretena ima znao sam i ranije, ali ovolikih - nisam ni sanjao. Očigledno je da jedna osoba to nije mkogla sam da uradi. Šta im je to pitomo kuče smetalo? Šta li se vrzmalo po njihovoj glavi da tako surovo postupe prema kučetu? Orka bi trebalo da se pobrine za to divno kuče...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by scout_finch

ja sam jutros plakala kad sam videla u novinama. :sigh: ovo moze da uradi samo sociopata. polomila bih mu i ruke i noge i glavu.
stopala i sake odseci... pa da ga stavimo pored tog jadnog psa.. Pa sta je taj jadnicak zasluzio tako nesto, kome je mogao smetati... Meni je samo zao sto ovde ne postoji animal rescue, ja bih bila prva koja bi radila za njih, zivota mi !
Pa da vidis, kada platis kaznu ili zavrsis u zatvoru zbog takvih stvari.. da li bi mogao tako nesto da uradis.... Sunce li ti jebem ! :barf:
Korisnikov avatar
By boy89
Zaista strasno. Ko je mogao to da uradi jednom psu, jednom zivom bicu. Nadam se da ce biti uhvacen i adekvatno kaznjen, mada za to sto je uradio nema adekvatne kazne (svaka je preblaga). Jos uvek ne mogu da verujem da se tako nesto desilo jednom psu. Nadam se da ce se oporaviti i da ce biti udomljen.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:placko: :placko: :placko:

Pociniocima je dovoljno odseci jednu saku, i to onu koju manje koriste (desnjacima levu, odnosno levorukima desnu). :ozbiljan:

Sasvim je dovoljno, ne bi vise sebi dopustili zlocin, a osetili bi patnju koju su naneli jadnoj kuci.
Korisnikov avatar
By mrgud
Originally posted by Black Lady

stopala i sake odseci... pa da ga stavimo pored tog jadnog psa.. Pa sta je taj jadnicak zasluzio tako nesto, kome je mogao smetati... Meni je samo zao sto ovde ne postoji animal rescue, ja bih bila prva koja bi radila za njih, zivota mi !
Pa da vidis, kada platis kaznu ili zavrsis u zatvoru zbog takvih stvari.. da li bi mogao tako nesto da uradis.... Sunce li ti jebem ! :barf:

[/quote]eh buduca sudijinice... ja kad kazem da sam pristalica uvodjenja fizickih kazni, to i mislim. opali coveka po glavi, otfikari mu jezik, prst, saku, udari mu zig na celo, po dzepu ga zvizni, i pride da odlezi koju godinu, pa da vidis... a vala i smrtnu kaznu treba uvesti. djubre se unistava a ne da se gomila i mnozi.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by mrgud
Originally posted by Black Lady

eh buduca sudijinice... ja kad kazem da sam pristalica uvodjenja fizickih kazni, to i mislim. opali coveka po glavi, otfikari mu jezik, prst, saku, udari mu zig na celo, po dzepu ga zvizni, i pride da odlezi koju godinu, pa da vidis... a vala i smrtnu kaznu treba uvesti. djubre se unistava a ne da se gomila i mnozi.

[/quote]Da da, takve ljude ako uopste nadju, stave na posmatranje... kao... jesi poremecen, jesi, ajde idi leci se.... UZAS !
Uvedene su kazne, ali za ljude... treba uvesti kazne za zivotinje... a u Srbiji to prosto tesko funkcionise...
Korisnikov avatar
By spliff
strashno

ko ovo moze da uradi psu, moze i detetu :snob:
Korisnikov avatar
By inga
Uh.. Jebo te...

Ma ljudi, kakvi zatvori i ludnice! To mi plaćamo! Em se bolesnici iživljavaju na slabijima od sebe, em ih mi kasnije izdržavamo.

Oko za oko, zub za zub, šapa za šapu. Svakom počiniocu uraditi ono što je on uradio svojoj žrtvi, a onda sve te krimose i bolesnike nabiti u rudnik da rade nešto korisno, a ne da se izležavaju po zatvorima o tuđem trošku.

Na kraju 18-osatnog rada u dubinskom kopu da vidim da li bi imali snage i volje i želje da se opet iživljavaju na nekome!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ne mogu da se rastuzim na ovo, a ni da se iznerviram...prosto mi bude toliko strasno da mi mozak pogasi sve zivo...kao kad padnes u nesvest od bola, na primer....e to...
Korisnikov avatar
By jukie
To je neko baksuz-dete uradilo :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!