Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Играч кошаркашког клуба Нови Сад Ненад Грозданић, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи пре месец дана, преминуо је у Клиничком центру у Крагујевцу.

На Одељењу интезивне неге Клиничког центра Крагујевац, ноћас је преминуо играч кошаркашког клуба Нови Сад Ненад Грозданић (20).

Грознадић је задобио тешке повреде главе у саобраћајној несрећи која се пре месец дана догодила на делу аутопута код Јагодине.

Према речима доктора Радивоја Николића, директора Центра за Хирургију Клиничког центра, Ненад Грозданић је од тренутка несреће, животно угрожен, са тешким повредама главе, био прикључен на апарате за дисање.

У саобраћајној несрећи повређена су још петорица играча из Новог Сада. Тренер клуба који је задобио тешке телесне повреде налази се на лечењу у Клиничком центру у Новом Саду.

.....

последњи поздрав :(
Korisnikov avatar
By inga
Gle čuda! Još neko umro u Kliničkom centru Kragujevac.

Tom mučeniku je potpisana smrtna presuda onog trenutka kad su ga smestili u kragujevačku bolnicu.

Iz tog pakla ni zdravi ljudi ne izlaze živi, a kamo li neko kome je stvarno potrebno lečenje.:kosach:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by inga

Gle čuda! Još neko umro u Kliničkom centru Kragujevac.

Tom mučeniku je potpisana smrtna presuda onog trenutka kad su ga smestili u kragujevačku bolnicu.

Iz tog pakla ni zdravi ljudi ne izlaze živi, a kamo li neko kome je stvarno potrebno lečenje. :kosach:
Preteruješ. Ima tu i dobrih lekara.
Korisnikov avatar
By inga
Ajde prosvetli me! 16 godina sam živela u Kragujevcu i nemam NI JEDNO dobro iskustvo sa kragujevačkim zdravstvenim sistemom.
Korisnikov avatar
By Kiborg

Ajde prosvetli me! 16 godina sam živela u Kragujevcu i nemam NI JEDNO dobro iskustvo sa kragujevačkim zdravstvenim sistemom.
A ni kragujevački zdravstveni sistem sa tobom :lol:
By Ulix
Znao sam ga iz viđenja, imali smo zajedničke prijatelje. :(
Korisnikov avatar
By mitrandir

Jel si umrla tamo neki put? :lol:
Jbt, to je bolnica. Ne ideš tamo da se lepo provedeš nego da te izleče.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
aj bre i vi kvočke jedne
u 4 oka pa drobite o kbc-u i ostalim bakračima
isuseee

tuga, bože.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by mitrandir

Jel si umrla tamo neki put? :lol:
Jbt, to je bolnica. Ne ideš tamo da se lepo provedeš nego da te izleče.

Mojoj sestri je malo falilo da ode dva metra dublje u zemlju zbog "stručnosti" naših doktora.

U bolnicu više ne idem, po potrebi se lečim sama i bolje mi ide nego njima!
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ako jedan lekar pogreši, ne možeš da generalizuješ i kažes "Oni su neznalice i ovakvi i onakvi"
Nisam rekao da su lekari savršeni ni u KG-u ni u bilo kom gradu. Ljudi greše. Pa i lekari. Mislim da je najveći problem kod lekara to što njihovo obrazovanje prestane onda kad završe školovanje. Sretao sam i ja u KC svakakve debile, kojima ni bih dao ni kamen da čuvaju, ali i vrsne stručnjake.

Btw, nadam se da je tvoja sestra sad O.K.
Korisnikov avatar
By inga
Nije moja sestra jedini primer, ali je meni najvažniji.

Evo još nekoliko ljudi koji su neslavno prošli i pri tom ih sve znam lično, dakle nije rekla-kazala:

-zdrava trudnica došla na porođaj, a uz pomoć lekara ostala bez deteta i sama jedva preživela. Kad je rađala drugo dete išla je u BG

-opet zdrava trudnica (ovog puta je dete preživelo) je dobila sepsu i jedva preživela

-pogrešna dijagnoza- umesto hernia želuca rekli angina pertoris

-bespotrebna operacija slepog creva- u pitanju je bila cista na jajniku (inače, devojka je pre operacije bila na ultrazvuku)

-izraslinu na peti (koju je trebalo ukloniti) su samo otvorili i zatvorilii poslali dečka u BG

Ovde nije kraj, ali je dovoljno da potkrepim svoju tvrdnju.
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisu mu nasli iz prve dva polomljena rebra :sveca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!