Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Meni ipak zao njih. A simpa je bio predsednik, jos ima i brata blizanca, onako obojica mali podsecaju me na jedan crtani film sa patuljcima.
Ma ja mislim da iza ovoga stoji neko iz Ruskog vrha.
Garant ih je neko nagovorio da zajedno putuju, kao kriza je pa stednja goriva ovo ono.. Mislim da je pilot potplacen i da je iskocio pre pada aviona i da pre nego sto je stigla spasilacka ekipa sve namestio. Pa to su ljudi profesionalci, znaju oni kako se dobija rat u 21. veku. U nasem slucaju je bilo ''zavadi pa vladaj'' a ovo je sada nesto novo.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by jukie

Svi su išli istim avionom?
Nisu čuli za onu poslovicu "ne stavljaj sva jaja u jednu korpu"?
Pazi šta su izgubili od vojske

Gen. Franciszek GĄGOR - - Chief of General Staff of Polish Army
Gen. broni Bronisław KWIATKOWSKI - Operational Commander of the Polish Armed Forces
Gen. broni pil. Andrzej BŁASIK - Polish Air Force Commander
Gen. dyw. Tadeusz BUK - Commander of Land Forces of Poland
Gen. dyw. Włodzimierz POTASIŃSKI - Polish Special Forces Commander
Vice-admiral - Andrzej KARWETA - Commander Navy
Gen. bryg. Kazimierz GILARSKI - Commander Training Centre
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jebem ti ja drzavu koja kao predsednicki avion koristi usrani Tupolev 154. Mada koliko vidim prvi rezultati istrage pokazuju da je za udes kriv pilot koji nije poslusao savet kontrole leta da ne sleti na aerodrom u Smolensku jer je bila gusta magla. Kad se neko pravi pametan....
Korisnikov avatar
By confinatti
I jos jedna stvar.Na put najvisi drzavni vrh jedne zemlje nikada ne ide JEDNOM LETELICOM vec sa dve ili tri upravo iz bezbedonosnih razloga!
Korisnikov avatar
By Stripi
Koliko sam ja pročitao, nije pilot kriv, nego baš ti političari koji su od pilota tražili da sleti tu di je sletio.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Stripi

Ako iko prednjači po lošem izvještavanju iz Varšave onda je to HRT :smeh:
Gledam - ne verujem. Jel on zna da je to bio izveštaj ne za radio nego TV?!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by mythe
svasta :( kakav necovjek :(
Da, baš. A Kazcynsky je bio takva duša od čoeka.
Originally posted by Mars

Gledam - ne verujem. Jel on zna da je to bio izveštaj ne za radio nego TV?!
Mislim da ovaj lik uopće nema pojma. Inače je izvestitelj Večernjeg lista, no svejedno je prestrašno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Rei
Originally posted by Nbegi

To je božja opomena katoličkoj Poljskoj :lol:
Najbolji komentar ever :lol:

:fancyklap:
Iskreno, i ja se pitam kako ovu tragediju tumace ti svi poboznici Poljaci...
Sta ja znam, ne mogu da budem dovoljan licemer pa da kazem da sam se nesto potresla, generalno me boli shiljak za desavanja iz sveta, a kako se radi o ultra-desnicarskom, homofobnom diktatoru, boli me i drugi siljak.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina

Iskreno, i ja se pitam kako ovu tragediju tumace ti svi poboznici Poljaci...
Neka bude volja Tvoja. Tako se to tumači. :B

Niko nije besmrtan, a sa samom verom nema nikakve veze ako taj čas dođe u (šta znam) zapaljenoj pa srušenoj crkvi ili sinagogi ili stampedu vernika u Meki.

Inače bi svi bili nstant vernici i verovali, a to nije dobro.

:B
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo mi je zao tri progresivna politichara tj. jedan politichar i dve politicharke koji/e su poginuli/e uz kaczynski-jevu svitu i zbog njegove tvrdoglavosti.

to su: Jerzy Andrzej Szmajdzinski, Izabela Jaruga-Nowacka i Jolanta Szymanek-Deresz. To troje su bili chlanovi Lewice ugrupowane i vechna im slava.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Tužni dani za Poljsku. Neka je laka zemlja svima preminulima.
By mythe
Originally posted by Vel boy

samo mi je zao tri progresivna politichara tj. jedan politichar i dve politicharke koji/e su poginuli/e uz kaczynski-jevu svitu i zbog njegove tvrdoglavosti.

to su: Jerzy Andrzej Szmajdzinski, Izabela Jaruga-Nowacka i Jolanta Szymanek-Deresz. To troje su bili chlanovi Lewice ugrupowane i vechna im slava.
tipicno za tebe, tvoj crno-beli svet :(

i onda kazes da si tolerantan, da si se prilagodio vrednostima zapadne civilizacije...a inivo svesti i tolerancije ti isti kao kod nekog seljaka iz Hercegovine...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Vel boy

tipicno za tebe, tvoj crno-beli svet :(

i onda kazes da si tolerantan, da si se prilagodio vrednostima zapadne civilizacije...a inivo svesti i tolerancije ti isti kao kod nekog seljaka iz Hercegovine...
je li ovo ti pokushavash da samnom stupish u neki kontakt or what? :noob:

dakle, ja sam jasno rekao prvim mojim postom na ovu temu da mi je zao obichnih poljskih ljudi koji poginushe u ovoj avionskoj nesreci tj. zao mi je chlanova porodica tj. potomaka tih koji su bili ubijeni pred Dr. Sv. Rat u toj Katyn-skoj shumi.
drugim mojim postom, kojeg ti napade, sam rekao kojih od politichara koji poginushe mi je zao.
k'o shto vec rekoh prvim mojim postom na ovu temu, kaczynskog i njegove pristalice ne zalim jer je/su bio/li virulentno antigejni, kapriciozni, tvrdoglavi, bezosecajni....... takodje tamo rekoh da se ipak mogu pomoliti Bogu da kaczynskom i njegovim pristalicama oprosti te grehe jer, recimo, nisu znali shta chine.

shta u tome ima u "nivou svesti i tolerancije kao kod nekog seljaka iz Hercegovine"?? :trep: zar se vrednosti zapadne civilizacije mere po podrzavanju i zaljenjem za kaczynskim i njegovim pristalicama?? :pokazuje: :smeh:
dalje, zar ti ja nisam vec rekao, mythe, da bar kad se meni obracash, da se suzdrzish od tvojih rasistichkih po geografskim lokacijama uvredljivih etiketa? zashto ih nisi upotrebljavao, kad toliko volish da generalno vredjash Hercegovce, Crnogorce...., za npr. bandica vec si svom tvojom sirovinoshcu (tako da kazem) agitirao za njega?
toliko pitanja mythe, ali, veruj, od tebe ne trazim nijedan odgovor na njih, vec :odbij:
By mythe
Velboy says - "k'o shto vec rekoh prvim mojim postom na ovu temu, kaczynskog i njegove pristalice ne zalim jer je/su bio/li virulentno antigejni, kapriciozni, tvrdoglavi, bezosecajni....... takodje tamo rekoh da se ipak mogu pomoliti Bogu da kaczynskom i njegovim pristalicama oprosti te grehe jer, recimo, nisu znali shta chine"

a koji to politicar nije kapriciozan, tvrdoglav i bezosecajan??? Mislim, po tom pitanju svi su oni isti. Uzgred, i ja ne kazem da nesto posebno zalim Kaczynskog (kao ni neku drugu osobu koju nisam licno poznavao), ali mi kultura i obrazovanje nalazu da izrazim, makar i kurtoazne "osecaj zaljenja". Plus sto ne treba zaboraviti da je isti bio jedan od lidera pokreta Solidarnost s pocetka 80ih, kada se za tako nesto islo u zatvor, a vala moglo dobiti i metak u celo. Svaki covek ima i dobrih i losih strana, tako i Kaczynski.
Korisnikov avatar
By Vel boy

a koji to politicar nije kapriciozan, tvrdoglav i bezosecajan??? Mislim, po tom pitanju svi su oni isti.
to je tebi i tvojim istomishljenicima mozda tako.
ja i moji istomishljenici vrshim/o nadziranja, merenja, gradacije, vaganje...... bazirane po chinjenichnim materijalima medju politicharima. svakako da ni bilo koji politichari nisu savrsheni, ali velikih razlika moze biti i ima.

Uzgred, i ja ne kazem da nesto posebno zalim Kaczynskog (kao ni neku drugu osobu koju nisam licno poznavao), ali mi kultura i obrazovanje nalazu da izrazim, makar i kurtoazne "osecaj zaljenja". Plus sto ne treba zaboraviti da je isti bio jedan od lidera pokreta Solidarnost s pocetka 80ih, kada se za tako nesto islo u zatvor, a vala moglo dobiti i metak u celo. Svaki covek ima i dobrih i losih strana, tako i Kaczynski.
ja sam izrazio ne samo "kurtoazni osecaj zaljenja" (tek to bi vishe bilo kao licemerje.....), vec i iskrene osecaje zala zbog poginulih potomaka tj. chlanova porodica ubijenih u Katyn-skoj shumi, a koji su ishli u subotu samo da odaju pochast kao i iskrene osecaje zala zbog pogibije troje progresivnih poljskih politichara.
da idem da govorim da mi je josh zao i kaczynskog i njegovih pristalica, bilo bi ne bash iskreno i licemerno.
u vezi Solidarnosti, svaka chast za njihove otpore totalitarizmu, medjutim, nazalost mnogi i iz te Solidarnosti su pokazali u novije vreme da nisu neshto puno bolji od onih protiv kojih su se borili.........
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovome nema kraja :iskolacen:

Zamenik poglavara Protestantske crkve u Poljskoj Mječislav Cheslar poginuo je u automobilskoj nesreći dok se vraćao sa sahrane poljskog predsednika Leha Kačinjskog, saopštila je danas Protestantska crkva.

Crkva je, u saopštenju objavljenom na veb-sajtu, navela da je Cheslar (60) poginuo sinoć blizu grada Lođa, preneo je Rojters. Policija je potvrdila udes, ali nije navela nikakve detalje.
By mythe
ma ja ustvari mislim da je za sve ti kriv Slobodan Milosevic ili mozda Radovan Karadzic :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!