Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KragiSretnih 7 meseci,najsretnijih u mom zivotu.
tungi ti si bas imao srecu
![]()
Nikad nisam iskljuciv maksimalno, ali imam utisak da na forumu cirkulise ne vise od 20 forumasa pa mi je malo bzv ocekivati da se bas ovde nadje taj neko.(a mislim da svrha foruma prevashodno i nije ta) Ima ovde ljudi koji jesu vredni paznje ali mi se price tipa "romeo bolesnici" i "HS kreteni" naspram nas cednih forumasa ne dopadaju
![]()
U mom profilu na forumu status nikada nije bio istaknut, niti sam dosao na ovaj forum sa nekim ocekivanjima tog tipa.
Dakle niti sam zaljubljen u nekoga niti bih se tako lako upustio u odnos tog tipa sa nekim odavde.
(e sad ispao bih veliki lazov kada bih rekao da jednu osobu ne bih sigurno pokusao da odvedem pred oltar samo da je bliže)
Originally posted by ZwezdicaDaaaaaaaaaaaaaaaaa, Dzozika moja i ja, mi smo srca dva, ljubile se grlile, sve do pola dva..
Zaljubljena sam u devojku vec godinu i 3 mes i u vezi smo, ali nismo se ovde upoznale, a ona je sada isto na forumu..
Ne vidim cemu toliko ogranicavanje sebe da ovde ne nadjes nekog sa kime bi bilo... Ne vidim ni jedan jedini dobar razlog..![]()
Originally posted by taurus
Nije mi dechko sa foruma,a zaljubljen sam vishe godina u forumasha za koga ne znam ni kako izgleda ni ko je...ali sam ga izmashtao i ne bi voleo da ga upoznam da mi ne srushi iluzijea to je 2 +13+ 7+ 16+ 22+ 1=on
Originally posted by just_meSamo dve u "onom" smislu
I da, sviđaju mi se pojedini forumaši![]()
Originally posted by taurus@BB u pravu si nije to zaljubljenost,ja ga volim,da da to su godine platonske prechiste ljubavi
Originally posted by taurus
Nije mi dechko sa foruma,a zaljubljen sam vishe godina u forumasha za koga ne znam ni kako izgleda ni ko je...ali sam ga izmashtao i ne bi voleo da ga upoznam da mi ne srushi iluzijea to je 2 +13+ 7+ 16+ 22+ 1=on
ja ti pevam
![]()
Originally posted by maka
srecno sam zaljubljena u azdaju,i imacemo bebu,azdaja je otisla u Ameriku da okusa srecu,ali ja cu je cekati koliko god treba
![]()
![]()
(hahhahaahhaahahah)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!