Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By simarrgL*
ne volim sto sam svastojeb zbog prokletih zbrka u glavi
Korisnikov avatar
By krpica
mrzim shto sam lezbejka jer kad pochupam obrvu- niko ni da primeti ,od tih silnih brka (koje moram da imam ,jelte) .
niko ni da primeti a ja se tu muchim po sata..
Slika
Korisnikov avatar
By maka
zato sto se sve str8 drugarice tripuju da hocu da ih jebem! :smeh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ma super je biti lezbejka, stvarno neshto najbolje !
Korisnikov avatar
By maka
1. najverovatnije necemo imati dete s njenim ocima.
2. nikad necemo praviti dete
3. nikad necemo imati svadbu s prijateljima i porodicama. mene moj cale sigurno nikad nece predati drugoj zeni / kako smesno zvuci.
4. ne mogu da je poljubim na sred ulice ili dok sedimo negde u gradu,a pored nas se ljudi ljube i drze za ruke.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne volim jebenu lezbejsku dramu u svakom mogucem pogledu! Lezbejke su u stanju da naprave od mrava slona i da im je svaki odnos protkan Sheksiprovskom dramom (ma jebes Shekspira i njega ste prevazishle, prevrce se chovek). :hvala:
Korisnikov avatar
By jenny
...i zato sto nas ima saka jada :drama:
Korisnikov avatar
By bu
zato sto skoro svaka druga se bije ..svako svakog zna..i vecina glumi neko ludilo..tesko je biti normalan u ovom svetu
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim.
Mogu da se žalim na socijalni položaj LGBT populacije i na još neke spoljne faktore, ali, u biti, osećam se lepo u koži koju nosim.
Korisnikov avatar
By Elena
Jebes reprodukciju, nije to nas smisao (iako se ja jesam, jel`).......
Meni je jedino zao sto su kliseizirane, sto su krugovi preuski, svi su sa svakim bili, ili je moja sadasnja bila sa tvojom sadasnjom ili moja bivsa sa tobom itd......
Pa to samo ako udjes u te krugove i trazis veze u njima ... ja recimo nemam pojma gde se okupljaju i gde izlaze lezbejke kod mene u Beogradu, koji su to krugovi i koje organizacije stoje iza njih. I nemam ni najmanju zelju da saznam. Cisto lez sam poslednjih 6 godina, imala sam nekoliko finih veza ali svaku sam zapocela i zavrsila sama, bez da mi neko daje vetar u ledja ili da znam da je ta zena bila sa nekim koga poznajem. To nikako ne bih mogla, draze mi je da startujem 20 strejt zena i da sve pobegnu i naljute se nego da budem sa nekom opstepoznatom :sise: Ali svaka cast ko moze, divim se zaista. :up:

Meni ama bas nista ne smeta :balerina:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Galateja

Volim.
Mogu da se žalim na socijalni položaj LGBT populacije i na još neke spoljne faktore, ali, u biti, osećam se lepo u koži koju nosim.
E tako! :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Zwezdica

Ne volim jebenu lezbejsku dramu u svakom mogucem pogledu! Lezbejke su u stanju da naprave od mrava slona i da im je svaki odnos protkan Sheksiprovskom dramom (ma jebes Shekspira i njega ste prevazishle, prevrce se chovek). :hvala:
"Razumem te, zanimljiva si osoba, imaš kvalitet kao glazuru i plašt, ali što bi Šekspir rekao: mnogo buke ni oko čega."

"pozvala sam te na kafu, od toga si napravio "madam bovari". Samo jos ocekujem apotekara Omea."

Dakle, definitivno sam lezbejka! :lol:
By karen walker
volim u svakom smislu...samo mi malo smeta shto mora da se iscooliram kada sam sa njom,zbog okoline jelte,ali okay,nauchila sam vec...ali mogu da je grlim koliko hocu sve dok smo kao 'best friendice'...hehe...
Korisnikov avatar
By poison
Ma volim sto sam lezbejka....sve sto mi mozda i smeta je ipak jedinstveni i sastavni deo toga.

:pickme:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 7. strane. :lol:

Ont:
Zasto ne bih volela da budem lezbejka? Volim! :kosa:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
zato što kad kažem nekoj lezbejki koja voli kučiće kako ja volim mačke, obavezno prokomentariše- e, baš si tipična lezbejka.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

Ja bih bas rekla za kuce, jer su skoro sve u spasavanju i usvajanju kucica :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam nista, nego su me smorile sa njima.
Ima i napustenih ljudi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!