Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MarsA usput imali i čast da joj pljunu u lice.
pa do stajanja na Trgu Republike i Knezu sa transparentom "Da, to sam ja, Katarina Rebrača, lopov" gde bi ljudi prilazili i davali neki dinar koji bi stvarno bio korišćen u humantirane svrhe.
Originally posted by SprinterApsolutno se slažem sa ovim.
...necu da patetisem, ali meni je zao sto pojedinci ne shvataju da se ovim unistava ona esecncija ljudskosti koju moramo da stitimo i zastitimo maksimalno....
Originally posted by *deni*Vidi stvarno, smajli
Originally posted by Sprinterma, sve cool, samo sam mislio da se treba nekim redom ici, kad je osude sa svim dokazima, onda ok, ovako, mozemo da hejtujemo ideju da neko orobi fond namenjen bolesnima, to svi zdravorazumski ljudi osudjuju, ali sta ako je ona nevina?
a ti ostavljas mogucnost da je cela ova akcija policije pokrenuta i sprovedena da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju nesporazum? da je psihopata u pritvoru koliko je u pritvoru zbog radi ispijanja kafe. krupna je ovo afera da bi se poistovetila sa nekim sitnim malrverzacijama opstinskog odbornika mesne zajednice barajevo II, ai nije reality show. na kraju, zar stvarno neko u ovoj zemlji i dalje veruje da su ovakve stvari moguce bez pomoci i podrske nekog dela drzavnog aparata? u koj dimenziji zive ljudi koji veruju da vlast godinama nije imala pojma za sarice etc. dajte da se uozbiljimo![]()
necu da patetisem, ali meni je zao sto pojedinci ne shvataju da se ovim unistava ona esecncija ljudskosti koju moramo da stitimo i zastitimo maksimalno. nisu pare problem, ta deca su se verujem snasla na drugi nacin. ovo je nesto sto drustvo mora jasno i najostrije da osudi, jer smo mi danas odgovorni za ono kako ce se ljudi ponasati sutra. i ja nekako osecam tu odgovornost, prema ocuvanju te esencije, da se ova sta? likvidira.![]()

Originally posted by Sprinterne pratim bas, moram priznati... a ko moze da tvrdi da joj nije namesteno?
ns hepi, bojim se da se ne razumemo. iz ovakvih afera ljudi ne izlaze nevini. na kraju krajeva, ne znam da li si dovoljno citao sve clanke na ovu temu, ali vec postoje crvsti dokazi koje je policija prikupila. ne bi cela ova akcija pokrenuta da bi na kraju bio nesporazum. jednostavno to tako ne funkcionise. a to sto je njena keva bila mozak operacije katarinu ne vadi ni malo, dakle jedina okolnost u kojoj bi ona mogla biti oslobodjena krivice jeste mentalno zdravlje.
Originally posted by *deni*I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...
Priznajem da bih.
Radio bih sa njih dve svakodnevo, sve dok im se iz fundamenta ne promeni sistem vrednosti u glavi i onda bi postale prave humanitarke i pre svega čestite žene.
Mišljenja sam da je njih prilika pokvarila, jer prilika stvara lopova i samo ih treba staviti u zdravu, nekriminogenu sredinu uz rad i da vidiš kad plemenitost pokulja iz njih.
![]()
Originally posted by *deni*jao dzeni, da te nema...
Priznajem da bih.
Radio bih sa njih dve svakodnevo, sve dok im se iz fundamenta ne promeni sistem vrednosti u glavi i onda bi postale prave humanitarke i pre svega čestite žene.
Mišljenja sam da je njih prilika pokvarila, jer prilika stvara lopova i samo ih treba staviti u zdravu, nekriminogenu sredinu uz rad i da vidiš kad plemenitost pokulja iz njih.
![]()
Originally posted by Sprinterma, cinjenica je da smo svi mi isfrustrirani ponekad... a i ima malo te ljudske potrebe da se mrzi neko ko je lep, pa da ga jebes...
da, bice da sav taj gnev dolazi od ruznjikavih tinejdzerki i neuspesnih sredovecnih usedelica, koje samo cekaju ovakve prilike da isprazne svoje frustracije![]()
Originally posted by ns.happyprocitaj tekstove na sajtu blica imas sve, ako hoces da ti bude jasnije.
ne pratim bas, moram priznati... a ko moze da tvrdi da joj nije namesteno?
Originally posted by ns.happyslazem se. ali svesti sad na ljubomoru ili neciju frustraciju je smesno.
ma, cinjenica je da smo svi mi isfrustrirani ponekad... a i ima malo te ljudske potrebe da se mrzi neko ko je lep, pa da ga jebes...
Originally posted by castorZato što im je neko čuvao leđa. Ko zna šta se tu desilo, kome su stale na žulj, pa se odjednom sve obelodanilo.
Mene nervira sva ova frka.
Odjednom u svim novinama pisu o prevarama koje su ona i njena mama ucinile.
Kako su sad dosli do tih informacija? Kao nisu ih znali ranije...
Originally posted by ns.happyNaravno da je nemajka.
Originally posted by *deni*jao dzeni, da te nema...
Priznajem da bih.
![]()
![]()
inace, ja vise sad hejtujem njenu kevu koja pokusava da se izvuce prebacujuci odovornost na ketrin. pa gde je ona romanticna predstava majke koja bi preuzela sve na svoja pleca i zrtvovala se zbog cerkine srece? to nije majka, to je nemajka! jebem joj sve, sprdila tolike godine i umesto da to nesto zivota provede u udobnoj keliji, a da njeno dete, njena zenica, prozivi zivot kako joj je namenila na rodjenju...
Originally posted by ns.happy
ma, sve cool, samo sam mislio da se treba nekim redom ici, kad je osude sa svim dokazima, onda ok, ovako, mozemo da hejtujemo ideju da neko orobi fond namenjen bolesnima, to svi zdravorazumski ljudi osudjuju, ali sta ako je ona nevina?meni smeta to nekriticko ponasanje prema bilo kojoj vesti. mene ne bi iznenadilo da je ketrin bila samo jedna glupacica koju je majka zajebala. na kraju krajeva, istu tu ketrin smo svi ovde vorsipovali do imbecilnosti zbog emisije u kojoj je gostovao paki. a sada je svi mrzimo do koske. mislim, 'ajmo negde da nadjemo meru..
slazem se da ovo nije mogla da izvede bez pomoci nekog ko je na vlasti.
dakle, ako dokazu i ona bude kriva, onda je jebite, radite sta 'ocete sa njom, do tada, ona je samo osumnjicena...
off - meni cela ova prica zvuci sasvim neverovatno, ne mogu poverovati da neko toliko nema obzira... prica je grozomorna...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!