Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dobro je, poceo sam da mislim da sam glup da razumem to :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
@Mrgud

ALi pazi...druge reklame iz tog istog ciklusa - imaju poentu: trpaju ljudi svakojako djubre, hemikalije, fiziološke nusprodukte u usta...a onda iskoči ona plavojka na kraju i kaže im (nam) da uzmu Orbit i sve će biti u redu.

Ali ova je još na početku svesna da ga NEMA i opet ono radi.

Ne razumem.

@VU

Ma žena je izgleda samo retard, ništa više.

Dok ne dodje neko pametniji od nas da nam objasni, to je jedino objašnjenje...
Korisnikov avatar
By mrgud
pa zato sam i stavila tu reklamu - zato sto je skroz nenormalna i ne znam sta joj je poenta :)

Mars, ti to meni tepas, ili se to odnosi na zenu iz reklame? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nisam marketinški stručnjak, daleko od toga...ALI...ako se u kadru pojavi jedan proizvod...a kasnije lik u reklami radi ono što radi...za moju pamet to je poruka: žvaćite ORBIT i bićete podjednako nenormalni kao i ja.

Lepo su zaokupili moju pažnju da odgledam do kraja i sve...ali je finalni udarad izostao...ono da kažeš da je - genijalna.
Korisnikov avatar
By confinatti
Aspartam se stavlja u sve i svasta dragi moji!
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Tungi

Pa da, mozda te pre toga lupe negde kola, padne saksija na glavu, okliznesh se u kupatilu, pojede lav na Safariju... :lol:
A mozda dozivish i 120, pa ti se jednostavno smuchi zivot na kraju. :P
Korisnikov avatar
By Tungi
E o tome i ja stalno pricam...:hail2:
Korisnikov avatar
By bothways
Wikipedia kaze:

Although some political activists, conspiracy theorists, and a few medical researchers have questioned the safety of aspartame,[3] the most recent medical review on the subject concluded that "the weight of existing scientific evidence indicates that aspartame is safe at current levels of consumption as a non-nutritive sweetener."[4]

Preporucio bih malo detaljnije informisanje pre sirenja FUD-a.

Reference:
[3]:http://www.nytimes.com/2006/02/12/busin ... wanted=all
[4]: Magnuson BA, Burdock GA, Doull J, et al. (2007).
Korisnikov avatar
By maka
a šta da zvaČem

stars?! :smeh:

:plavuso:
Korisnikov avatar
By bothways
Ali da, bez svojih Orbit zvaka ne mogu! :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jest' fakat,kako sam tu neminovnost mogao da preskocim:roflmao:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Wiki kaže ovo:
In 1999, FDA officials described the safety of aspartame as "clear cut" and stated that the product is "one of the most thoroughly tested and studied food additives the agency has ever approved."
Korisnikov avatar
By nsc
sta, ostale zvake kao ne sadrze isti?
By str00ja
A jos da su samo zvake... Najjace da sad izbegavamo orbit i koka kolu, a ovamo ga ima u 85412694 drugih namirnica. I kamo srece da je to jedini problematican sastojak... Bilo bi super da su mi sve nutritivne brige resene izbegavanjem aspartama.

Mislim, na kraju ispadne najpametnije jesti samo svezu organsku hranu, lepo je neko rekao - klonite se svega sto je u ambalazi, samo sveze! Ali deder da vidim koliki procenat ljudi ce se toga pridrzava danas i ovde.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Rei

E pa ako je preuzet sa neta, onda mis'im stvarno. Ljudi, izbegavajte aspartam.

Ko je unosio aspartam u svoj organizam pod hitno neka se lechi gledajuci u ovu tachku:

.

Ova metoda je zabranjena u USA ali je veoma preporuchena od strane EU! Mozhete je koristiti neogranicheno (!).

Ovaj zdravstveni savet je preuzet sa neta.
iscasio sam kuk od smejanja.

nego statuse nemoj da se lozis na aspartam previse. on jeste stetan, ali za jednu popusenu cigaretu mozes da sazvaces 18 tona orbit zvaka pa da dodjemo na isto.
Korisnikov avatar
By mrgud
pa da sprinter

bas sam htela da pitam sta mi udisemo svakodnevno po bgd i ostalim gradovima:kosach:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Sprinter

nego statuse nemoj da se lozis na aspartam previse. on jeste stetan, ali za jednu popusenu cigaretu mozes da sazvaces 18 tona orbit zvaka pa da dodjemo na isto.
Не пушим цигарете, не пијем.... не користим дроге,
водим здрав живот :)

А да обавезно напомињем да ми пушење СМРДИ и одвратан је осећај када неко мсрди на дувански дим и цигарете... бљак... ајде капирам непушаче, силом прилика им се гардероба умирише на дувански дим, али задах из уста после цигарете... одвратно, смрди, потсећа на канализацију ....фуј
Korisnikov avatar
By blabla54380
nema veze sto ti ne pusis, hocu da kazem da aspartam nije arsenik. treba ga izbegavati, ali zvakajuci orbit zvake koje sadrze aspartam sigurno neces oboleti, pa jos i umreti.
Korisnikov avatar
By Mage
Ma aspartam je samo vrh ledenog brega. Kada bi znali za koje se sve supstance sumnja da su štetne, ne biste ništa ni jeli ni pili, a onda bi ste svi pocrkali od glađi i žeđi.

Kao drugo, istraživanja tog tipa je vrlo teško sprovesti jer je jako teško izolovati ostale faktore koji su neminovni.

Tako da vam je lepo preporučujem: žvaćite žvake i opustite se, umreti se mora, a postoji zilion stvario koje će vas ubiti pre no Orbit ;)
By dukkehjem
Originally posted by mitrandir

Wiki kaže ovo:
In 1999, FDA officials described the safety of aspartame as "clear cut" and stated that the product is "one of the most thoroughly tested and studied food additives the agency has ever approved."
To sto su ga proglasili bezbednim je samo zarad ostvarivanja profita, posto ga ima u gotovo svim diet/sugar free proizvodima. Cak ga ima i u "tren seceru" za dijabeticare.
Beli secer je nezdrav, ali manje stetan od aspartama, smedji secer je manje nezdrav od belog, dok je crni secer najzdravija varijanta kao zasladjivac (pored malteksa i prirodnog meda).
Elem, zvakanje zvaka moze samo po sebi biti kancerogeno, posebno na prazan stomak, zbog lucenja kiselina u zeludcu.
I na kraju, sto se aspartama tice, izbegavam ga, tj. nije mi nesto ni tesko da ga izbegavam posto ne konzumiram "hemiju" :D

Nisam siguran koliko je podatak tacan, ali mislim da aspartam moze da prouzrokuje i multiplesklerozu?
Korisnikov avatar
By blabla54380
i vitamini, recimo vitamin A moze da prouzrokuje opadanje kose.
By dukkehjem
previse vitamina niposto nije dobro, ne znam za opadanje kose, ali sa vitaminima pazljivo... bar zbog avitaminoze....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!