Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By superfly
link

Beograd -- Katarina Rebrača privedena zbog sumnje da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz sredstava dobrotvornog fonda čiji je osnivač, nezvanično saznaje B92.

Slika

Da li vas ovo iznenađuje?
Korisnikov avatar
By maka
bilo je krajnje vreme.. kakva mama,takva ćerka.
Korisnikov avatar
By KiWi
iskreno, iznenadjuje me ...

ja sam prosle godine dao nesto para za projekte njene fondacije, jer je moja drugarica ucestvovala u nekima od njih pa sam bio uveren da je to totalno dobronamerna stvar. sva sreca sto nije bilo puno para ...

voleo bih da je u pitanju greska, jer znam neke koji su dali mnogo vise
Korisnikov avatar
By castor
ne cudi me
porazavajuca vest ako se uzme u obzir koliko zena boluje od karcinoma
By superfly
Originally posted by maka

a ko je dotična majka? vidim i na blic-ovom sajtu se
provlače komentari gde se ona pominje.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by superfly
Originally posted by maka

a ko je dotična majka? vidim i na blic-ovom sajtu se
provlače komentari gde se ona pominje.
ne poznajem je licno,ali igrom slucaja TRI moja prijatelja su bila u kontaktu s njenom kevom i svo troje tvrde da je zena veliki prevarant. doticna je inace pisac.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Stoka!
Kako moze..!? Ajde da je krala, ili sta vec..od bogatih, kao Robin Hud..a ona, od zena..koje su skrhane zbog karcinoma..grrrrrrrrrrr stoka jedna!
Amerika je nju pokvarila :s
Korisnikov avatar
By maka
pitam se jel se sve ovo svuda desava il samo kod nas? jel moguce da smo bas toliko ludi? pre neki dan onaj ubi 2 devojke,sad ova krade iz fonda za kancer,pa onaj ubi Ksendzu,pa ovog kastrirali za 50 eura... itd itd

sto li ja uopste volim ovu Srbiju........

:drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by confinatti

mora da je jako plakala...
:lol:

Većina dobročinitelja su lopurde!
Dok se plemeniti bogataši, koji verovatno ne postoje, ne potrude da sprovedu svoj novac do krajnjeg korisnika (a uz to i tuđe donacije), uvek će biti krađa!
Korisnikov avatar
By constantine
to se i ja pitam mako... strasno.. a ja sam se bas divio ovoj zeni ali gle kad ispade da i ona podkrada... jbg
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Duh_iz_Konzerve

Stoka!
Kako moze..!? Ajde da je krala, ili sta vec..od bogatih, kao Robin Hud..a ona, od zena..koje su skrhane zbog karcinoma..grrrrrrrrrrr stoka jedna!
Amerika je nju pokvarila :s

Sasvim sigurno ju je Amerika pokvarila...kvarnu robu Srbija ne nedri:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Loni
Ovo će ulepšati dan mom drugu manekenu, koji je godinama pokušavao da se zaposli u njenoj agenciji.
No bio je samo privremeni član.

Šalu na stranu, meni je žao ako je ova žena stvarno to uradila jer, mada voli lovu, ona ima i dobrih strana. Nije homofob što je i dokazala kad je u svoju emisiju pozvala Borisa Egmonta na gostovanje.

No eto. Odnos prema gejevima nije jedini dokaz da je neko ok.
Korisnikov avatar
By taurus
:lol: negde se sjebala jbg,dace pichke pa ce se izvuci :pivce:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Volim obavestajne teme.

No, nije me preterano briga. Nisam davala pare u privatne fondacije, pa ni u njenu. Smatram da treba da budu finansirane na drugi nacin, ne od gradjana.
(naravno da mislim da lecenje svih karcinoma mora da bude o trosku zdravstvenog osiguranja, ali se za to odvajaju pare od poreza)
Korisnikov avatar
By Mars
Zlo je zlo, lopovluk je lopovluk, bezobrazluk je bezobrazluk.

Dotiče sve nas, indirektno, hteli mi to ili ne (isto kao i dobrota).

Posle SMS prevara i ovog, ljudi koji su i mislili da svoju humanost iskažu na taj način - neće to više da rade.
Takođe je bačena ljaga i na sve one koji se pošteno bave humanitarnim radom i ne bi im palo na pamet da budu ovako bezočni lopovi.

A popunjavanja budzeta na ovaj način, donacije, fondovi...ima svuda, nabavke aparata, cele memorijalne laboratorije se formiraju na ovaj način, zidaju blokovi i krila zgrada....

Al Srbija nije 'svuda'.

Da, to sam ja. Katarina Rebrača...
By Kragi
Iznenadjuje me, ne znam deluje mi nekako fino i mirno :)
meni licno, jedna od najlepsih zena kod nas, ali ako je kriva neka snosi posledice :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Armand

Sasvim sigurno ju je Amerika pokvarila...kvarnu robu Srbija ne nedri:egzorcist:
Naravno, nema diskusije.

A posebno ju je pokvario onaj idiot Orson Welles dok ju je bejbisitovao. Samo zbog njega je postala hohštaplerka i krala od nesrećnih i bolesnih.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dirrty
Većina dobročinitelja su lopurde!
Dok se plemeniti bogataši, koji verovatno ne postoje, ne potrude da sprovedu svoj novac do krajnjeg korisnika (a uz to i tuđe donacije), uvek će biti krađa!
Zato lepo treba da novac zapakuju u platneni biorazgradljivi ceger i da se voze GSB-om do krajnjeg korisnika i uruče mu keš na ruke
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, ali moraju sami da vode fondove i sprovode donacije.
Jer ako u sami puni kao brod, neće im biti potrebno još novca, koji bi krali iz fonda, već će i sami donirati velike sume.
Ali problem je što ne postoji previše velikodušnih ljudi bez zadnje namere... ili pak nemaju vremena da se time bave.

Zbog toga postoje lopovi lešinari koji se hrane tuđom nesrećom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ali se nadam da će povećati kazne za sve zločine, uključujući i ovakve.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dirrty

Ne, ali moraju sami da vode fondove i sprovode donacije.
Dok god živimo pod fašizmom imperativa lepote - mora neko poput Rebrače...sise, dupe, osmeh. Takvima će većina ljudi pre da da pare.

Na kraju - i za Kajlicu je izronjeno onoliko suza, sprat ispod i sprat iznad bili potpuno ispražnjeni zbog njenog mira itd, itd...dok su druge žene samo broj. Ništa neuobičajeno, tako je...

Kao eventualnu prevenciju ovakvog moralnog sunovrata kao kod Rebrače gde su društvo, školstvo, mama (i genetika) zatajili - vidim to da se na njihovom mestu nadju (konkretno u ovom slučaju) žene koje su preživele bolest, prošle kroz taj pakao, kako fizički tako i psihički i pobedile je.

Valjda njima ne bi palo na pamet ovo da urade...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imperativ lepote nameće ljudska priroda, trenutna kultura odnosno društvo samo menja oblik lepote koji se trenutno smatra privlačnim, tako da to nikada nećemo prevazići.

Drugo rešenje, pored mog ( :smug: ), može biti i tvoj predlog.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma to jeste ....eno na onim Rubensovim slikama nećeš da vidiš ženu lakšu od 150 kila, minimum...kapiram ja šta hoćeš da kažeš...Samo mi se nekako čini da je danas znatno izraženiji taj raskorak između standarda fizičke lepote i i duhovnih vrednosti i načela.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moguće.

Ali ja to ne bih znao :andjelak:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!