Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By disaster blue
:lol:
naravno :D

i da razjasnimo nesto.. fancy znaci otmeno... tako da se u nasem smislu, tj. u nasem jeziku veoma pogresno upotrebljava...
kad kazes fancy mene prvo asocira ta rec na sljastece, zlatno, srebrne nijanse - grandovke :lol:
dakle ne oblacim se tako :pucaodsmeha:

ali moderno da.. mislim da :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Naravno, :opatica: je uvek u modi. Cak je Koko Sanel krala od opatica. Crno-belo rules. :saint:
Korisnikov avatar
By confinatti
nisam fensi sta god da to znaci ali sama rec mi zvuci jako pederski
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepo je pratiti modu i biti fensi, ali nekad treba odoleti porivu da se navuče na sebe nešto što je u datom momentu modni hit, iz objektivnih, a i subjektivnih razloga.
Zara je, recimo, izbacila ove nove muške pantalone sa " kesom " između nogu ( kao Milan Stanković što fura ) , ja se napalio da kupim sebi jedan par, probao ih i počeo da se smejem kad sam se pogledao u ogledalo u prodavnici.
Odustao sam od kupovine tih " dimija ", ofkors, nego sam kupio klasične farmerice sa uskim nogavicama.
Korisnikov avatar
By antibiotic
svi bi fancy, a na kraju ipak ispadne dosadno, a i retko kome sta stoji od ponudjenih "modnih hitova".

Elem, volim da vidim kad nesto lepo, interesantno i elegantno nekom fino stoji.
Problem je sve dok ne progovore - ako progovore, jer mnogi su arogantni i ignorantni pa odecom samo dopunjavaju svoju prazninu i skrivene komplekse, zamenjuju za druge vrednosti koje ne poseduju.

Pokazivanje i dokazivanje marke i cene je po meni - dziberski, neukusno, smarajuce, za sirotinju koja se konacno malo leba najela, ako se stvarno najela. A ako ih pitate zasto to rade kazu "zato sto tako vole"...misim....
By Kala
nix fensi! elegantno mozda al ne fensi
By Hans
Mislim da "fensi" znaci obuci se tako da na svakom komadu necije odece stoje printovi, aplikacije, na kaisu je snala, patike su pretrpane detaljima i bojama. Fensi se razlikuje od otmenog i svedenog. A kako? Cilj je nositi tri boje ili cak dve na sebi a da pritom nista ne otkriva tu marku bilo koja ona bila. Ne bih rekao da sam "fensi" u tom kontekstu, ali su mi bitne dobre farmerke i dobra obuca. :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ti si bre emo, a oni su svi fancy.... dakle, jesi :p
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Nisam. Ali, ako o nečemu vodim računa, to su kvalitetne farmerke i obuća... :)
Korisnikov avatar
By m..
Njet. kombinujem nespojivo :lol:
Korisnikov avatar
By James.
Ne!
Ali znam dosta ljudi koji jesu i ne smeta mi to kod njih.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!