Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa jesam.. Kada malo bolje razmislim, out sam totalno.. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
nisam. nisam out prijateljima u real life-u. najmanji problem bi mi bio da se autujem na fb.

mada, stoji mi da sam 'u braku' sa sadasnjom devojkom, ali ljudi to kapiraju kao zezanciju.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa onako... verena sam za hemija... ali sam out :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Black Lady

Pa onako... verena sam za hemija...
A da, pa to je novi modni krik, peder i lezbejka koji su vereni na fb i jos imaju zajednicke slike na kojima se ljube, to je in.. Nikako da budem in.. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da, u infou pise Interested in: Women. Tu je jos i brdo grupa, fan stranica, i vol poustova koji prilicno jasno ukazuju na moju seksualnu orijentaciju.

I pored toga, mnogi i dalje ne kapiraju. :hypno:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Black Lady

Pa onako... verena sam za hemija...
A da, pa to je novi modni krik, peder i lezbejka koji su vereni na fb i jos imaju zajednicke slike na kojima se ljube, to je in.. Nikako da budem in.. :lol:
... pa kad sumnjaš za neku cicu da je nastrana :smeh: ,smoriš se,pomisliš ima dečka :drama:

nemam FB
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pa da, ja znam brdo njih kojima pise Interested in: Men a penis nisu videle ni na kablovskoj.
By Kragi
ne, ne pise mi ni status ni interesovanje tj sex. orijentacija. ima tu ljudi koji znaju ali opet ne mora bas svaka sestra od tetke i brat od strica da zna... sa druge strane sam potpuno opusten, 'volim Brokeback i dzej str8 alijansu', pa ko hoce neka cita izmedju redova ;)
Korisnikov avatar
By maka
pa bar nek ostave prazno :nerd:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kod mene je dugo stajalo "out" i da stajalo je to "interested in men",sad samo da se pripremim za brak:D
By Kragi
pa o tome ti i pricamo :smeh:
koji hetero ce da sakrije da je zainteresovan za suprotni pol? :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam facebook. A nisam out-ovan (prema) svim poznanicima.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma meni su dovoljni zajednicki prijatelji.... toliko imam pedera i lezbejki medju prijatelja, ima tu i rodbine, zATO NISAM STO POSTO OUTOVANA.... ju jbm ti caps...
Korisnikov avatar
By jenny
Nisam, mada imam brdo gay ljudi za prijatelje...
Korisnikov avatar
By Seaman
Prvo imam profil sa pravim imenom i prezimenom, u pocetku sam koristio nik, kao i vecina forumasa. Pomijesani su mi str8 i gay prijatelji. Nisam nesto istripovan, a mislim da su na osnovu nekih mojih statusa i spotova koje postavljam, ljudi donekle zakljucili o cemu se radi. :D

Imam i rodjaka i sestrica i prijateljima pred kojima nisam out, jednostavno, boli me :uvce:

Nekad pazim sta pisem i komentarisem, a nekad i ne. :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
potpuno sam "out", čak i piše ime partnera :) Smatram da je to najmanje što mogu da uradim da bih bio "vidljiv"
Korisnikov avatar
By bern
Ne. Facebook je za mene sredstvo komunikacije. Moje seksualne preference ne stoje u ličnoj karti, pa ne znam ni što bi bile na nekom sajtu.
Korisnikov avatar
By ::fy::
To je dobar izgovor i ništa više
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!