Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Mars

Sama reč FEJSBUK počinje žestoko da me nervira i počeću, kao i sa nekim mestima, sa nekim ljudima, tv programima... - da se realno i virtuelno krećem isključivo tamo gde nema šanse da se sa njom sretnem. Pa ma koliko skučen taj prostor bio.
Volim te!!

Aj me sad dodaj tamo. haha :)
Korisnikov avatar
By poison
Nisam, a i zasto bih bila.
Moja stvar.
Ko treba da zna , zna, ko ne treba da zna zasto bi znao .

:)
Korisnikov avatar
By Loni
Naravno da sam autovan, ali sa lažnog profila :-(

Na pravom mi ne stoji skoro nijedan podatak.
Jednom sam bio u dilemi da stavim da sam zainteresovan za oba pola jer sam to primetio kod moje udate sestre i još nekih strejtaša.

Jednog sam pitao. Kako to da ti stoji INTERESTED IN MEN?
On mi je odgovorio - Pa da ali dole sam označio FRIENDSHIP i još 3 stavke.

Dakle to pitanje na fejsu u stvari nije ono što mi mislimo da jeste.
Seksualna orijentacija je samo kad staviš INTERESTED IN RELATIONSHIP ispod označenog pola.
U suprotnom ništa ne znači jer samo hoćeš druženje.

No eto, u praksi je to postalo orijentacija.

Iako nisam autovan, zaista prihvatam sve. Imam sve gej aktiviste u prijateljima, nekoliko transvestita. Danas sam jednoj od njih poslao zahtev za prijateljstvo.

Mada se generalno koljem s Popajem na forumu po pitanju TAKTA i POŠTOVANJA SAGOVORNIKA,
moram da ga pohvalim u pogledu STAVOVA.

Zaista je ,,gej, kome to piše na čelu'' samo mitsko balkansko biće, koje ni ja nikako da vidim.
I zaista se stavka ,,To je privatna stvar'' primenjuje samo kod gejeva.

Znaš li šta se strejteru desi kad zaboravi da pozove neke prijatelje na svoju veridbu ili venčanje?
Kad nekom prećuti da se oženio a neko to sazna posle godinu dana?
DRVLJE I KAMENJE!
Odriču ga se priajtelji besni što nisu obavešteni.
U slučaju gejstva ne smeš ni da kažeš jer to je kao privatna stvar (čitaj - To je nešto jako ružno i zato molim te ćuti o tome i svoju bruku zadrži za sebe).
E to je ta licemerna politika dvostrukih aršina.
Korisnikov avatar
By bern
Autovan si sa lažnog profila, ali ti smeta što neki ljudi (npr. ja) smatraju da je seksualnost privatna stvar? :)

U modernom društvu smo se složili da ne zapitkujemo kojekakve stvari, ili drugačije rečeno "odrekli" smo se "slobode" da znamo ko sa kime spava, kojeg boga poštuje, koliko zarađuje - zarad mira u kući i poštovanja tuđe ličnost. A taklav "dogovor" je bio moguć i bio potreban zato što ovo nije savršen svijet i homoseksualnost često znači diskriminaciju. Meni je licemjerno kad se baš gejevi nađu da "civilizovani dogovor o privatnosti" osude kao licemjeran!
Korisnikov avatar
By Shmi
Na pederskom jesam out na strejt nisam.

Do skoro sam imala samo "strejt" gde sam prihvatala meni bliske ljude sa kim se i uzivo druzim,vidjam,cujem itd... i ondaaa krenula fudbalica, pa slike pa dodaj ovu-onu, pa vidi labris grupa i dodaj, pa vidi grupa beogradske shmekerke - prevod lezbace i trci sto pre da dodas... pa vidim svi sa mnom... I pljas po celu pa jebo te to svi vide!!!!!!! :lol:
I onda vrnuh stari pederski face,sto je sigurno sigurno je.

:blush:
Korisnikov avatar
By Fantasy
bas tako na str8 nisam na ovom gay jesam,morala sam malo sebi da dam oduska i slobode...
Korisnikov avatar
By Srklet
ja inace nemam profil na fejsbuku. :D

i preporucujem novi south park. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sad sam isla da proverim, i da, stoji interested in men+women. Ali to ne smatram za nekakvo outovanje. Sakrila sam relationship status, iz jednostavnog razloga jer ne zelim dramatizaciju sto od strane nekih bivsih (ne ovih koje se ponekad pojave na forumu, one su drage i fine) sto od strane zajednickih prijatelja.
U sustini - kao i u real life... Ko hoce da zna - zna. Nema potrebe da ja tu nesto pojasnjavam. Fan sam i NLOa i GSA, i podrzavam gej prava i tralalala. Ko nece da vidi - ne mora. I ne, ne idem okolo i ne gnjavim ljude svojom seksualnoscu.
Korisnikov avatar
By Dina
Meni ne pise za koga sam zainteresovana, status - slozen (to i jeste najpriblizniji opis). A inace imam neke razne feministicke grupe i grupe za gay prava i organizacije, komentarisem cesto na profilima gay aktivista teme (gay tematika naravno, ponekad trans). Tako da se ponasam otprilike kako meni odgovara, kao i na drugim mestima. S tim sto slicno kao Mina - ne pojasnjavam ja nikom nista vezano za moj zivot.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by bern

Autovan si sa lažnog profila, ali ti smeta što neki ljudi (npr. ja) smatraju da je seksualnost privatna stvar? :)

U modernom društvu smo se složili da ne zapitkujemo kojekakve stvari, ili drugačije rečeno "odrekli" smo se "slobode" da znamo ko sa kime spava, kojeg boga poštuje, koliko zarađuje - zarad mira u kući i poštovanja tuđe ličnost. A taklav "dogovor" je bio moguć i bio potreban zato što ovo nije savršen svijet i homoseksualnost često znači diskriminaciju. Meni je licemjerno kad se baš gejevi nađu da "civilizovani dogovor o privatnosti" osude kao licemjeran!
Izvini, ali to uopšte nije isto.
Vuče na slično, ali nije.

Ja naime priznajem da je najidealnije da svi budu autovani, ali jednostavno za to nemam snage.

S druge strane kad kažem da me nervira stav da je SEKSUALNOST PRIVATNA STVAR jer ona dolazi od strejtera homofoba.
Naši su je samo prisvojili.

Dakle prava je istina da njima gejstvo SMETA, da im je ODVRATNO i da su smislili dobar izgovor - to je privatna stvar, a u praksi se drže toga da je samo gej odnos privatna stvar.
Svoje strejt odnose proslavljaju uz muziku i venčanice.

Takle to je moja zamerka strejterima.

Kakve to ima veze sa mnom ili bilo kojim drugim gejem, koji ne sme da se autuje iz sasvim druge pozicije (pozicije nemoći i straha)?
By ...Sitnicava...
Nisam aut.

Što su Jovana i ostale pominjale, izostavljena stavka po pitanju orijentacije dosta govori, a ja je nemam.

Učlanjena sam tri grupe od kojih je prva "Zabranimo Obraz" (jbt, jedva i napisah velikim slovom).

I slažem se sa Popajem u vezi sa izgovorima. To što pričate (sexualna orijentacija je vaša privatnost) je samo znak neprihvatanja margine što je okej kad se prizna da je strah u osnovi toga. Jer orijentacija nije nešto što je privatnost. Ne radi se nikome na štetu i, dakle, ne treba je skrivati. Drugo je štititi se zbog straha i upravo zbog toga i nedostatka potrebe i mogućnosti da kažem svima na mom profilu ne stoji da sam zainteresovana za žene.

I do sad nisam prihvatala namenske gej profile od tamo neke Lezbejke Forumske koja bi da zna sve, a ne kaže ništa. :bye:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jesam... rodbina mi je tamo, poslovni partneri, kolege iz kluba...tralala...

:)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni

Jednom sam bio u dilemi da stavim da sam zainteresovan za oba pola jer sam to primetio kod moje udate sestre i još nekih strejtaša.

Jednog sam pitao. Kako to da ti stoji INTERESTED IN MEN?
On mi je odgovorio - Pa da ali dole sam označio FRIENDSHIP i još 3 stavke.

Dakle to pitanje na fejsu u stvari nije ono što mi mislimo da jeste.
Seksualna orijentacija je samo kad staviš INTERESTED IN RELATIONSHIP ispod označenog pola.
U suprotnom ništa ne znači jer samo hoćeš druženje.
Pa to, ja nisam zainteresovan ni za "friendship" sa osobama koje ne poznajem od ranije
Moram da budem siguran da me ne plaše i da nisu munjeni
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne.
interested in prazno. looking for friendship/networking. clan milion i jedne grupe koja se bavi gej pravima/ljudskim pravima/anti-rasizmom, anti-nacionalizmom/i sve slicno... imam neke gej aktiviste za prijatelje, postujem cesto linkove za vesti koje se ticu gej aktivizma i aktivizma iz oblasti uopste ljudskih prava

drugim recima, za one koji ne vide, samo sam borac za ljudska prava. za one koji vide, ima tu i neceg vise ;) sto mi savrseno odgovara, posto imam samo taj jedan profil, i bezveze mi je da pravim poseban profil samo zbog svoje seksualne orijentacije. oni koji ne treba da znaju, ne znaju *(a tu spadaju kolege sa posla ili neki "prijatelji" koje znam od pre milion godina a sa kojima se nit vidim nit cujem ikada); oni koji pretpostavljaju, nek pretpostavljaju - ako ih ikada bude bas interesovalo da saznaju, pitace me u lice i ja cu im reci ono sto mislim da treba da znaju. a oni koji znaju, znaju. eto tako :)
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam. Ne želim da baš ceo grad i rodbina u Hrvatskoj zna da sam peder :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
Dakle imaš osjećaj manje vrijednosti zbog toga što si gej? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Gollum
Nisam out-ovan ... interested in mi je prazno ...

A out-ovan nisam jer na fb profilu imam skoro sve ljude koje i znam i poznajem, a ne trebaju svi oni da znaju ... nije da se stidim svoje orijentacije nego ne zelim da imam probleme .. priznajem da sam uplasen i da mislim da biti potpuno out moze mnogo toga da zakomplikuje jer zivimo u ovakvoj zemlji .. a ja ne zelim da zivim u strahu da me neko negde ne gadja prackom itd ... to je jedini razlog ! Da je sredina drugacija ( da zivimo npr .. u Holandiji ) bio bih out pred svima, i na fb-u i uzivo !
By Swanheart
nisam.
zasto?
razlog 1. strah
razlog 2. nisam na facebooku da bih trazila vezu/kombinaciju...pa da mi isti sluzi za promociju u te svrhe, isto tako i da sam str8 ne bih stavila da sam zainteresovana za muskarce.
razlog 3. ne volim ni kada neko i u real life-u posle imena predstavlja sebe kao homoseksualnu osobu i to stavlja u prvi plan kao da mu je to zanimanje i jedina stvar koju bi o toj osobi trebalo znati.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Swanheart

razlog 3. ne volim ni kada neko i u real life-u posle imena predstavlja sebe kao homoseksualnu osobu i to stavlja u prvi plan kao da mu je to zanimanje i jedina stvar koju bi o toj osobi trebalo znati.
jbg,nekom je biti gej profesija,a nekom samo seksualna orijentacija.
Korisnikov avatar
By Gollum

nisam.
zasto?
razlog 1. strah
razlog 2. nisam na facebooku da bih trazila vezu/kombinaciju...pa da mi isti sluzi za promociju u te svrhe, isto tako i da sam str8 ne bih stavila da sam zainteresovana za muskarce.
e svaka cast ;)
Korisnikov avatar
By Srklet

a tko to radi? kad ih vec ima, siguran sam da mozes navesti ta imena. :)
Korisnikov avatar
By Srklet

U modernom društvu smo se složili da ne zapitkujemo kojekakve stvari, ili drugačije rečeno "odrekli" smo se "slobode" da znamo ko sa kime spava, kojeg boga poštuje, koliko zarađuje - zarad mira u kući i poštovanja tuđe ličnost.
bas suprotno! u suvremenom drustvu imas i zakone (poput mnogih o suzbijanjima diskriminacije po raznim osnovama) koji ti bas omogucavaju - hell!, na tome su zapravo bazirani - da nista od toga nije privatna stvar. i da ti zbog toga sto si, primjerice, javno gay nitko ne smije uskratiti posao itd.
jer antidiskriminacijski zakon pociva, izmedju ostalog, na ideji da je peder javno peder. ako nisi to javno i ako nisi to spreman reci na sudu, onda ti taj zakon ne znaci nista i ne mozes ga koristiti. :)
A taklav "dogovor" je bio moguć i bio potreban zato što ovo nije savršen svijet i homoseksualnost često znači diskriminaciju. Meni je licemjerno kad se baš gejevi nađu da "civilizovani dogovor o privatnosti" osude kao licemjeran!
zamjena teza.

a povjerovat cu da je seksualna orijentacija privatna stvar cim heteroseksualci preestanu javno slaviti svoja vjencanja, objavljivati u novinama da su se vjencali, slikati se na tim vjencanjima i objavljivati slike s njih, pokazivati svakome tko je spreman gledati kako im je bilo na vjencanju itd...

jer sve sto se ovdje govori je zapravo prilicno jasno: homoseksualnost je privatna stvar, a heteroseksualnost nije.

well, s takvim stavom te ne trebaju diskriminirati homofobi, dovoljan si sam sebi. :)
By Swanheart
Originally posted by Popeye

a tko to radi? kad ih vec ima, siguran sam da mozes navesti ta imena. :)
naravno, ali to bi onda spadalo pod iznosenje licnih podataka pojedinca ili grupe ljudi ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
ti si, dakle, osobno svjedocila tome da se netko predstavlja ovako: "ja sam XY i gej sam." ? :nesiguran:
By Swanheart
Originally posted by Popeye

U modernom društvu smo se složili da ne zapitkujemo kojekakve stvari, ili drugačije rečeno "odrekli" smo se "slobode" da znamo ko sa kime spava, kojeg boga poštuje, koliko zarađuje - zarad mira u kući i poštovanja tuđe ličnost.
bas suprotno! u suvremenom drustvu imas i zakone (poput mnogih o suzbijanjima diskriminacije po raznim osnovama) koji ti bas omogucavaju - hell!, na tome su zapravo bazirani - da nista od toga nije privatna stvar. i da ti zbog toga sto si, primjerice, javno gay nitko ne smije uskratiti posao itd.
jer antidiskriminacijski zakon pociva, izmedju ostalog, na ideji da je peder javno peder. ako nisi to javno i ako nisi to spreman reci na sudu, onda ti taj zakon ne znaci nista i ne mozes ga koristiti. :)
A taklav "dogovor" je bio moguć i bio potreban zato što ovo nije savršen svijet i homoseksualnost često znači diskriminaciju. Meni je licemjerno kad se baš gejevi nađu da "civilizovani dogovor o privatnosti" osude kao licemjeran!
zamjena teza.

a povjerovat cu da je seksualna orijentacija privatna stvar cim heteroseksualci preestanu javno slaviti svoja vjencanja, objavljivati u novinama da su se vjencali, slikati se na tim vjencanjima i objavljivati slike s njih, pokazivati svakome tko je spreman gledati kako im je bilo na vjencanju itd...

jer sve sto se ovdje govori je zapravo prilicno jasno: homoseksualnost je privatna stvar, a heteroseksualnost nije.

well, s takvim stavom te ne trebaju diskriminirati homofobi, dovoljan si sam sebi. :)

pitanje, kako ocekivati da te neko postuje i ne osudjuje ako pri tom ti tog nekog ne postujes i osudjujes ga?
Korisnikov avatar
By Srklet

pitanje, kako ocekivati da te neko postuje i ne osudjuje ako pri tom ti tog nekog ne postujes i osudjujes ga?
vrlo jednostavno. nisu svi odnosi u drustvu defaultno zasnovani na reciprocitetu.

ti dakle postujes i ne osudjujes, recimo, obraz, pa znas da ce oni onda postovati i ne osudjivati tebe? :)

p.s.
hajde mi pls onda otkrij na u2u tko su ti ljudi. ti si, za sada, prva osoba koja je actually uzivo i osobno naletila na takvu ekipu. :serlok:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!