Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Oziris

Ja samo ne znam kako i zasto je tek odjednom "stala"... :neznam:

I uzasno mi je zao zbog toga... :(
Pa ne zna niko.
Zato i moramo svi jako da je mazimo.

(i ako se vrati ikada, potoke suza isplačemo kad podigne pehar)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris

Mi to tako iz nemoci! :(
Tako je! Frustrirani smo, pa ispadamo kucke (posebno Oziris sa svojim grdostima), a inace smo mice, i zelimo Ani brz oporavak. :sweet:
By Ulix
Originally posted by Marvin

Joj ljudi baš ste surovi.
Vi stvarno mislite da ona ne bi htela da se vrati?

Da je to slučaj, lepo bi se kao Vajdišova pokupila, udala za golfera, i bog da je vidi.
Para je dovoljno zaradila.

Vi kao da se vama nikad nije desilo da se zamrznete u životu svom i da ne možete ni makac.
Ako vam se nije desilo, blago vama.
:mazi:

Meni je toliko žao nje da samog sebe zabrinjavam.
By cumpig
ijao, bas emotivna ova 291 strana :(
ajmo, ana!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:fancyklap:

:cheer: :cheer: :cheer:

:smeh:

Sori, Ulix, moramo i JJ da posvetimo paznju, nije uredu samo Ani... :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste sad zakon.
Ali kad se setim recimo polufinala u Dohi, kad ga je ONAKO izgubila od Venus... i sad mi dođe da je :die:
(ili US od Enan, ili Peking od Šavaj... ma, da ne nabrajam...)

E Ozi! To su situacije kad bih ja njima koju disciplinsku zalepio.
Za to je Jelena ekspert. Sve je ide od ruke, povede, nema povrede, nema promene u igri protivnice... treba još samo da veže par poena... ali ne!
Ona postane razmaženo derište! :mad: Pesak joj ide u oči, neko u publici glasno žvaće žvaku, sudije se urotile protiv nje...

:hand:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa da. Znas i sam da se pretvori u senku ako ne dobija dovoljno paznje i pohvala koliko je samo lepa... :smeh:
By Ulix
Uvene od zapostavljenosti, takoreći. :)

Za nju bar znaš recept - aplaudiraj joj, hvali je, divi joj se... i ona će igrati dobro. :D
Korisnikov avatar
By Oziris

Jeste sad zakon.
Ali kad se setim recimo polufinala u Dohi, kad ga je ONAKO izgubila od Venus... i sad mi dođe da je :die:
(ili US od Enan, ili Peking od Šavaj... ma, da ne nabrajam...)

E Ozi! To su situacije kad bih ja njima koju disciplinsku zalepio.
Za to je Jelena ekspert. Sve je ide od ruke, povede, nema povrede, nema promene u igri protivnice... treba još samo da veže par poena... ali ne!
Ona postane razmaženo derište! :mad: Pesak joj ide u oči, neko u publici glasno žvaće žvaku, sudije se urotile protiv nje...

:hand:

Jooooj Marvine, ljubi te Ozi, nikad mudrije nisi zborio!!! :love: :love: :love:

U tim trenucima, samo :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar: :shamar:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kim izgubila drugo kolo u Marbelji... (e, sad ide zabavan deo...) od teniserke kojoj je to bio drugi meč na turu u životu.

:balon:
By Ulix

Kim izgubila drugo kolo u Marbelji... (e, sad ide zabavan deo...) od teniserke kojoj je to bio drugi meč na turu u životu.

:balon:
:lol:

Omaklo joj se. Ima i ona pravo na loše dane, naročito posle onako fine titule od prošle nedelje.
Korisnikov avatar
By Oziris
A i verovatno se ne opterecuje preterano tim "nebitnim" turnirima... :nokti:

Ona je "rezervisana" samo za one vazne, VELIKE titule. :sunce:

:alexis:
Korisnikov avatar
By spliff
njoj je uvek najvishe odgovarala betonska podloga :snob:
By cumpig
plasim se i da pomislim nasta bi licili komentari na netu da se to kojim slucajem desilo jeci :smiling:

kad ce vise taj carlston!?
Korisnikov avatar
By Sunce
Teniserke imaju obavezu da igraju i manje turnire, pa onda mogu da "izgube" u ranoj fazi takmicenja. Jebena Marbelja nosi samo 280 poena (titula).

Logicno je bilo da Ana igra Marbelju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Bouze, sto mi se svidja kako mala Suarez Navaro igra... Pitam se zasto nema nekih malo vecih uspeha u karijeri?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih voleo da osvoji titulu. :molise:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma, Malek ima set loptu protiv nje... :barf:

Ali ne mogu da pokontam zasto je to tako, to sa neuspesima... Ima TAAKKOOO divan bekhend, i dosta jak forhend... Sve sto treba je da se malo "nabazdari", da to malo bolje kontrolise... Da ima za nijansu vecu kontrolu tih udaraca, gde bi joj bio kraj... Ima neku JE*ENO dobru bekhend paralelu (jednorucnu pritom!!!) iz punog trka, bilo u stranu, bilo ka napred!!! :shocked:
Korisnikov avatar
By Sunce
I ima pobedu nad Venus Vilijams, a to nije mala stvar. Secam se da je neki komentator pricao da je ona dugo trenirala u Maroku i da nije puno putovala. Krivo mi je sto je JJ morala da je zaustavlja - vec tri puta.
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!