Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ~bubi~
ne volim sto sam svastojeb zbog prokletih zbrka u glavi
Originally posted by Wintertako zbori tipicna tinejdzerka.
Originally posted by ~bubi~
ne volim sto sam svastojeb zbog prokletih zbrka u glavi
tako zbori tipična nju ejdž leca![]()
Jebes reprodukciju, nije to nas smisao (iako se ja jesam, jel`).......Pa to samo ako udjes u te krugove i trazis veze u njima ... ja recimo nemam pojma gde se okupljaju i gde izlaze lezbejke kod mene u Beogradu, koji su to krugovi i koje organizacije stoje iza njih. I nemam ni najmanju zelju da saznam. Cisto lez sam poslednjih 6 godina, imala sam nekoliko finih veza ali svaku sam zapocela i zavrsila sama, bez da mi neko daje vetar u ledja ili da znam da je ta zena bila sa nekim koga poznajem. To nikako ne bih mogla, draze mi je da startujem 20 strejt zena i da sve pobegnu i naljute se nego da budem sa nekom opstepoznatom
Meni je jedino zao sto su kliseizirane, sto su krugovi preuski, svi su sa svakim bili, ili je moja sadasnja bila sa tvojom sadasnjom ili moja bivsa sa tobom itd......
Originally posted by GalatejaE tako!
Volim.
Mogu da se žalim na socijalni položaj LGBT populacije i na još neke spoljne faktore, ali, u biti, osećam se lepo u koži koju nosim.
Originally posted by Zwezdica"Razumem te, zanimljiva si osoba, imaš kvalitet kao glazuru i plašt, ali što bi Šekspir rekao: mnogo buke ni oko čega."
Ne volim jebenu lezbejsku dramu u svakom mogucem pogledu! Lezbejke su u stanju da naprave od mrava slona i da im je svaki odnos protkan Sheksiprovskom dramom (ma jebes Shekspira i njega ste prevazishle, prevrce se chovek).![]()
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1717096#p1717096]maka napisao:[/url]zato sto se sve str8 drugarice tripuju da hocu da ih jebem!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!