Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Student Romejn Kvin (19) novi je gradonačelnik grada Rajs Lejk u Viskonsinu.

"Ne mislim da su godine važne, važan je plan i aktuelna pitanja", rekao je mladić, koji je na izborima osvojio 53 odsto glasova.

Građani su bili oduševljeni kada su gradonačelnika dan nakon izbora videli kako u papučama i šorcu po ulicama skuplja promotivni materijal i reklamne plakate.

"Narod želi nekoga ko je ponosan da bude na čelu grada, ali je skroman i shvata da nije iznad ostalih građana", rekao je Kvin.

U svojoj kampanji, on je obećao da će poraditi na smanjenju poreza, smeniti gradsku administraciju... Međutim, glasove je "kupio" zalaganjem za očuvanjem drvoreda na ulicama Rajs Lejka.

Stanovnici su se bunili kada je grad odlučio da ukloni staro drveće, i napravi širi trotoar.

"Bilo je vreme za promenu, a možda ovaj mladić znači upravo to", rekao je Del Henson (78), koji je glasao za tinejdžera.

Ni ostale u Rajs Lejku ne brine što gradonačelnik još uvek, prema američkom zakonu, nije punoletan.

"Važno je da je predan i pametan, sigurna sam da će se snaći", rekla je meštanka Džoen Eriskon.

* Vrlo interesantna vest. Dobro bi bilo čuti vaša mišljenja o tom izboru, a još zanimljivije bi bilo da čujemo šta bi bio vaš program kada biste postali gradonačelnik Beograda.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto.

Kad pomisle da poseku drveće - bar su iskreni šta je u pozadini te sumanute ideje: proširenje trotoara.

A neki drugi to spreče. Simpl ez det.

Ali oni nemaju Đilasa...i zato će propasti taj Viskonsin.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Tinejdzeri su dvolicni i za odredjenu kolicinu novca rade sta hoces :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Grad ima manje od 10 000 stanovnika.
Sigurno je većina stanovništva jako matoro, pa je bolje i previše mlad nego senilan?

Ne bih rekao da je dobar izbor.
Šta dete od 19 godina može znati, sem onoga što je umislilo da zna?
Da je završio fakultet, pa da možeš da kažeš da je donekle osposobljen i obavešten...

Ali grad je bio nebitan i pre njega, a ostaće i posle njega.
Korisnikov avatar
By nsc
a koliko je neobavestenih, neosposobljenih i za zivot nesposobnih sa fakultetom, to je u ovoj zemlji vise nego poznato
By Swanheart
ja bih 2 dupla chizburgera prazna, jedan CBO samo sa piletinom, slaninom i kackavaljem, veliki pomfrit, jedan sladoled sa duplim prelivom karamele i veliku kokishku :kingkong:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!